• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

10 mm kesenin boyudur, ben ilk gittiğimde bebeğin boyu 1,37 mm ydi sadece, eğer imkanınız varsa büyük özel bir hastaneye gidin belki ultrason cihazı farkıdır. Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama Halkalıda Acıbadem hastanesi var, SGK ile anlaşmalı ve hastane yeni olduğu için tüm cihazlar son teknoloji yepyeni...

evet 10 mm kese boyu bebek zaten gözükmediği için onun boyu ve haftası yazmıyor usg kağıdında. devlette gitmedim canım iki farklı özel hastaneye gittim. halkalı acıbademi çok duyuyorum sgk li muayane ücreti ne kadar? siz ilk gittiğinizde kesenin boyutu ne kadardı?

10 mm kesenin boyudur, ben ilk gittiğimde bebeğin boyu 1,37 mm ydi sadece, eğer imkanınız varsa büyük özel bir hastaneye gidin belki ultrason cihazı farkıdır. Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama Halkalıda Acıbadem hastanesi var, SGK ile anlaşmalı ve hastane yeni olduğu için tüm cihazlar son teknoloji yepyeni...
Istanbul'da olanlar çok şanslı. Çok güzel hastaneler var. Ben ameliyatımi ota-jinemed'te olmustum çok güzel bir hastane. Istanbul'da olsam gebelik icin de yine oraya giderdim sanırım

ya canım benim boşyere bebeğini de sters yapıyosun bebeğini düşün onun için moralini yüksek tut Allah aşkına bu kadar evham olmaz ki daha yolun başındayız OOO daha neler neler görücez bakalım hazırlıklı ol.Önce kese görünür içinde görünen yolksactır bebek değildir bildiğime göre kalp atışından önce bebek görünmez zaten.Bu arada bebeğin ne kadarlık olduğu SAT a göre hesaplanır çünkü son adet tarihinin ilk günü yumurta atıldığında yeni yumurta oluşur.yani o gün yeni yumurtan oluşmaya başlar ve döllendiğinde atılmaz o yumurta gelişir büyür yani oluşma o gün olduğu için o tarih baz alınır.Bilmem anlatabildim mi kızlar :)Of buraya her günde girmemek mi lazım bilemedim insan bişeyler öğreniyo burdan çok güzel de bazen de olmadık yere evham yapıyoruz galiba .Allah yar ve yardımcımız olsun

ama bir kere evladımı kaybettiğim için neler yaşadığımı hatırlıyor kendimi ağlamamak için zor tutuyorum :( canım işte sıkıntı da orda ya bende sadece kese var yolk sac vs de yok sadece bomboş kese :( sat göre ayarlıyorum bugun 5+6 buradaki hamilelik takvimine göre 7 haftalık benden 1 gün sonra doğum yapacak arkadaşta 5 haftalık yazıyor sitede bir bozukluk var bence ben kadınlar kulubunun takvimini dikkate almıyorum :)

evet 10 mm kese boyu bebek zaten gözükmediği için onun boyu ve haftası yazmıyor usg kağıdında. devlette gitmedim canım iki farklı özel hastaneye gittim. halkalı acıbademi çok duyuyorum sgk li muayane ücreti ne kadar? siz ilk gittiğinizde kesenin boyutu ne kadardı?

Yanlış hatırlamıyorsam 70 tl vermiştik ama ben oraya gitmiyorum düzenli, testler çok yüksek tutuyor diye testleri yaptırmaya gittim. Doktr yazdığı için tüm testlerde ücretsiz yapıldı.
Bize hiç kese boyunu söylemediler, bebek 1,37 mm dediler.

