- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde tarif ariyorum :)Kızlar biz de iyiyiz çok sukur :) benim kizim da benim kucagimdan baskasina gitmiyor. Benim kucagimda olup etrafa gülücükler saçıyor :)
Bu arada bebislere neler yediriyorsunuz hala sadece çorba mi veriyorsunuz? Farkli tariflere ihtiyacım var
Ben kahvalti ve muhallebi veriyorum .yalnz muhallebiyi suyla yapiyodum gunluk sut le karstrnca bayldi .yarim bardak sut su karisimina bir tatli kasigi tam bugday unu bir tatli kasigi irmik koyuyorum .seker koymuyorum muz eziyorum tatlandirack kdr .bazen armut veya elma .benimde tarif ariyorum :)
Benim kız da tarhanaya bayılıyor:) şu sıralar yemiyor gerçi ama dişten galiba.Ben tarhana veriyorum bayılıyor,kendimizin yediği şeylerden azar azar veriyorum artık,dün akşam enginar bile yedi. muz yoğurt elm havu. brokoli,patates kereviz,ıspanak.Ana yiyeceklerimiz. Birde kemik iliği aldım,kaynatacağım,bulyon gibi yapıp buzluğa atacağım,çorbaarına koyup yedireceğim. Genede çorbalarınada kuzu kıyması atıyorum.
Senlenir tabisi.. bende deli gibi değişik kahvalti tarifleri arıyorum :)Masallah masallah kacaklar dönmüş:) hosgeldiniz kizlar senlenmis buralar. nymeria-burcu @goqce G gamzelim080 tugbayhan
Su tarhanayi bi ben yediremedim aklima gelipteBenim kız da tarhanaya bayılıyor:) şu sıralar yemiyor gerçi ama dişten galiba.
Ben 2 aydır koyuyorum çorbasına ilik suyu, gerçekten çok faydalıymış. Kuzu kıyması daha mı iyiymiş biz dana kullanıyoruz ama kuzu mu aldırsam artık
Yap canım sever inşallah :) ben dibine önce kıyma kavuruyordum zeytinyağında ama zeytinyağının yanması sakıncalıymış kıymayı iyice haşlayıp didiyorum içine çeyrek domates rendeliyorum bir iki diş sarımsak biraz da nane oh mis:) tuz atıp biz yiyoruz tussuzundan sevdoşa:)Su tarhanayi bi ben yediremedim aklima gelipte
Kızlar biz de iyiyiz çok sukur :) benim kizim da benim kucagimdan baskasina gitmiyor. Benim kucagimda olup etrafa gülücükler saçıyor :)
Bu arada bebislere neler yediriyorsunuz hala sadece çorba mi veriyorsunuz? Farkli tariflere ihtiyacım var[/Q
kahvaltı kalsik yumurta peynir pekmez pankek yada dereotşu poğaca yepıyorum
öğlen sebze yemeği yogurt tabi yemekler kuzu kıymalı mutlaka
ara öğünlerimiz meyve yada muhalalebi
aksam tarhana yada sebze corbası yayla corbası biz sehriye corbası veriyorum içine ekmek dogruyorum ya
tabi bunlara es değer mama da yiyoruz canım
ben pütürlü yediriyorum blendır kullnamıyorum arada eline veriyorum haslama hvuc yada ızgara köfte gibi
kendi de yemek yemeyi öğreniyor ama tam blw yapamıyorum çalıştığım için
bu arada en sevidğimiz yemek havuçlu pırasa ve kıymlaı soğanlı patates yemeği corbada tarhana ve sebze corbası çok seviyor
hamm mama mama diye
bende kuzu alıyoyum canım daha yumusak kuzu dana hoşlaşmadım ben ilik suyu koymuyorum aslında bende yapsam olurBenim kız da tarhanaya bayılıyor:) şu sıralar yemiyor gerçi ama dişten galiba.
