2015 Temmuz Anneleri

inşallah canım ya 2 ekim benimki pazartesi inşallah duyarızda vajinal untrasonada gerek kalmaz şuanda gerçekten çok korkuyorum

inşallah duyarsın ve gerek kalmaz canımm dua et bu cuma vakti allah dualarını kabul etsin inş. devlet hastanelerinin cihazları eski oluyor ve doktorlarda çok umursamaz oluyorlar o yüzden onların dediklerine takılma imkanın varsa özele git.

canım moralini yüksek tut belki cihazdan dolayı görememiş olabilir daha önce demiştim eski cihazlarda hemen gözükmüyor diye o yüzden sakın canını sıkma keşke özel bi hastaneye gidebilsen bütün kafandaki sotu işaretleri kalkar

evet çok haklısın doğru düzgün ilgilenmiyorlar 2 dk da bunları söyledi gönderdi işte

evet çok haklısın pazarteside göremezse gidicem artık burda başka imkanım olmadığı için tek hastane birde üstüne tek doktor ne kadar ilgilenirse artık sen düşün

kesinlikle hem o ilk testler baya yüklü tutuyor, öz
evet doktor yanılmış keseyi gördük çok şükür

Gözünüz aydın =)

evet çok haklısın doğru düzgün ilgilenmiyorlar 2 dk da bunları söyledi gönderdi işte

ya onu bırak ben özele gidiyorum bana kese 10mm dedi son adet ne zaman dedi daha sadece kese gözüküyor 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım cinsellik yasak bol sıvı tüket tuzlu yeme dedi tüm bunları aynı bu şekilde söyledi toplamda 5dk içeride kalabildim sonra hop güle güle. hiç demedi yolk kesen bu kadar bebek şu kadar folik asit iç vs adam gibi ilgilenmedi bide özele gittiğim halde. bende bunları söyleyince haliyle evham yaptım çünkü bakıyorum bakıyorum kese boş içinde bebek yada o yolk kesesi yok üzüldüm tabi bana da pazartesi başka doktor yolları gözüktü en azından sorayım herşey normal mi diye bu sefer doktor kovsada içimi rahatlatacak cevapları almadan çıkmıcam dışarı yeter be aaaa

anladım canım doğru diyosun biraz daha erken olabilir kimisi de hiç bulantısız geçiriyomuş inşallah ben de öyle olurum :)

kesinlikle hem o ilk testler baya yüklü tutuyor, öz

Gözünüz aydın =)

en güzeli testleri devlette yaptırmak bebeklerimizin rıskını testlere mi verelim çünkü baya bi yüklü yazmıştım buraya tam kan sayımı hormon protein kaçağı şeker gibi basit tesler 600lira gibi bi fiyat tutuyor ama devlette ücretsiz

halemoon arkadaşım sana dış gebelik mi demişti doktor? gözün aydın canım mutluluktan uçuyorsundur allah tamamına erdirsin :)

yaklaşık 10mm dedi doktor canım 10mm gözükmesi gerekmez miydi?
canım cahilliğimi bağışlada 10 mm kesenin içindeki bebeğin ne kadar görünmesini bekliyosun n ,, kalp atışı oluşunca minik bir beyazlık oluyor kesenin içinde o pıt pıt atıyor bebeğin orda olduğunu anlıyorsun ,, diğer 2 hamilelğimde öyle olmuştu , ona bakarsan bende bebek falan görmedim sadece keseyi ölçtü bıraktı ,

kızlarr ben kendimi okadar yordun bitkin hissediyorumki dün hem belim hem başım o kadar çok agrıdı ki gerçekten insan kendini yorunca çok kötü oluyomuş sonra bide niye yordum yaptım diye vicdan azabı çekiyosun. valla yataktan kalkıyom kahvaltımı yapıyorum suyumu alıp ayaklarımın altınada yastık koyup akşama kadar salonda uzanıyorum. 1 çeşit yemek yapıyorum ama dinlenmek çok iyi geliyor

valla en iyi doktoru bulana kadar araştırmamız gerekiyor demekki diyorumya bende hiç birşey sormadım banada ne bunu yap ne eşinle dediğin gibi cinsellik yok yada normal bol sıvı tuz hiçbirşey hakkında birşey söylemedi sadece ilk gittiğimde folik asit ve vitamin verdi onuda her gebelik testi pozitif çıkana veriyormuş zaten

ay ne bileyim canım ya evhamdan ölücem :) 10mm de ne bileyim bir nokta olsaydı bari yada doktor yolk kesesi deseydi vallahi sizlerden öğrendim yolk kesesini ne güzel doktorlara düşmüşsünüz iki doktora gittim ikiside keseyi ölçtü bıraktı. benim ilk gebeliğimde 6+5de baya baya bebek gözüküyordu kalbide beyaz nokta gibi atıyordu şimdi bebekten eser bile olmayınca o yüzden evham yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…