- 10 Kasım 2014
- 139
- 52
- 123
- 36
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #1.541
inşallah canım ya 2 ekim benimki pazartesi inşallah duyarızda vajinal untrasonada gerek kalmaz şuanda gerçekten çok korkuyorumson adet tarihin ne canım? sıkma canını benimkide gözükmedi güzel haberlerimizi beraber yazarız inşşş
inşallah canım ya 2 ekim benimki pazartesi inşallah duyarızda vajinal untrasonada gerek kalmaz şuanda gerçekten çok korkuyorum
canım moralini yüksek tut belki cihazdan dolayı görememiş olabilir daha önce demiştim eski cihazlarda hemen gözükmüyor diye o yüzden sakın canını sıkma keşke özel bi hastaneye gidebilsen bütün kafandaki sotu işaretleri kalkarmeraba kızlarr moralim çok bozuk ağlamamak için kendimi zor tutuyorumşimdi hastaneden kendim ben kalp atışlarını görmek için gittim ama malesef hiç bişe yok kese büyümüş ama doktor bebeği göremedi tabi küçük olabilir yada çok kilom yok ama yağ tabakası varsa ondan görünmeyebilir ve en kötü ihtimalle içinde ölmüş yada boş gebelik olabilir dedi pazartesi tekrar gidicem yine karından göremezse vajinal ultrasondan bakıcam dedi ama 2 gün nasıl durucam bilmiyorumm
evet doktor yanılmış keseyi gördük çok şükürHalemoon arkadasim ins.dr. Yanilmistir.degerin cok yuksek degil henuz.ben 5bine yakinken gittim keseyi gordum.ins.sen de birkac gun sonra gorursun canim.
evet çok haklısın doğru düzgün ilgilenmiyorlar 2 dk da bunları söyledi gönderdi işteinşallah duyarsın ve gerek kalmaz canımm dua et bu cuma vakti allah dualarını kabul etsin inş. devlet hastanelerinin cihazları eski oluyor ve doktorlarda çok umursamaz oluyorlar o yüzden onların dediklerine takılma imkanın varsa özele git.
evet çok haklısın pazarteside göremezse gidicem artık burda başka imkanım olmadığı için tek hastane birde üstüne tek doktor ne kadar ilgilenirse artık sen düşüncanım moralini yüksek tut belki cihazdan dolayı görememiş olabilir daha önce demiştim eski cihazlarda hemen gözükmüyor diye o yüzden sakın canını sıkma keşke özel bi hastaneye gidebilsen bütün kafandaki sotu işaretleri kalkar
fiyat çok uygunmuş evet orada testler ve doğum çok pahalı oluyor ama sonuçta bir kere gitmekte fayda var sonuçta yeni hastane yeni cihazlar. bebek görülmüş ya kesenin boyutunun önemi yok hayırlı olsun darısı başıma inş
evet doktor yanılmış keseyi gördük çok şükür
evet çok haklısın doğru düzgün ilgilenmiyorlar 2 dk da bunları söyledi gönderdi işte
anladım canım doğru diyosun biraz daha erken olabilir kimisi de hiç bulantısız geçiriyomuş inşallah ben de öyle olurum :)Canım herkeste ayni olavak diye bi sey yok.korkutmakta istemem ama. 4 haftalik.hamileyken benimde bi belirtim yoktu. 6 haftayi tamamladiktan 2 gün sonra bulantı ve koku hassasiyeti başladı. Sabahlari hatta gece uyurken bile midem bulanıyor. Daha erken belirti için biraz daha zaman geçsin o zaman belli olur. Yani 2 ya da 3 haftaya
Hayirli haberler aliriz insallah hepimiz yagünler geçmek bilmiyor kalp atışı için benide cumartesi günü çağırdı doktor..
evet doktor yanılmış keseyi gördük çok şükür
kesinlikle hem o ilk testler baya yüklü tutuyor, öz
Gözünüz aydın =)
Hayirli haberler aliriz insallah hepimiz ya
canım cahilliğimi bağışlada 10 mm kesenin içindeki bebeğin ne kadar görünmesini bekliyosun n ,, kalp atışı oluşunca minik bir beyazlık oluyor kesenin içinde o pıt pıt atıyor bebeğin orda olduğunu anlıyorsun ,, diğer 2 hamilelğimde öyle olmuştu , ona bakarsan bende bebek falan görmedim sadece keseyi ölçtü bıraktı ,yaklaşık 10mm dedi doktor canım 10mm gözükmesi gerekmez miydi?
valla en iyi doktoru bulana kadar araştırmamız gerekiyor demekki diyorumya bende hiç birşey sormadım banada ne bunu yap ne eşinle dediğin gibi cinsellik yok yada normal bol sıvı tuz hiçbirşey hakkında birşey söylemedi sadece ilk gittiğimde folik asit ve vitamin verdi onuda her gebelik testi pozitif çıkana veriyormuş zatenya onu bırak ben özele gidiyorum bana kese 10mm dedi son adet ne zaman dedi daha sadece kese gözüküyor 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım cinsellik yasak bol sıvı tüket tuzlu yeme dedi tüm bunları aynı bu şekilde söyledi toplamda 5dk içeride kalabildim sonra hop güle güle. hiç demedi yolk kesen bu kadar bebek şu kadar folik asit iç vs adam gibi ilgilenmedi bide özele gittiğim halde. bende bunları söyleyince haliyle evham yaptım çünkü bakıyorum bakıyorum kese boş içinde bebek yada o yolk kesesi yok üzüldüm tabi bana da pazartesi başka doktor yolları gözüktü en azından sorayım herşey normal mi diye bu sefer doktor kovsada içimi rahatlatacak cevapları almadan çıkmıcam dışarı yeter be aaaa
ay hadi gözün aydın cnm ya , kendim görmüş gibi sevindim :)evet doktor yanılmış keseyi gördük çok şükür
canım cahilliğimi bağışlada 10 mm kesenin içindeki bebeğin ne kadar görünmesini bekliyosun n ,, kalp atışı oluşunca minik bir beyazlık oluyor kesenin içinde o pıt pıt atıyor bebeğin orda olduğunu anlıyorsun ,, diğer 2 hamilelğimde öyle olmuştu , ona bakarsan bende bebek falan görmedim sadece keseyi ölçtü bıraktı ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?