Ben 2 aydır koyuyorum çorbasına ilik suyu, gerçekten çok faydalıymış. Kuzu kıyması daha mı iyiymiş biz dana kullanıyoruz ama kuzu mu aldırsam artık
İnşallah sever balığı kuzu. Ben de kuzu alayım bundan sonra belki sevda da daha çok sever. Et aldığın kadaptan rica et ilikli kemik ayırsın sana onları da bölsün ki sen rahat et. Düdüklüde 2 saat kaynat anca çıkıyor ilikleri. Sonra sıcakken her ithimale karşı süzgeçten geçir. Dolabında yer varsa karton bardaklara yoksa da buz poşetlerine koy donsun her çorbasına yemeğine at iki tane.bende kuzu alıyoyum canım daha yumusak kuzu dana hoşlaşmadım ben ilik suyu koymuyorum aslında bende yapsam olur
işe başladık bazı şeler yarım kalıyor ama yemekleriiz corba hariç kıymalı hergun en aızndan et yioyr bu hafta balığa baslıcam bakalım kısmet olursa
kzı karton bardakta agzı açıkmı koyuyrosun dondurucuyaİnşallah sever balığı kuzu. Ben de kuzu alayım bundan sonra belki sevda da daha çok sever. Et aldığın kadaptan rica et ilikli kemik ayırsın sana onları da bölsün ki sen rahat et. Düdüklüde 2 saat kaynat anca çıkıyor ilikleri. Sonra sıcakken her ithimale karşı süzgeçten geçir. Dolabında yer varsa karton bardaklara yoksa da buz poşetlerine koy donsun her çorbasına yemeğine at iki tane.
kıxçen için çalışıyorsun annesi hiç öyle düşünüp üzme kendini:)
Benim dolap ağzına kdar dolu olduğundan ben buz poşetlerine koyuyorum. Ama bardakta yapacaksan üzerini streç filmle kapatabilirsin bencekzı karton bardakta agzı açıkmı koyuyrosun dondurucuya
Heheh zürafa desenli ponçik :)) büyüdükçe de sana benzemiş bu fıstık annesi :)) Allah nazardan korusun:)benim ponçiğim büyüyor teyzeleri
amin allah hepsini nazardan korusun bahtlarını güzel etsin kötü insanlara denk getirmesinHeheh zürafa desenli ponçik :)) büyüdükçe de sana benzemiş bu fıstık annesi :)) Allah nazardan korusun:)
Aminn aminn.amin allah hepsini nazardan korusun bahtlarını güzel etsin kötü insanlara denk getirmesin
Merhabalar ,amniyosentez için araştırma yaparken paylaşımınızı gördüm.37 yaşımdayım, genişletilmiş panaroma ve ayrıntılı ultrasonlarım normal çıkıyor. Perinatolog amniyosenteze gerek yok dedi.Siz bebeğinize kavuştunuz ,nasıl herşey yolunda mı?Cevap yazarsanız çok sevinirim.Merhaba,
benimde yaşım 35. sadece ense kalınlığı ölçümü + detaylı ulrtason yaptırdım 13. haftada. normal çık tı ama yaşım dan dolayı risk yüksek çıkacağı için direkt amerikada ki testi istedim. o nedenle ikili testin kan tahlilerini yaptırmadım. böylelikle 3 lü ve 4 lü ide uğraşıp sıkıntı yaşamam diye düşündüm. Bu arada ben harmony değil maternity 21 plus yaptırdım. farkı harmony sadece down sendromuna bakıyor ama maternity plus başka bir çok sendroma bakıyor arasındaki fiyat farkı da 800 TL civarında. yani amniyosentez e daha yakın bir test. amniyosentez rsikinden önce değerlendirilmeli bencede. bu hafta sonuç gelecek onu bekliyorum heyecan ile.
Merhaba, hayirli olsun bebisiniz. Saglikli, huzurlu bir hamilelik sureci olur, bebisinizi sorunsuz kucaginiza alirsiniz umarim.Merhabalar ,amniyosentez için araştırma yaparken paylaşımınızı gördüm.37 yaşımdayım, genişletilmiş panaroma ve ayrıntılı ultrasonlarım normal çıkıyor. Perinatolog amniyosenteze gerek yok dedi.Siz bebeğinize kavuştunuz ,nasıl herşey yolunda mı?Cevap yazarsanız çok sevinirim.