- Konu Sahibi Hedef65tir
-
cumartesi gördü doktor keseyi.10gün içinde kalp atışı için çağırdı.cumartesi ya da pazartesi gidecem inşAAA ne güzel canım inşallah hepimiz...Sen gördün mü keseyi?Kalp atışı için ne zaman çağırdı dr.un?
Benden kan ve idrar istemişti hamile kalmayı planladığımda gitmiştim ağustos ayında o zaman tüm değerlere bakılmıştı.Bu hafta Perşembe randevum var o zaman hem kalp atışlarını dinleyeceğiz nasipse hemde tahliller yenilenecek özellikle aç gelmemi istedi bu sebeple doktorum.bayanlar bişey soracaktım.doktora gittiğinizde betahcg tahlili dışında herhangi bir tahlil yaptınızmı doktorunuz tahlil istedimi.bi sıkıntı olmasada
Kızlarımın adı canımyaaa ne kdr diğer kızların cnm, buarada gerçek adın şeyma mı? kızlarının adı mı merak ettim. bnm oğlum 15 aylık..
Bende zaten hap kullanıyordum ona devam ediyorum bırakmadımben de normalde kansizlik var.ana da tahlil yapar mutlaka
Kızlarımın adı canım
Büyük kızım 5 yaşında
Küçük kızım2 buçuk :)
Allah bağışlasın senin oğlunda küçükmüş :)
ben de temmuz annesi olacagim allahin izniyle
allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsinhayırlı olsun arkadaşım..çok sevindim gerçekten..bende bi ara klomen+çatlama iğnesi....topiğine bakmıştım sonra sizi takip eder oldum bi girip bakıyodum acaba oldu mu diye..şimdi aynı ay bebeklerimize kavuşmak varmış..benim 2.olacak gerçi
bayanlar bişey soracaktım.doktora gittiğinizde betahcg tahlili dışında herhangi bir tahlil yaptınızmı doktorunuz tahlil istedimi.bi sıkıntı olmasada
Ben de cok arastirdim canim, sorunsuz dogum yapan cok kisi var ama yine de tabi icini kemiren bisey oluyor. Ben Almanya da yasiyorum, bulundugum cevrede benden daha kilolu kisilerin sorunsuz hamilelik gecirip saglikli bebeklerini kucaklarina aldiklarini biliyorum.Tüp bebek doktorumdaki isim bitti artik, bundan sonra kendi doktoruma gidince o yönlendirecektir beni.Hakkimizda hayirlisi...Üzülme kuzu yaa, 5 ay önce doğum yaptım daha 1 gr veremeden 79la hamile kaldım. Ama inan sanada banada moral olsun, çok kişi tanıyorum kilolu gebe kalan ve hiç kilo almadan doğuma giren.
Umarim ben de sorunsuz geciririm hamileligimi. Mümkün oldugunca az kilo almam gerekiyor benim, haftaya doktorumdan randevu alinca bu konu hakkinda da konusucam O yönlendirecektir beni ne yapmam gerektigi hakkinda...Bence kesinlikle bir diyetisyenin gözetiminde hamileliğinizi geçirin fazla kilo risk oluşturabiliyor hem bebek hem anne için.Geçen akşam haberde izlemiştim aynı sizin gibi 110 kilolarda olan bir bayan doğuma 100 kilonun altında girmişti o yüzden belki bu hamilelik süresince dikkat ederek kendi Sağlığınız içinde önemli bir dönem geçirmiş olursunuz.
Aynen cnm biz de keseyi gördük 26 kasımda kalp atışı için gidicez daha çok var.. benim de 3. gebelik ama ilkler düşük olunca daha zor Allahım yardım et hepimizeHerkese iyi aksamlar.. Ben de 6. Haftanin icindeyim henuz kalp atislarini duymadik sadece keseyi gorebildik. 25 kasimda hem bebegi gormeye hem de kalp atislarini duymaya cagirdi doktorum umarim bi sorun olmaz. Beklemek cok zor geliyor gercekten. Ustelik ilk bebek olunca heyecan + deneyimsizlik :)
. Sabah aç karna 52.8 geldim biraz dikkat edip ilk 3 ay kilo almak istemiyorum hatta 50'ye kadar düşmek istiyorum.60'la doğuma girmek hedefim ama bakalım ne olacak :)
3 gun gecikmeli 58.97 bhcg.dusuk mu sizce?
Ben malesef kilolu hamile kalanlardanim , obez bi anneyim o yüzden cok kilo almamam gerekiyor. Tüp bebek tedavisi icin kilo vermistim biraz ama tedavi sürecinde yine aldim cogunu.Suanki kilom 110 malesef.
bayanlar bişey soracaktım.doktora gittiğinizde betahcg tahlili dışında herhangi bir tahlil yaptınızmı doktorunuz tahlil istedimi.bi sıkıntı olmasada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?