- 13 Temmuz 2014
- 154
- 124
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
hosbulduk..amin inşallah. Yarın habersiz bırakmayın biziAramiza yeni katilanlar hos geldiniz hayirli olsun bebisleriniz :)Allah hepimize tamamina erdirmeyi nasip etsin.
Ben yarin keseyi gormeye gidiyorum ins.bir sorun cikmaz
gecmis olsun cok zor bir durum . insanin ödü patliyor bir sey olacak diye . insallah hamileligin saglikli bir sekilde devam edrSlm kizlar bikac gundur giremedim kkya. Yeni hamis oldugunu ogrenenleri tebrik ediyim once hayirli olsun. Benim cumartesi gece biraz kanamam oldu hemen acile gittim ama malezef doktor bey tesrif etmedi tahlil yapip gonderdiler simdi ayaklarimin altinda yastik yatiyorum. Yarin doktor randevum var ins. Bebisim sagliklidir
Evet canım hibor 3500 kullanıyorum ben öğrendiğimde başladım hemen.Bi de crinone jel kullanıyorum.Çok şükür bi sıkıntı yok şimdilik.Sen tam benim kader arkadaşımmışsın canım ya 2 düşük 3. gebelik ve kan pıhtılaşması..Benim 2. dış gebelikti gerçi ama zor imtihanlar cnm inşallah bu bebeklerimizi sağlıkla,hayırlısıyla alırız kucağımıza
Bende clexane 0.4 kullaniyorum canim.Rabbim hepimize sifa versin insaAllah hayirlisiyla saglikli bir sekilde evlatlarimizi kucaklarimiza alabilelim insaAllah.bende kan sulandırıcı kullanıyorum cnm .. clexane 0.4 sen ne kullanıyorsun ?
bende uyuyamıyorum , sabah çok erken kalksam bile gece geç vakitlere kadar uyuyamıyorum , bende neden böyleyim diyordum belkide normal :)Benim gibi uykusuzluk ceken yok mu herkes cok mu uyuyor?
doktora gittiğnde yazışalım burdan merak içindeyim Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallahbenimde aynı gün arkadaşım ama kanda 3 haftalik çıktı cuma bende gitmek istiyorum
Ben pazartesi gitmeye karar verdim isimi sağlama alicamdoktora gittiğnde yazışalım burdan merak içindeyim Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
kendin yapabiliyormusun iğnelerini cnm , acıyormu seninde ?Benimde ilk gebelim dis gebelikti.Simdi tam kader arkadasi olduk ☺Bende hamileligimi ogrendigimden beri clexane 0.4 kullaniyorum.Birde folik asite devam ediyorum.İnsaAllah hayirlisiyla saglikla dunyaya getiririz yavrularimizi bu sefer
Bende clexane 0.4 kullaniyorum canim.Rabbim hepimize sifa versin insaAllah hayirlisiyla saglikli bir sekilde evlatlarimizi kucaklarimiza alabilelim insaAllah.
İnanmıyorum cnm ya benim diğeri de kimyasaldı senin nasıldı?Gerçi hatırlamayalım geride bırakalım o kötü günleri rabbim bidaha yaşatmasın.İnşallah bu gebeliğimiz sağlıklı bi gebelik olur, hepimizin..Benimde ilk gebelim dis gebelikti.Simdi tam kader arkadasi olduk ☺Bende hamileligimi ogrendigimden beri clexane 0.4 kullaniyorum.Birde folik asite devam ediyorum.İnsaAllah hayirlisiyla saglikla dunyaya getiririz yavrularimizi bu sefer
Bende clexane 0.4 kullaniyorum canim.Rabbim hepimize sifa versin insaAllah hayirlisiyla saglikli bir sekilde evlatlarimizi kucaklarimiza alabilelim insaAllah.
Ultrasonda keseyi gorduk cok sukur ama etrafinda sizinti seklinde az kan gordu dr.Dusuk onleyici progestan hap verdi.Moralim bozuldu.Oglumda da lekelenme olnustu bende iki kez.o zaman da kullandim bu hapi cok sisiriyor beni
Tiroidim 3,5 tu en son onu soyleyince tum kan tahlillerini ve idrar tahlilini yaptirdi iki hafta oncden.Onun sonucunu da ogleden sonra alicam.Bugun 5+1 gunluk normalde ultrasonda 4+6 cikti.okadardan da bisey olmaz sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?