2015 Temmuz Anneleri

. Sabah aç karna 52.8 geldim biraz dikkat edip ilk 3 ay kilo almak istemiyorum hatta 50'ye kadar düşmek istiyorum.60'la doğuma girmek hedefim ama bakalım ne olacak :)
Bence bukadar kasma kendini zaten kilon hic yok, hamileliginin tadini cikar.Sakin kilo vermeyi de düsünme, herseyden ye bebeginin herseye ihtiyaci var. Aldigin kilolari dogumdan sonra emzirerek verirsin zaten, kiloya degil bebegine odaklanmani tavsiye ederim ben...

Canım en yakın zamanda rabbim sana bir bebek daha nasip etsin.İlk düşüğümden sonra oldu benim kızım ve şu an 3,5 yaşında.Hayırlısı böyleymiş demek ki.

Yazın 48'e inmiştim ideal kilom 50 zaten.İlk 3 ay çoğu anne adayı 1-2 kilo alır hatta veriyor çoğu bulantıdan dolayı o yüzden sıkıntı yok.Sağlıklı beslenince zaten fazla kilolar gidiyor.Yağdan aldığım için kiloları bebeğe faydası yok.Onları vermeye çalışacağım

Kizlar bizde yarin gidicez ins doktora ama islerimizden dolayi ogleden sonraya kaliyo...kan testinde ac karnina mi olmak gerekiyor

Ben malesef kilolu hamile kalanlardanim , obez bi anneyim o yüzden cok kilo almamam gerekiyor. Tüp bebek tedavisi icin kilo vermistim biraz ama tedavi sürecinde yine aldim cogunu.Suanki kilom 110 malesef.
Üzülme kuzu yaa, 5 ay önce doğum yaptım daha 1 gr veremeden 79la hamile kaldım. Ama inan sanada banada moral olsun, çok kişi tanıyorum kilolu gebe kalan ve hiç kilo almadan doğuma giren.

Son 3 aylık dönemde anne adayının günlük 300 kalori fazla alması gerekirmiş fazlası bizde yağ olarak depolanıyor maalesef sağlıklı bir gebelik için anne adayının formuna da dikkat etmesi gerekli bence.Psikolojik ve bedensel sağlığı için.

Ben malesef kilolu hamile kalanlardanim , obez bi anneyim o yüzden cok kilo almamam gerekiyor. Tüp bebek tedavisi icin kilo vermistim biraz ama tedavi sürecinde yine aldim cogunu.Suanki kilom 110 malesef.
Bence kesinlikle bir diyetisyenin gözetiminde hamileliğinizi geçirin fazla kilo risk oluşturabiliyor hem bebek hem anne için.Geçen akşam haberde izlemiştim aynı sizin gibi 110 kilolarda olan bir bayan doğuma 100 kilonun altında girmişti o yüzden belki bu hamilelik süresince dikkat ederek kendi Sağlığınız içinde önemli bir dönem geçirmiş olursunuz.

kızlar bizde yarın doktora gidecez inş ama işlerimizden dolayı öğleden sonra ancak...kan testine aç karnına mı gitmek gerekiyor

Merhaba arkadaşlar sabah hafif kanama oldu devam etmedi ama ben yinede acile gittim Dr um geldi baktı 6+2 kalp atışı başlamış tehlike yok ama Dr um jel verdi dinle dedi inşallah hepiniz duyarsınız kalp atışını

temmuz anne adayları size bir sorum olacak?Bu yorgunluk ve sürekli uyku haliyle nasıl başediyorsunuz?Özellikle çalışan ve çocuklu bayanlar için çok zor olmalı.Ben anaokulu öğretmeniyim gece erken yatsam da çocukların karşısında tüm gün esniyorum mütemadiyen:) eve gelince 1 saat yatmazsam kendime gelemiyorum ,çok yorgun hissediyorum çocuğum yok..siz nasıl başediyosunuz?

bayanlar bişey soracaktım.doktora gittiğinizde betahcg tahlili dışında herhangi bir tahlil yaptınızmı doktorunuz tahlil istedimi.bi sıkıntı olmasada

Benim de sat 6 ekim canım aynıyız :) Benim kese 8,5 mm içindeki yolksaç 2.5 mm di canm.Dikkat et bence hamileyim psikolojisine girip şimdiden abartma yemeyi daha kilo almak için çok erken cnm :)
bizde aynıyız inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…