- 10 Kasım 2014
- 50
- 14
- 18
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #1.661
Canim benim de ayni seninle tarihler. Beni de 25 kasimda cagirdi doktorum hem bebegi hem kalp atisini gormeye. Canini sikma. Ben de sadece keseyi gordum daha. Sali gununu bekliyorum iste.hani bazıları yazmış ya nokta kadar da olsa bebeği gördük 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktor diyorlar benim kese bomboş
Canım yüreğime su serptin ya ne güzel.İnşallah dediğin gibi şu geçirdiğimiz günler zor günlerdir.Bundan sonrası daha kolay olacaksa çok şükür.Gerçi o günleri görelim atlatalım Allah'ın izniyle de tüm zorluklara razıyız eminim herkes de böyle düşünüyodur biz düşükleri bol anne adayları :)Allah bidaha düşük yaşatmasın hiçbirimize inşallahAh ah aynen bende sendenim bide iki kızım var onlara yemek yapmak ilgilenmek zorundayım öyle zor geçiyorki.
Hamileliğin en zor kısmı şu ilk günler geliyo. Doğurmak hiç bi kere çekiyon bi anda bitiyo
çok şükür kesyi görememizin sebebi dün idrara sıkışık olmammış doktorun hemşiresi bu gün sordu bende öyle anladım ama dedim dün sormadınız ve ben çok sıkışıktım
Allttan muayene mi yapmışlardı cnm?çok şükür kesyi görememizin sebebi dün idrara sıkışık olmammış doktorun hemşiresi bu gün sordu bende öyle anladım ama dedim dün sormadınız ve ben çok sıkışıktım
ben de işten gelince 1 saat uyuyorum echanımlarına imrenmeye başladım işte çok yoruluyorum,uykum geliyo bu aracanım bende senin gibiyim işten çıkıp eve gidip hemen uyuyorum. 12 saat uyumuş oluyorum. sevdiğim bütün yemeklerden iğrendim işin en kötü yanı sanki miğdem hep agzımda ama birseyde yiyemiyorum. inşallah yakın zamanda geçer
kesekn kaç mm cnm?kaçıncı günün bugün?Kızlar dayanamadım bugun yine doktora gittim başka bi doktora gittim kese var bebek gözükmüyor haftana göre kese çok küçük dedi ne kadar olduğunu söylemedi. iki yol izleyecekmiş birisi kan testi istedi artışa bakacakmış. diğeri bekleyecek bebek gözükmezse kürtaj. çok üzgünüm aynı acıyı 2. kez yaşayacağım(((
Mesajlastiktan sonra kayinvaldem aradi, ben de hic bisey yiyemiyorum mutfaga giremiyorum, esim icinde peynir zeytin biseyler yer artik dedim:) baktim yemek gonderiyomus sagolsun:) normalde hic kimseden bisey istemem ama bu zor bir durum gercekten Allah hepimize kolaylik versin, gercekten daha simdiden analarin hakki odenmezmis diyorumTüh kötü olmuş. Ama böyle giderse bir yolunu bulmalisin. Inceden inceden laf dokundur. Olmadı eşine söyle. Cidden insan kendi yaptığı yemeği yiyemiyo yaparken koktugu için.
