- Konu Sahibi Hedef65tir
-
çok geçmiş olsun canım rabbim bidaha verir üzülme.Ben kimyasal,dış ikisini de yaşadım.Değerin düşük Allah'ın izniyle dış gebelik değildir o iyice sıfırlanır inşallah en kısa zamanda.Dış çok uğraştırıyo rabbim yaşatmasın
canım beta hcg ne kadar yükselmişti en fazla?bi de kese görünmüş müydü?Sa
Sagol canim. İnsallah dedigin gibi sifirlanir kendiliginden.
Evet ilk bebişim olcak inşallahOlsun cnm sağlık olsun , ilk hamileliğin mi bu?
maşallahBen 6 haftalıkken doktor 8 haftalık görünüyo dedi üzerine adet olmuşsun dedi. Allah bilir yani
Kalp atışınıda duyduk :)
fallenangel8görmedim. En son 37808225 .!.:canım beta hcg ne kadar yükselmişti en fazla?bi de kese görünmüş müydü?
amın canım daha once ıkı kımyasal dusugum oldugu ıcın tedırgınımTabi canım geç Döllenme olmuştur. Benimkide önden gidiyor :)
2 haftaya kalp atışlarınıda duyarsın inş.
benim bundan tam 1 yıl önce ilk gebeliğim de böyle olmuştu cnm şimdi keseyi gördüm Allahın izniyle üzülme senin de olur tekrar kendini toparla biraz şimdiBen hic ultrasona girmedim. Perşembe 144.3dü kanda. Pazartesi keseyi görmek icin gidecektim doktora. Bugün 45e düşmüş.
Maşallah cnm inşallah sağlıkla al kucağınaEvet ilk bebişim olcak inşallah
Allah sabır versin çok zor bebek kaybetmek .Allah sana sağlık versin yine olur inşaallah bebeğinArkadaşlar artik temmuz annesi değilimbugün şiddetli kasık ağrısı ve kahve rengi akinti şikayetiyle acilen gittim HCG degerim 45e düşmüş. Bebeğim düşüyormuş yapacak birşey yokmuş. Salı günü kontrole gidicem kimyasal gebelikmi diş gebelikmi tekrar bakılacak. Eger deger sifirlanmazsa Duruma gore ne yapilacagina karar vereceklermis. Allah hepinizin bebislerini saglikla kucaginiza alnayi nasip etsin. Hayirli aksamlar.
Kızlar bu topiğe bakın ultrason resimlerinize bakın sonrada
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...onumuna-gore-cinsiyet-tahmini.391176/page-148
Valla cesaret değil aslında elimde olsa iptal edicem gelmeyin diyemedimbenimde iki kızım var.
Sağol :)
Arkadaşlar artik temmuz annesi değilimbugün şiddetli kasık ağrısı ve kahve rengi akinti şikayetiyle acilen gittim HCG degerim 45e düşmüş. Bebeğim düşüyormuş yapacak birşey yokmuş. Salı günü kontrole gidicem kimyasal gebelikmi diş gebelikmi tekrar bakılacak. Eger deger sifirlanmazsa Duruma gore ne yapilacagina karar vereceklermis. Allah hepinizin bebislerini saglikla kucaginiza alnayi nasip etsin. Hayirli aksamlar.
Geçmiş olsun Allah tekrar nasip eder inşallah.Arkadaşlar artik temmuz annesi değilimbugün şiddetli kasık ağrısı ve kahve rengi akinti şikayetiyle acilen gittim HCG degerim 45e düşmüş. Bebeğim düşüyormuş yapacak birşey yokmuş. Salı günü kontrole gidicem kimyasal gebelikmi diş gebelikmi tekrar bakılacak. Eger deger sifirlanmazsa Duruma gore ne yapilacagina karar vereceklermis. Allah hepinizin bebislerini saglikla kucaginiza alnayi nasip etsin. Hayirli aksamlar.
evt . peki şuan kilonuz kacBende dikkat etmeme rağmen 1 kg aldım ama uykudan diye tahmin ediyorum.Enerji tüketimi azaldığı için fazla yemesende kilo alıyorsun o zaman.Normalde pilates yapıyordum ama güç bulamıyorum ona da mide bulantısından.Yapılacak en iyi şey yediklerimize dikkat etmek ayrıca diş sağlığı çok önemli bebeğin sağlığı için buna da dikkat etmek gerek.
Ben malesef kilolu hamile kalanlardanim , obez bi anneyim o yüzden cok kilo almamam gerekiyor. Tüp bebek tedavisi icin kilo vermistim biraz ama tedavi sürecinde yine aldim cogunu.Suanki kilom 110 malesef.evt . peki şuan kilonuz kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?