2015 Temmuz Anneleri

gecmis olsun cok zor bir durum . insanin ödü patliyor bir sey olacak diye . insallah hamileligin saglikli bir sekilde devam edr

Benimde ilk gebelim dis gebelikti.Simdi tam kader arkadasi olduk ☺Bende hamileligimi ogrendigimden beri clexane 0.4 kullaniyorum.Birde folik asite devam ediyorum.İnsaAllah hayirlisiyla saglikla dunyaya getiririz yavrularimizi bu sefer

bende kan sulandırıcı kullanıyorum cnm .. clexane 0.4 sen ne kullanıyorsun ?
Bende clexane 0.4 kullaniyorum canim.Rabbim hepimize sifa versin insaAllah hayirlisiyla saglikli bir sekilde evlatlarimizi kucaklarimiza alabilelim insaAllah.

kendin yapabiliyormusun iğnelerini cnm , acıyormu seninde ?

Gece uykularım bölünüyor, sürekli lavaboya gitmekten.
Yemek yerken birkaç kez düşünmek durumunda kalıyorum.
Bulantılarım oluyor, ciddi şekilde hazımsızlık çekiyorum.
Ağır uyuklama halindeyim.
Birde işe geliyorum bu şekilde, çalışmaya çalışıyorum.

Ama binlerce şükürler olsun.
7+2 günlük bebeğim ve o minicik kalbinin sesini duyduk çok şükür.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

herşeye razı oluyo insan bulantı kusma ağlama nöbetleri............... Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi

0
İnanmıyorum cnm ya benim diğeri de kimyasaldı senin nasıldı?Gerçi hatırlamayalım geride bırakalım o kötü günleri rabbim bidaha yaşatmasın.İnşallah bu gebeliğimiz sağlıklı bi gebelik olur, hepimizin..

kızlar yirmilik dişim ağrıyor iki gündür karanfil çiğniyorum biraz geçiriyor ama başka ne yapabilirim fikri olan var mı??

Ultrasonda keseyi gorduk cok sukur ama etrafinda sizinti seklinde az kan gordu dr.Dusuk onleyici progestan hap verdi.Moralim bozuldu.Oglumda da lekelenme olnustu bende iki kez.o zaman da kullandim bu hapi cok sisiriyor beni
Tiroidim 3,5 tu en son onu soyleyince tum kan tahlillerini ve idrar tahlilini yaptirdi iki hafta oncden.Onun sonucunu da ogleden sonra alicam.Bugun 5+1 gunluk normalde ultrasonda 4+6 cikti.okadardan da bisey olmaz sanirim

ben akşam 11 de koşa koşa yataga gidiyorum birden okadar çok uykum geliyoki sabah da 9.30 u geçmi kalkmam

Gunaydinnnnn guzel hamislerrrr nasılsınuz bakalim. Bebislerle araniz nasil? Benim ilk defa bugun bulanti ve kusmam olduu insallah ilk ve son olur. Gerci herkes biraz hamile oldugunu anla baklm diye dalga gecio bunada alisicaz heralde :)

Aynı durum bende de var arkadaşım. Dün gittik doktora, bir tane iğne yapıldı ve progestan verdi . Düşük teklikesi var dedi. Ama benim kanamam hiç olmadı. Sen de durum nasıl? Bir de doktor bana kan tahlili yapmadı. 2 hafta sonra tekrar çağırdı.

Arkadaslar,
dusuk tehlikesi oldugunu nasil anliyorlar?
benim bu konuyla ilgili hic fikrim yok..

slm arkadaşlar bende dün gittim keseyi gördük ve kalp atışlarını duydum çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkeze nasip etsin 6+3 dedi

Kanaman varsa ya da kahverengiye dönük lekelerin oluyorsa, düşük tehlikesi diyorlar.
Bir önceki hafta bende kahverengi leke vardı. Progestana başlamıştım bende.
Düşükle ilgili değilmiş ama benim durumum.
Çarşamba günü kontrolde temiz çıktı çok şükür.
Progestan, zaten uyuklayan beni, hiç kafamı kaldıramaz hale getirmişti.
Birde aşırı baş dönmesi yaptı bende.
Bugün bıraktım hapı, doktorumun önerisiyle.
Şükür yolunda gidiyor şimdide herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…