Canım wbc lökasit testi yani kan sayımı değerin normal çıkmış.Ama şekerin sınırda çıkmış.Tatlı,hamur işi ve makarna-pilav gibi yiyeceklerden uzak durmalısın.Kizlar bu tahlil sonucunu anlamadim WBC nedir ya bende 10.4 cikmis kotü bisiymi bu ya .bide şekerde 120 cikmis hic anlamiyorum
Neden böyle düşünüyosun canım yaa dur bakalım daha erkendşr belki alttan muayene ettiler mi yolksac görünmedi m i yine?Biraz sabret kötü düşünme nolur belki sonradan gelişiverir bebeğin hem kürtaj olmak zorunda kalsan bile dünyanın sonu değil tabi ki tekrar hamile kalabilrsin.Unutma herkesin imtihanı bir değil ve her imtihanın mükafatı da farklıdır muhakkak içini rahat tut cnmcanım çok üzgünüm ağlamaktan gözlerim şişti tekrar kürtaj olmak istemiyorum daha hiç çocuğum yok 2. kez kürtaj olucam bir dahada hamile bile kalamam(((
ben haftaya gidicem biraz daha görünür olmasını bekledim. 9. haftada görebilenler var. ben göremesem de üzülmemeyi planlıyorum :) bu arada seninle aynı gün doğuracağız :)Benim kese de elips seklinde.icinde de henuz birsey gorunmuyor.Doktor Da bisey demedi.sizin dr.lar mi cok evhamli benimki mi cok rahat anlamadim ben.
Canım ilk gebeliğimde kanamam olduğu için bende aldım progestanı acaip baş dönmesi sersemlik yapıyodu.Etrafa bakamıyodum, bakışlarımı tek bi noktada dengeleyemiyodum bile bana dr. ağızdan alaamzsan alttan kullan tabelti hem daha etkili olur demişti ben hiç denemedim ama sana böle bişi dedi mi drun?Ozellikle yemek yerken ve yedikten bir sure sonra benim gibi basi cok donen var mi? Resmen basimi zor tutuyorum yerinde savruluyor danki.
Birde iki gundur falan cok sinirliyim tahammulsuzum.bu da ya progestandan yada tiroid hapindan dolayi galiba
bilmiyom öyle demişti o zamanki dr. ama cesaret edemedim zaten bikaçgün sonra kimyasal olduğu anlaşılmıştı.o zaman cesaret edemedim alttan da şimdi crinone jel kullanıyorum alttan mecbur kalınca...Yok cnm demedi.ben ilk gebeliktede kullandim ozamanda denmemisti.oyle de mi kullaniliyormud
ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ve progestan tablet kullanıyorum ilk başladığım günden bu yana vajinal fitil olarak kullanıyorum. yan etkilerini yaşamıyorum. ve doktorunuzun dediği gibi direkt vajinadan emilip rahime ulaştığı için daha etkili oluyor. tavsiye ederim. hoş koyduktan bir süre sonra eriyip akıyor rahatsızlık veriyor ama bebeklerimiz için herşeye değer..Canım ilk gebeliğimde kanamam olduğu için bende aldım progestanı acaip baş dönmesi sersemlik yapıyodu.Etrafa bakamıyodum, bakışlarımı tek bi noktada dengeleyemiyodum bile bana dr. ağızdan alaamzsan alttan kullan tabelti hem daha etkili olur demişti ben hiç denemedim ama sana böle bişi dedi mi drun?
hayırlı olsun canım benim çok sevindim ilk tüp denemen miydi? Ben de aşılama ile hamile kaldım progestan değil ama crinone jel kullanıyorum biraz daha gıcık bişey.Anlattıkların yeni1mucize arkadaşın işine yarayacak cnm teşekkürlerben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ve progestan tablet kullanıyorum ilk başladığım günden bu yana vajinal fitil olarak kullanıyorum. yan etkilerini yaşamıyorum. ve doktorunuzun dediği gibi direkt vajinadan emilip rahime ulaştığı için daha etkili oluyor. tavsiye ederim. hoş koyduktan bir süre sonra eriyip akıyor rahatsızlık veriyor ama bebeklerimiz için herşeye değer..
ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ve progestan tablet kullanıyorum ilk başladığım günden bu yana vajinal fitil olarak kullanıyorum. yan etkilerini yaşamıyorum. ve doktorunuzun dediği gibi direkt vajinadan emilip rahime ulaştığı için daha etkili oluyor. tavsiye ederim. hoş koyduktan bir süre sonra eriyip akıyor rahatsızlık veriyor ama bebeklerimiz için herşeye değer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?