2015 Temmuz Anneleri

son adet tarihin 8 ekim mi canım doğum yapaağımız günler aynı gözüküyorda inşallah aynı gün alırız bebeklerimizi kucağımıza. keseyi bebeği görebildin mi? ben yada salı yada çarsamba gidip keseye görücem :)

benim doktorum kalp atışını duyduktan sonra hormon kan ve taksoplazma protein kaçağı gibi testler isteyeceğini söyledi. özel hastanede 300 tl civarı tutuyor canım.
Benim dr.um bu testlerden bahsetmedi cnm ben üni hastanesine gidiyorum.26sında kalp atışı için gidicem ama kan testinden bahstmedi.Bunlar öenmli mi ve aç mı gidilmeli benim randevu 15:30da da

Benim dr.um bu testlerden bahsetmedi cnm ben üni hastanesine gidiyorum.26sında kalp atışı için gidicem ama kan testinden bahstmedi.Bunlar öenmli mi ve aç mı gidilmeli benim randevu 15:30da da

hepsi çok önemli canım istersen devlet hastanesinde de ücretsiz olarak yaptırabilirsin. hormon testleri için bir bardak su bile içmeden aç karnına gitmen gerekiyor. ben ilk bebeğimi tsh hormonum yüksek olduğu için kaybettim. hamilelerde maksimum 2,5 olmalıymış benimki 5 e yakın bir değerdi o yüzden bebeğin kalbi durdu. hormonlarına mutlaka baktır canım allah kimseye yaşatmasın düşmanıma bile..

Geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın.Hangi hormınlara bakılmalı cnm tek tek yazabilir miisin ?

Geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın.Hangi hormınlara bakılmalı cnm tek tek yazabilir miisin ?

amin bacım bu sefer bütün testlerimi yaptırıp bir kaç doktora göstericem olmadı nettende araştırıcam bu sefer sağlıcakla kucağıma alırım inş. doktorun o zaman istediği testler hala yazıyor canım yazayım sanada. tsh, serbest t3, serbest t4, taksoplazma, üre, kreatinin, cmv ıgm, cmv ıgG, glukoz, demir, folat, anti hcv, anti hıv

Çok teşekkür ederim canım.Dr.un sana aç karınla gelmeni söylemiş miydi bu testleri yapacağı zaman?

Muhtemelen ayni tarihler :) umarim hicbirimizde bi sorun cikmaz. cok saglikli bir hamilelik donemi geciririz ve cok saglikli bebekler dunyaya getiririz..

Aynen cnm biz de keseyi gördük 26 kasımda kalp atışı için gidicez daha çok var.. benim de 3. gebelik ama ilkler düşük olunca daha zor Allahım yardım et hepimize
Yani bize kalp atisini duymadan kimseye soylemeyin dediler ama dayanamadik tabiki de insallah bi aksilik olmaz. Hic sikma canini umarim bu sefer sorunsuz alirsin bebegini kucagina. Ben de gecen sene dis gebelik olmustum sonra sol tupum alindi. İc kanama fln gecirdim. O yuzden keseyi gormek bile beni rahatlatti.

Eve
Evet keseyi gorduk gecen hafta sukurler olsun :) darisi basina.. Senin de muhtemelen gorunur artik.

Günaydın kızlar,
Bende yarın sabah doktora gidicem. Bakalım neler bekliyor bizi. Özel hastane olduğu için tahlil isterse çok pahalı olur muhtemelen. Acaba devlete gitsem doktorum bu tahlilleri istedi desem yaparlar mı?

Evet canım ilk gebelik yapar tabi neden yapmasın işi bu bende diyetisyene danışacağım fazla kilo almak istemiyorum. Sonra şeker tansiyon gibi problemler ortaya çıkıyor hamilelikte ayrıca o kilolar verilir önemli değil deniyor tamam kilo verilirde vücut sarkıyor toplanmıyor sonra çatlak vs üstüne sağlığını bozuyorsun hemde psikilojini o yüzden kiloya dikkat etmek lazım iki canlısın ye mantığı yanlış.Önemli olan vitamin minerali olan fazla kalorili olmayan yiyecekler yemek.Zaten sağlıksız yemekler kilo yapıyor.Sebze,meyve baklagil,et,süt,yumurta bunları dengeli tüketmek gerek.

. Sabah aç karna 52.8 geldim biraz dikkat edip ilk 3 ay kilo almak istemiyorum hatta 50'ye kadar düşmek istiyorum.60'la doğuma girmek hedefim ama bakalım ne olacak :)

AAA çok güzel bir fikir acaba bende mi diyetisyene gitsem fazla kiloya gerek yok tabi ki.

kizlarr adet olcakmisim hissi baya azaldi ama hala belim agriyo bu batmalar agrilar ne zaman geciyo?siizinde devam ediyo mu?

merhabalar dün test yaptım ilki pozitif çıktı ikincisi silik bir çizgi olucakmı olmıycakmı hiçbir fikrim yok daha önce 2 tane bebeğimi kaybetmiştim çok şaşkınım

kizlarr adet olcakmisim hissi baya azaldi ama hala belim agriyo bu batmalar agrilar ne zaman geciyo?siizinde devam ediyo mu?
Merhaba gunlerimiz ayniymis seninle:) Kasik agrim pek yok benim.Ama az ayakta durayim bi is yapayim hemen belim agriyor benim.Ama bende bel fıtıgı var birde..Yarin keseyi gormeye gidecegim.Sen gorebildin mi yada ne zaman gideceksin?

Merhaba gunlerimiz ayniymis seninle:) Kasik agrim pek yok benim.Ama az ayakta durayim bi is yapayim hemen belim agriyor benim.Ama bende bel fıtıgı var birde..Yarin keseyi gormeye gidecegim.Sen gorebildin mi yada ne zaman gideceksin?
evett ayni gunmus cok sevindim:) ben cumartesi gidebilicem anca oyle.randevu aldim ama cok.heyecanlym:) senin beta kac cikmisti ve ne zaman yaptrdin? ben cuma gunj yaptirdm 273.1 cikti:)

evett ayni gunmus cok sevindim:) ben cumartesi gidebilicem anca oyle.randevu aldim ama cok.heyecanlym:) senin beta kac cikmisti ve ne zaman yaptrdin? ben cuma gunj yaptirdm 273.1 cikti:)
Ben de en son cuma gunu yaptirdim 1081 cikti.Dr. biraz gec dollenme demisti bana.Gerci ben oglumda cikan degerlerle karsilastiriyorum..Senin benden de gec olmus:)Hayirli olsun arkadasim ins.saglikli bir gebelik geciririz:)

arkadasim, ben tum testlerimi devlet hastanesinde yaptirmistim. aynen boyle soyle dedim.. ozel cok pahali demislerdi. doktordan rica etmistim. sansima da cok iyi doktor denk geldi.. aklina gelebilcek tum testleri yaptirmisti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…