• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Sa
çok geçmiş olsun canım rabbim bidaha verir üzülme.Ben kimyasal,dış ikisini de yaşadım.Değerin düşük Allah'ın izniyle dış gebelik değildir o iyice sıfırlanır inşallah en kısa zamanda.Dış çok uğraştırıyo rabbim yaşatmasın

Sagol canim. İnsallah dedigin gibi sifirlanir kendiliginden.

Sağol canimE="fatma5403, post: 37808213, member: 531270"]kusura bakma birlesik cikmis direk cevap yazinca.tekrar gecmis olsun[/QUOTE]
Sagol canim. Bazen banada boyle oluyor

fallenangel8görmedim. En son 37808225 .!.:
canım beta hcg ne kadar yükselmişti en fazla?bi de kese görünmüş müydü?

Ben hic ultrasona girmedim. Perşembe 144.3dü kanda. Pazartesi keseyi görmek icin gidecektim doktora. Bugün 45e düşmüş.

Ben hic ultrasona girmedim. Perşembe 144.3dü kanda. Pazartesi keseyi görmek icin gidecektim doktora. Bugün 45e düşmüş.
benim bundan tam 1 yıl önce ilk gebeliğim de böyle olmuştu cnm şimdi keseyi gördüm Allahın izniyle üzülme senin de olur tekrar kendini toparla biraz şimdi

Arkadaşlar artik temmuz annesi değilim :KK43: bugün şiddetli kasık ağrısı ve kahve rengi akinti şikayetiyle acilen gittim HCG degerim 45e düşmüş. Bebeğim düşüyormuş yapacak birşey yokmuş. Salı günü kontrole gidicem kimyasal gebelikmi diş gebelikmi tekrar bakılacak. Eger deger sifirlanmazsa Duruma gore ne yapilacagina karar vereceklermis. Allah hepinizin bebislerini saglikla kucaginiza alnayi nasip etsin. Hayirli aksamlar.
Allah sabır versin çok zor bebek kaybetmek .Allah sana sağlık versin yine olur inşaallah bebeğin

Yok canim gece gece aklima geldi oglumun tum ultrason goruntuleri duruyor o haftalarda cekilen birisine baktim saga yakin hatta yapisik nerdeyse..Saga yakinsa kiz demisler.Bu da tutmadi yani.Ben zaten cin takvimi,rus takvimi,yada cinsiyet belirleyen herhangi bir seye inanmiyorum.Zaten %50 buyuk bir ihtimal var.Tuttugu da tabi cok oluyor bunlarin ama tutmadigi da cok oluyor..

umudumuza umut katanlara slm olsun.. arkadaşlar aranızda eşinde 13 14 kromozom yapışıklığı olup normal yoldan sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşanlar var mı her şeyde vardır bi hayır yaşam sürdüğü sürece umut var.....

Arkadaşlar artik temmuz annesi değilim :KK43: bugün şiddetli kasık ağrısı ve kahve rengi akinti şikayetiyle acilen gittim HCG degerim 45e düşmüş. Bebeğim düşüyormuş yapacak birşey yokmuş. Salı günü kontrole gidicem kimyasal gebelikmi diş gebelikmi tekrar bakılacak. Eger deger sifirlanmazsa Duruma gore ne yapilacagina karar vereceklermis. Allah hepinizin bebislerini saglikla kucaginiza alnayi nasip etsin. Hayirli aksamlar.

Canım çok geçmiş olsun. Allahim her şeyin hayirlisini nasip etsin insallah..

Geçmiş olsun Allah tekrar nasip eder inşallah.

Bende dikkat etmeme rağmen 1 kg aldım ama uykudan diye tahmin ediyorum.Enerji tüketimi azaldığı için fazla yemesende kilo alıyorsun o zaman.Normalde pilates yapıyordum ama güç bulamıyorum ona da mide bulantısından.Yapılacak en iyi şey yediklerimize dikkat etmek ayrıca diş sağlığı çok önemli bebeğin sağlığı için buna da dikkat etmek gerek.

Bende dikkat etmeme rağmen 1 kg aldım ama uykudan diye tahmin ediyorum.Enerji tüketimi azaldığı için fazla yemesende kilo alıyorsun o zaman.Normalde pilates yapıyordum ama güç bulamıyorum ona da mide bulantısından.Yapılacak en iyi şey yediklerimize dikkat etmek ayrıca diş sağlığı çok önemli bebeğin sağlığı için buna da dikkat etmek gerek.
evt . peki şuan kilonuz kac

Günaydin hanimlar, ( biraz gec oldu ama anca:)).
Biz de 8. haftamiza girmis bulunuyoruz, zaman ne cabuk geciyor.Kaldi 32 hafta, tabi zamaninda dogarsak:KK46:.
Bir arkadasimiz bebegini kaybetmis sanirim, cok üzüldüm.Allah sabir versin, ama bunda da vardir bi hayir. Rabbim tez zamanda yüzünü yine güldürsün insallah:KK19:.
Ve aramiza yeni katilanlar var yine, Hos geldiniz. Saglikla kucagimiza aliriz insallah:KK46::KK46::KK46:.

Back