İnşallah sende ilk gittiğinde hem bebeği hem kalp atışını görürsün...

ama bir kere evladımı kaybettiğim için neler yaşadığımı hatırlıyor kendimi ağlamamak için zor tutuyorum :KK43: canım işte sıkıntı da orda ya bende sadece kese var yolk sac vs de yok sadece bomboş kese :KK43: sat göre ayarlıyorum bugun 5+6 buradaki hamilelik takvimine göre 7 haftalık benden 1 gün sonra doğum yapacak arkadaşta 5 haftalık yazıyor sitede bir bozukluk var bence ben kadınlar kulubunun takvimini dikkate almıyorum :)
Canım o kadar ince düşünme bak burda bebeğini kaybetmeyen hemen hemen yok gibi.Ben de 2 bebeğimi kaybettim.Tek yapabileceğimiz bol bol dua canım.Gerisi yalan..İnan ne yaşayacığımızı bilemiyoruz ama iyi düşünelim bebişleri sters altında bırakmayalım..Ne yaparsak yapalım yazılanı yaşayacağız canm Allah iyi yazılar yazsın inşallah.Tekrar bi imtihan daha bizleri bekiyosa da eğer Allah dilimizle,aklımızla,kalbizimle isyandan korusun bizi Allah'a sığınalım yine Veren de O Alan da....

meraba kızlarr moralim çok bozuk ağlamamak için kendimi zor tutuyorum:cry:şimdi hastaneden kendim ben kalp atışlarını görmek için gittim ama malesef hiç bişe yok kese büyümüş ama doktor bebeği göremedi tabi küçük olabilir yada çok kilom yok ama yağ tabakası varsa ondan görünmeyebilir ve en kötü ihtimalle içinde ölmüş yada boş gebelik olabilir dedi:KK43: pazartesi tekrar gidicem yine karından göremezse vajinal ultrasondan bakıcam dedi ama 2 gün nasıl durucam bilmiyorumm:KK43::KK43::KK43:
Stres yapma cnm boş gözüküp de sonradan kalp atışını duyanlari gördüm burda.. çok dua et inşallah bir daha ki gidisinde duyulur. Hem 7.haftanin icindeymissin henüz erken sayılır 8 haftanin sonuna kadar bekle bence. Olmadi başka doktora da git. Bazen doktor yanılıyor göremiyor...

meraba kızlarr moralim çok bozuk ağlamamak için kendimi zor tutuyorum:cry:şimdi hastaneden kendim ben kalp atışlarını görmek için gittim ama malesef hiç bişe yok kese büyümüş ama doktor bebeği göremedi tabi küçük olabilir yada çok kilom yok ama yağ tabakası varsa ondan görünmeyebilir ve en kötü ihtimalle içinde ölmüş yada boş gebelik olabilir dedi:KK43: pazartesi tekrar gidicem yine karından göremezse vajinal ultrasondan bakıcam dedi ama 2 gün nasıl durucam bilmiyorumm:KK43::KK43::KK43:
Canım benim ya çok geçmiş olsun inşallah görünür bebeğin.Hangi hast.ye gittin?Burdaki diğer arkadaşlar bahsediyo ultrasonu daha iyi olan bi özele mi gitsen cnm bi de sabret 2 gün dediğin nedir ki gelir geçer,inşallah bebeğinin kalbi biraz geç de olsa atar canım.Allah yardımcın olsun

Kızlar farkında mısınız biz Ramazan ayında doğum yapacağız. :KK57:
Benim günüm bayrama denk geliyor :KK17:

evet canım ya hatta eşim diyor ki erkek olursa bayramda doğarsa adını bayram ramazanda doğarsa adını ramazan koyarız diyor güldürüyor beni. benimkide normal doğum olursa tam bayrama denk geliyor :D rabbim kucağımıza almayı nasip etsin

Stres yapma cnm boş gözüküp de sonradan kalp atışını duyanlari gördüm burda.. çok dua et inşallah bir daha ki gidisinde duyulur. Hem 7.haftanin icindeymissin henüz erken sayılır 8 haftanin sonuna kadar bekle bence. Olmadi başka doktora da git. Bazen doktor yanılıyor göremiyor...
inşallah sürekli bi tedirginlik vardı zaten okudukça fln korkuyordum acaba boş gebelikmi diye sabahta gitsem mi gitmesem mi die çok düşündüm keşke gitmeseydim pzartesi gitseydim diyorum şimdi ne kadar sakin olmaya çalışsamda yapamıyorum eşim işte zaten burda tek başımayım onunda etkisi var moralim çok bozuldu kimseyi arayıp konuşmak bile istemiyorum :cry:

Yanlış hatırlamıyorsam 70 tl vermiştik ama ben oraya gitmiyorum düzenli, testler çok yüksek tutuyor diye testleri yaptırmaya gittim. Doktr yazdığı için tüm testlerde ücretsiz yapıldı.
Bize hiç kese boyunu söylemediler, bebek 1,37 mm dediler.

