- 1 Kasım 2014
- 406
- 508
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
. Sabah aç karna 52.8 geldim biraz dikkat edip ilk 3 ay kilo almak istemiyorum hatta 50'ye kadar düşmek istiyorum.60'la doğuma girmek hedefim ama bakalım ne olacak :)evt . peki şuan kilonuz kac
Bence bukadar kasma kendini zaten kilon hic yok, hamileliginin tadini cikar.Sakin kilo vermeyi de düsünme, herseyden ye bebeginin herseye ihtiyaci var. Aldigin kilolari dogumdan sonra emzirerek verirsin zaten, kiloya degil bebegine odaklanmani tavsiye ederim ben.... Sabah aç karna 52.8 geldim biraz dikkat edip ilk 3 ay kilo almak istemiyorum hatta 50'ye kadar düşmek istiyorum.60'la doğuma girmek hedefim ama bakalım ne olacak :)
Canım en yakın zamanda rabbim sana bir bebek daha nasip etsin.İlk düşüğümden sonra oldu benim kızım ve şu an 3,5 yaşında.Hayırlısı böyleymiş demek ki.Arkadaşlar artik temmuz annesi değilimbugün şiddetli kasık ağrısı ve kahve rengi akinti şikayetiyle acilen gittim HCG degerim 45e düşmüş. Bebeğim düşüyormuş yapacak birşey yokmuş. Salı günü kontrole gidicem kimyasal gebelikmi diş gebelikmi tekrar bakılacak. Eger deger sifirlanmazsa Duruma gore ne yapilacagina karar vereceklermis. Allah hepinizin bebislerini saglikla kucaginiza alnayi nasip etsin. Hayirli aksamlar.
Yazın 48'e inmiştim ideal kilom 50 zaten.İlk 3 ay çoğu anne adayı 1-2 kilo alır hatta veriyor çoğu bulantıdan dolayı o yüzden sıkıntı yok.Sağlıklı beslenince zaten fazla kilolar gidiyor.Yağdan aldığım için kiloları bebeğe faydası yok.Onları vermeye çalışacağımBence bukadar kasma kendini zaten kilon hic yok, hamileliginin tadini cikar.Sakin kilo vermeyi de düsünme, herseyden ye bebeginin herseye ihtiyaci var. Aldigin kilolari dogumdan sonra emzirerek verirsin zaten, kiloya degil bebegine odaklanmani tavsiye ederim ben...
Üzülme kuzu yaa, 5 ay önce doğum yaptım daha 1 gr veremeden 79la hamile kaldım. Ama inan sanada banada moral olsun, çok kişi tanıyorum kilolu gebe kalan ve hiç kilo almadan doğuma giren.Ben malesef kilolu hamile kalanlardanim , obez bi anneyim o yüzden cok kilo almamam gerekiyor. Tüp bebek tedavisi icin kilo vermistim biraz ama tedavi sürecinde yine aldim cogunu.Suanki kilom 110 malesef.
Bence kesinlikle bir diyetisyenin gözetiminde hamileliğinizi geçirin fazla kilo risk oluşturabiliyor hem bebek hem anne için.Geçen akşam haberde izlemiştim aynı sizin gibi 110 kilolarda olan bir bayan doğuma 100 kilonun altında girmişti o yüzden belki bu hamilelik süresince dikkat ederek kendi Sağlığınız içinde önemli bir dönem geçirmiş olursunuz.Ben malesef kilolu hamile kalanlardanim , obez bi anneyim o yüzden cok kilo almamam gerekiyor. Tüp bebek tedavisi icin kilo vermistim biraz ama tedavi sürecinde yine aldim cogunu.Suanki kilom 110 malesef.
Kan testi gebelik içinse aç tok önemli değil kan sayımı içinse aç gitmek gerekiyor.kızlar bizde yarın doktora gidecez inş ama işlerimizden dolayı öğleden sonra ancak...kan testine aç karnına mı gitmek gerekiyor
Ben regl günümde baktırdığımda 711 BHCG çıkmıştı.Ama geç döllenme olabilir belki sizinki.3 gun gecikmeli 58.97 bhcg.dusuk mu sizce?
önemli olan düzenli artması canım3 gun gecikmeli 58.97 bhcg.dusuk mu sizce?
Burdan değerinizi karşılaştırabilirsiniz.3 gun gecikmeli 58.97 bhcg.dusuk mu sizce?
bizde aynıyız inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimiziBenim de sat 6 ekim canım aynıyız :) Benim kese 8,5 mm içindeki yolksaç 2.5 mm di canm.Dikkat et bence hamileyim psikolojisine girip şimdiden abartma yemeyi daha kilo almak için çok erken cnm :)
AAA ne güzel canım inşallah hepimiz...Sen gördün mü keseyi?Kalp atışı için ne zaman çağırdı dr.un?bizde aynıyız inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?