2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Patates tostu muuuu?? tarif isterim:)
Canım patatesleri rendeleyip suyunu iyice sıkıyorsun. Sonra içine peynir ve bir yumurta kırıp iyice karıştırıyorsun tost makinrsinde yağlı kağıdın arasına serip kızartıyorsun.

Kendin için yapacağına tuz pul biber kekik ekleyebilirsin:)

Gece kızım 1 saat ağladı. Susturamadım bir türlü. En son aldım emzirdim. Sakinledi biraz çok şükür. Derdi ne acaba :KK43:

Y yapayalniz1 o modeli bende sevdim. Aa hayırlı olsun. Elife kim bakacak?

Canım 6 haziranda başlıyorum zaten 9 u karne günü. 3 gün beraber gideriz elifle 1 saat takılır geliriz. Sonra da seminer var ona zaten hocalar hep çocuklarını getiriyor. Müdürümüz bu konuda sorun cikartmaz. O yüzden elifle beraber iş başı yapiyoruz :) aslinda eşim gececi olsaydi o bakardi ama sansimiza o hafta o da gündüze geçiyor. Beraber gider geliriz artik napalim :)
Oruç konusunda da ben tutup deneyeceğim bakalim dayanabilirsem ve sütümde bir azalma hissetmezsem tutacağım

Canım 6 haziranda başlıyorum zaten 9 u karne günü. 3 gün beraber gideriz elifle 1 saat takılır geliriz. Sonra da seminer var ona zaten hocalar hep çocuklarını getiriyor. Müdürümüz bu konuda sorun cikartmaz. O yüzden elifle beraber iş başı yapiyoruz :) aslinda eşim gececi olsaydi o bakardi ama sansimiza o hafta o da gündüze geçiyor. Beraber gider geliriz artik napalim :)
Oruç konusunda da ben tutup deneyeceğim bakalim dayanabilirsem ve sütümde bir azalma hissetmezsem tutacağım
Ohh ne iyi canım sevindim. Branşın ne?

Ben güneş kremi kullanmayacağım. D vitaminini engellediği için.

Tyana tasarım kızlar süt gönderiyorsunuz koly e ya da yüzük yapıyorlar. Instada.
Screenshot_20170506-141051.png

Ben bu modeli beğendim. Güneş kremi olarak trukid aldım. Tatile giderken kullanmak için.

Bende deniyi karar verecem
Gerci korkuyorum
Kizim pek bi huysuz
Esim demin geldi, kizimi verdim kactim resmen
Biraz uzak kalsam iyi olacak, bunaldim resmen

Kizlar
Anneler gununuz kutlu olsun
Simdi hazirlik yapamiyorlar ama bit kac seneye cok guzel suprizleri olacak insallag
Yataga gelip opecekler
Guzel guzel sarkilar soyleyecekler
Gerci hergun guzeldir ozeldir
Ama bugunlerde birer guzelliktir
Neyse:)
Tekrar anneler gununuz kutlu olsun
Bebisleriniz yerine ben soyliyim size, onlarin dili olayim guzel anneler

Annemmmm, canim annemmmm seni cokkkkk seviyorum, anneler gunun kutlu olsun bitanecik annemmmmmmm, sonra da sıkıca sarilma ve opme fasli:)
Bebisler buyudukce bunlara daha guzel fasillar eklenecek insallah

Kizlar
Simdi hazirlik yapamiyorlar ama bit kac seneye cok guzel suprizleri olacak insallag
Yataga gelip opecekler

Annemmmm, canim annemmmm seni cokkkkk seviyorum, anneler gunun kutlu olsun bitanecik annemmmmmmm, sonra da sıkıca sarilma ve opme fasli:)

Kizlar
Yataga gelip opecekler

X