- 24 Kasım 2008
- 4.722
- 4.777
Nerede,kime yaptırılıyor bu kolyeler canım?N harfi yaptırayım diyorum. Büyüyünce ona veririm. Omurluk hatıra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerede,kime yaptırılıyor bu kolyeler canım?N harfi yaptırayım diyorum. Büyüyünce ona veririm. Omurluk hatıra.
Patates tostu muuuu?? tarif isterim:)Haklısın patates tostu yapayım yarın :) kendime de yapayım yiyelim karşılıklı.
Bir de sevda rezene çayını çok seviyor ana kız rezene içip tost yiyelim sabah
İnşallah canım sağol:)Hafi ya neyse olsun sen de şilede acısını cikartirsin. Ohh ne güzel olacak sizin için :)
Canım patatesleri rendeleyip suyunu iyice sıkıyorsun. Sonra içine peynir ve bir yumurta kırıp iyice karıştırıyorsun tost makinrsinde yağlı kağıdın arasına serip kızartıyorsun.Patates tostu muuuu?? tarif isterim:)
Y yapayalniz1 o modeli bende sevdim. Aa hayırlı olsun. Elife kim bakacak?
Ohh ne iyi canım sevindim. Branşın ne?Canım 6 haziranda başlıyorum zaten 9 u karne günü. 3 gün beraber gideriz elifle 1 saat takılır geliriz. Sonra da seminer var ona zaten hocalar hep çocuklarını getiriyor. Müdürümüz bu konuda sorun cikartmaz. O yüzden elifle beraber iş başı yapiyoruz :) aslinda eşim gececi olsaydi o bakardi ama sansimiza o hafta o da gündüze geçiyor. Beraber gider geliriz artik napalim :)
Oruç konusunda da ben tutup deneyeceğim bakalim dayanabilirsem ve sütümde bir azalma hissetmezsem tutacağım
Bende deniyi karar verecemCanım 6 haziranda başlıyorum zaten 9 u karne günü. 3 gün beraber gideriz elifle 1 saat takılır geliriz. Sonra da seminer var ona zaten hocalar hep çocuklarını getiriyor. Müdürümüz bu konuda sorun cikartmaz. O yüzden elifle beraber iş başı yapiyoruz :) aslinda eşim gececi olsaydi o bakardi ama sansimiza o hafta o da gündüze geçiyor. Beraber gider geliriz artik napalim :)
Oruç konusunda da ben tutup deneyeceğim bakalim dayanabilirsem ve sütümde bir azalma hissetmezsem tutacağım
Bende kararsizimHanımlar malum yaz geldi bebislere güneş kremi kullanacak mısınız? Bir de hangi marka tercihiniz?
Ohh ne iyi canım sevindim. Branşın ne?
Ben güneş kremi kullanmayacağım. D vitaminini engellediği için.
Bende kararsizim
D vitamininden dolayi
Olur sadece eli bile açık olsa yine alır.Benim kız baya açık tenli güneşe biraz çıksa kıpkırmızı oluyor yüzüne krem sursem d vitaminini kollardan alsa olmaz mi
Olur sadece eli bile açık olsa yine alır.