İnşallah sende ilk gittiğinde hem bebeği hem kalp atışını görürsün...

fiyat çok uygunmuş evet orada testler ve doğum çok pahalı oluyor ama sonuçta bir kere gitmekte fayda var sonuçta yeni hastane yeni cihazlar. bebek görülmüş ya kesenin boyutunun önemi yok hayırlı olsun darısı başıma inş

Canım benim ya çok geçmiş olsun inşallah görünür bebeğin.Hangi hast.ye gittin?Burdaki diğer arkadaşlar bahsediyo ultrasonu daha iyi olan bi özele mi gitsen cnm bi de sabret 2 gün dediğin nedir ki gelir geçer,inşallah bebeğinin kalbi biraz geç de olsa atar canım.Allah yardımcın olsun
inşallah canım Allah razı olsun şuanda ilçede olduğum için öyle bi imkanım yok ama en kısa zamanda anemlerin yanına gidip özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum pazarteside görmezse artık doktor

Canım o kadar ince düşünme bak burda bebeğini kaybetmeyen hemen hemen yok gibi.Ben de 2 bebeğimi kaybettim.Tek yapabileceğimiz bol bol dua canım.Gerisi yalan..İnan ne yaşayacığımızı bilemiyoruz ama iyi düşünelim bebişleri sters altında bırakmayalım..Ne yaparsak yapalım yazılanı yaşayacağız canm Allah iyi yazılar yazsın inşallah.Tekrar bi imtihan daha bizleri bekiyosa da eğer Allah dilimizle,aklımızla,kalbizimle isyandan korusun bizi Allah'a sığınalım yine Veren de O Alan da....

evet canım kesinlikle öyle eğer kaderde bu acıyı tekrar yaşamak varsa yaşayacağız isyan etmek istemiyorum rabbimin bir bildiği vardır destek için teşekkürler allah dualarını kabul etsin bacım

günaydın herkese bu mübarek günün hürmetine keseyi gördük çok şükür rabbimkimseye yaşamasın bu sıkıntıyı çok şükür okadar ahatladım ki hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz dualarınız için

keşke hemen vajinal baktırsaydın canım benim riskim olmasa hemen baktırırım ama risk var o yüzden mecburen bekliyorum. benim kesede boş gebelik kesesi gibi imkanın varsa kese fotoğrafını buraya at bakayım

doğru olabilir canım ama karından bakılmamıştır vajinal bakıldıysa kalp atışını görmüş olabilirler
Oni sormadim bilmiyorum da duyduklarini syledi simdi 2 aylik olmus insallah bende duyabilirim çarsamba gunu bende gidicem kontrole ilk defa gidicem. Insallah iyi bisey ogrenirim.:(

keşke hemen vajinal baktırsaydın canım benim riskim olmasa hemen baktırırım ama risk var o yüzden mecburen bekliyorum. benim kesede boş gebelik kesesi gibi imkanın varsa kese fotoğrafını buraya at bakayım
canım son fotoğrafı almadım daha doğrusu vermediler sadece 19 mm kese büyümüş ama şuanda bebek görünmüyor dedi bende o an ne düşüneceğimi bilmediğim için ne istemek aklıma geldi fotoğrafı nede şimdi bakın demek

canım son fotoğrafı almadım daha doğrusu vermediler sadece 19 mm kese büyümüş ama şuanda bebek görünmüyor dedi bende o an ne düşüneceğimi bilmediğim için ne istemek aklıma geldi fotoğrafı nede şimdi bakın demek

son adet tarihin ne canım? sıkma canını benimkide gözükmedi güzel haberlerimizi beraber yazarız inşşş

Oni sormadim bilmiyorum da duyduklarini syledi simdi 2 aylik olmus insallah bende duyabilirim çarsamba gunu bende gidicem kontrole ilk defa gidicem. Insallah iyi bisey ogrenirim.:KK43:

günler geçmek bilmiyor kalp atışı için benide cumartesi günü çağırdı doktor..

Back