- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu son günler öyle yoğun ve sıkıntılı geçti ki.. Çok şükür ki geçti. 9.ay kan değerleri için kan verdik. Bir iki ay önce kanımız düşüktü şimdi yükselmiş diye sevinirken bir iki değer biraz düşük bir değer de biraz yüksekti. Eşim dr arkadaşımıza resmi atınca demir, ferritin ve b12 testlerini istedi. Ben bi internete bakayım dedim bakmaz olaydım lösemi bile yazıyordu öldüm öldüm dirildim. Neyse tekrar kan verdik. Demir düşük çıktı. Bu sefer de dr arkadaşımız bizi başka dr yönlendirdi. Çünkü arkadaş dahiliyyeci. Tabi bu arada da çölyak hastalığı konuşuldu benim resmen beynim uyuştu. Neyse dr a gittik dr gördü kızımı bunda çölyak falan vara benzemiyor dedi benim içim öyle rahatladı ki.. Çölyakta kilo kaybı oluyormuş ishal falan. Muayene etti bi güzel. Çooooook şükür bir sıkıntımız yokmuş. Demir ilacı verdi. B12 aralıktaydı ama yine ne de b12 ampul verdi. Böyle. Çok şükür iyiyiz hamdolsun. Şu birkaç gün mahvoldum.
Masallah:)benim ponçiğim büyüyor teyzeleri
Gecmis olsu canimŞu son günler öyle yoğun ve sıkıntılı geçti ki.. Çok şükür ki geçti. 9.ay kan değerleri için kan verdik. Bir iki ay önce kanımız düşüktü şimdi yükselmiş diye sevinirken bir iki değer biraz düşük bir değer de biraz yüksekti. Eşim dr arkadaşımıza resmi atınca demir, ferritin ve b12 testlerini istedi. Ben bi internete bakayım dedim bakmaz olaydım lösemi bile yazıyordu öldüm öldüm dirildim. Neyse tekrar kan verdik. Demir düşük çıktı. Bu sefer de dr arkadaşımız bizi başka dr yönlendirdi. Çünkü arkadaş dahiliyyeci. Tabi bu arada da çölyak hastalığı konuşuldu benim resmen beynim uyuştu. Neyse dr a gittik dr gördü kızımı bunda çölyak falan vara benzemiyor dedi benim içim öyle rahatladı ki.. Çölyakta kilo kaybı oluyormuş ishal falan. Muayene etti bi güzel. Çooooook şükür bir sıkıntımız yokmuş. Demir ilacı verdi. B12 aralıktaydı ama yine ne de b12 ampul verdi. Böyle. Çok şükür iyiyiz hamdolsun. Şu birkaç gün mahvoldum.
Canım alp yoğurt yiyebiliyor mu? Tarhana da demişsin.Ben tarhana veriyorum bayılıyor,kendimizin yediği şeylerden azar azar veriyorum artık,dün akşam enginar bile yedi. muz yoğurt elm havu. brokoli,patates kereviz,ıspanak.Ana yiyeceklerimiz. Birde kemik iliği aldım,kaynatacağım,bulyon gibi yapıp buzluğa atacağım,çorbaarına koyup yedireceğim. Genede çorbalarınada kuzu kıyması atıyorum.
Hoşgeldin canım. Geçmiş olsun kuzuya. Pekmez yiyebiliyorsa pekmez ver inşallah kan değerleri düşmez.İnternet paketim bitmişti maşallah buralar pek hareketlenmiş. Benim yokluğumu fırsat bilmişsiniz kızlar ferrumu alerji doktorumuz verme demişti, zaten bende vermiyodum. Çocuk doktorumuz ver deyince verdim ama kızımda aşırı bi pişik yaptı. Kırmızılığın yanında pütür pütür oldu bir de. Yeni bişey denemiş olsam ona yorcam ama yok denemedim de. Kestim bakalım damlayı ne olacak. Bir de ağzında pamukcuk oldu. Hem karbonatlı suyla siliyorum hem de mikostatin damlatıyorum bir damla günde dört kez. Geçiyor ama ertesi gün sanki bir daha çıkıyor. İnşallah tamamen geçer. Dana eti denedim iki gündür yiyorum. Herhangi bi tepki vermedi. Zaten doktor da çapraz alerjen ihtimalinin %10 un altında olduğunu söylemişti. Bir gün çorbasına da katıp denesem diyorum.
Ben madımak verdim dün:) sizin oralarda var mıKizlar akşama kizima ne yemek yapabilirim ya? Kıymalı vs ana yemek olarak ne verebilirim. Kıymalı kabak yemeği yapayim dedim ama bilemedim
Geçmiş olsun canım. İhtimali bile nasıl üzüyor insanı. Allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza.Şu son günler öyle yoğun ve sıkıntılı geçti ki.. Çok şükür ki geçti. 9.ay kan değerleri için kan verdik. Bir iki ay önce kanımız düşüktü şimdi yükselmiş diye sevinirken bir iki değer biraz düşük bir değer de biraz yüksekti. Eşim dr arkadaşımıza resmi atınca demir, ferritin ve b12 testlerini istedi. Ben bi internete bakayım dedim bakmaz olaydım lösemi bile yazıyordu öldüm öldüm dirildim. Neyse tekrar kan verdik. Demir düşük çıktı. Bu sefer de dr arkadaşımız bizi başka dr yönlendirdi. Çünkü arkadaş dahiliyyeci. Tabi bu arada da çölyak hastalığı konuşuldu benim resmen beynim uyuştu. Neyse dr a gittik dr gördü kızımı bunda çölyak falan vara benzemiyor dedi benim içim öyle rahatladı ki.. Çölyakta kilo kaybı oluyormuş ishal falan. Muayene etti bi güzel. Çooooook şükür bir sıkıntımız yokmuş. Demir ilacı verdi. B12 aralıktaydı ama yine ne de b12 ampul verdi. Böyle. Çok şükür iyiyiz hamdolsun. Şu birkaç gün mahvoldum.
Ben madımak verdim dün:) sizin oralarda var mı
kızlar kahvaltıya bebek için patates tostu keşfettim.
Bir orta patatesi rendeleyip suyunu iyice sıkıyoruz
İçine bir yumurta sarısı
Dilediğin kadar kaşar peynir
Minnacık doğranmış kapya biber
Yağlı kağıdın arasına serip tost makinesinde 10 dakika kızartıyoruz:)
Benim kızım severek yedi inşallah sizinkilet de yer.
Prospektüste yazıyor sanırım canım yanetki pişik. Ferrosanol b kullan bi de.İnternet paketim bitmişti maşallah buralar pek hareketlenmiş. Benim yokluğumu fırsat bilmişsiniz kızlar ferrumu alerji doktorumuz verme demişti, zaten bende vermiyodum. Çocuk doktorumuz ver deyince verdim ama kızımda aşırı bi pişik yaptı. Kırmızılığın yanında pütür pütür oldu bir de. Yeni bişey denemiş olsam ona yorcam ama yok denemedim de. Kestim bakalım damlayı ne olacak. Bir de ağzında pamukcuk oldu. Hem karbonatlı suyla siliyorum hem de mikostatin damlatıyorum bir damla günde dört kez. Geçiyor ama ertesi gün sanki bir daha çıkıyor. İnşallah tamamen geçer. Dana eti denedim iki gündür yiyorum. Herhangi bi tepki vermedi. Zaten doktor da çapraz alerjen ihtimalinin %10 un altında olduğunu söylemişti. Bir gün çorbasına da katıp denesem diyorum.