• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Hepiniz cok sagolun cevaplar icin :D sali gunu gel dedi de dr.Bu artisa gore sali gunu 5000 e yakin olacak.Bir iki gun sonra mi gitsem kesin olsun diye dusundum.Sen de kalp atisini gorursun hatta ins.duyarsin canim. ;)
Merhaba anne adayları :)

Canım benim bildigim 5000 in üzerinde olunca rahat görünüyor. Yani 5 haftalık olunca. kalp atışı için 7. Hafta dediler bana. Ben salı günü kalp atışı için gidicem heyecan dorukta :)

Hepiniz cok sagolun cevaplar icin :D sali gunu gel dedi de dr.Bu artisa gore sali gunu 5000 e yakin olacak.Bir iki gun sonra mi gitsem kesin olsun diye dusundum.Sen de kalp atisini gorursun hatta ins.duyarsin canim. :KK66:
canım ben 5+3 ken keseyi gördüm 8 mm di sanırım içinde yolksac kesesini de gördük hatta bebeğin besleneceği 2.5 mm di o da çok şükür herşey yolunda.Dr. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı inşallah duyarım hayırlısıyla.Ben de geçen yıl tam bu zamanda kimyasal gebelik yaşadım 5-6 ay önce de dış gebelik o yüzden artık 3-4 aylık olana kadar kimsyee söyleyemiyorum üzülmesinler diye anneme bile.Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

Cok tesekkur ederim gideyim bari dr.a cok merak ediyorum zaten :) Simdi dusunuyorum da ogluma hamileyken ben bayaa bir gec gitmisim dr.a dr.oyle soylemisti ama su tarihte gel diye..Senin de hayirli olsun canim bu sefer hersey yolunda gitsin insallah .
canım ben 5+3 ken keseyi gördüm 8 mm di sanırım içinde yolksac kesesini de gördük hatta bebeğin besleneceği 2.5 mm di o da çok şükür herşey yolunda.Dr. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı inşallah duyarım hayırlısıyla.Ben de geçen yıl tam bu zamanda kimyasal gebelik yaşadım 5-6 ay önce de dış gebelik o yüzden artık 3-4 aylık olana kadar kimsyee söyleyemiyorum üzülmesinler diye anneme bile.Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

kızlarr bende dr dan geldim..
çok şükür keseyi gördük..
7,22 mm olmuş kesemiz:KK76::KK76:
dr 2 hafta sonra kalp için çağırdı..
inşallah rabbim kazasız belasız kalp atışını görmeyi de nasip eder..:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ama benim hesaba göre 12.gün yumurtladığım için 5+2 olması gerekirken ultrasyonda 4+5 idi:KK57::KK57:
neyse sağlıklı olsun da 2-3 gün önemli diil:D:D:D

Günaydın kızlar.
Yarına kalabalık misafirim var bugün temizlik yapıcam şu mide bulantıları beni öldürecek :KK43:
Bi çaresini bulan var mı :KK17:
beni bir tek serum kurtarıyordu..
daha da başka bir şey fayda etmiyodu düşen gebeliğimde:KK43::KK43:

kızlarrr ben de hamileyim. son adet tarıhım 14 ekim. 28 gunde bir adet oluyorum. ayın 10 unda adet tarıhımdi. 8 inde hccg15ıktı 2gunde bır testi tekrarladım ve artış şu şekilde oldu. 15-45-125-340 geç döllenme olmus sanırım.doktorum haftaya gelkeseye bakalım dedi, inş bı terslik olmaz çok korkuyorum.
değerler güzel katlanmış..
böyle devam ederse sağlıklı bir gebelik..
1 hafta sonra kese görünür bu değerler ışığında:KK76::KK76::KK76:
Bu kadar olur yine mi birlikte gebeyiz filooooooooooo :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
evet yelizim..:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
her gebeliğimiz beraber oluyor..:KK71::KK71::KK71:
göbeğimiz birlikte kesilmiş sanki..:confused::confused::confused:
bunda Allah tamamaına erdirir inşallahhhhhhhhhhhhhhh:KK66::KK66::KK66:

Klomen ve çatlama iğnesi kullanmıştım ama tek yumurta ikizi için bir faktör değilmiş bunlar. Yani tamamen şans TEK YUMURTA İKİZİ sahibi olmak:KK19:
benim şanslı arkadaşımmmmmmmm:KK9::KK9::KK9::KK9:

inşallah canım kader arkadaşımsın benimde bebeğimin kalbi 3 aylıkken durdu ne hevesler ne hayallerim vardı şimdi hamile olduğuma bile inanamıyorum inşallah keseyi ve bebeğide görmek nasip olur.
amin inşallahhhhhhhhhhhhhh

Hoşgeldiniz arkadaşlar sizlerle benim sat.ım aynı galiba benim de 13 ekim.Allah tamamına erdirsin hepimiz sağlıkla kavuşalım inş.Benim beta hcg sizlere göre biraz düşük bugün 1081 çıktı.Dr biraz geç döllenme olmuştur dedi..Ben de salı günü gideceğim keseyi görmeye.Hepimiz görelim rahatlayalım inş.az da olsa :)
evet geç döllenme gibi görünüyor..
benimki de erken döllenme..
ateş ölçtüğüm için 12.gün yumurtladığımı biliyorum ben:)

hanımlar günde 99 kere ya mübdi esmasını okuyalım bebeklerimizin korunması için inşallah kucaklarımızda görmek nasip olur

mrb kızlar.aynı dönem hamilelerindenim bende.haziranda ilk bebeğimi kalp atışları olmadığı için kaybetmiştim.şimdi 6+4 günlük hamileyim.dün kalp atışlarını şükür Rabbime duyduk.ama yine de içimde çok korku var.bazı yazıları okudukça ilerleyen zamanlarda kaybedersem diye içim ürperiyor.Rabbim hepimize hayırlısını versin.inşalla hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi.

mrb kızlar.aynı dönem hamilelerindenim bende.haziranda ilk bebeğimi kalp atışları olmadığı için kaybetmiştim.şimdi 6+4 günlük hamileyim.dün kalp atışlarını şükür Rabbime duyduk.ama yine de içimde çok korku var.bazı yazıları okudukça ilerleyen zamanlarda kaybedersem diye içim ürperiyor.Rabbim hepimize hayırlısını versin.inşalla hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi.
endişe hepimizde aynı canım.inşallah sağ salim alıcaz kucağımıza

Canım çok geçmiş olsun Allah aynı şeyleri yaşatmasın inşallah.Ben de zor zamanlar yaşadım insan 1-2 düşükten sonra hamileliğine sevinemiyo bile hep bi endişe...Allah korktuklarımızdan sakınsın hepimizi inşallah hepimizi sağlıklı,hayırlı evlatlar alalım kucağımıza Temmuzda...

Merhabalar ben de 5+5 günlük hamileyim. 13 temmuzda doğacak kısmetse.bugün doktora gittik kesemiz büyümüş ama bebişimizi göremedik kalp atışını duyamadık. Benbiraz Heyecanlı ve aceleciyim sanırım önümüzdeki hafta tekrar gideceğiz. Umarım o zaman duyarız.

Merhabalar ben de 5+5 günlük hamileyim. 13 temmuzda doğacak kısmetse.bugün doktora gittik kesemiz büyümüş ama bebişimizi göremedik kalp atışını duyamadık. Benbiraz Heyecanlı ve aceleciyim sanırım önümüzdeki hafta tekrar gideceğiz. Umarım o zaman duyarız.
canım daha çok erken ben de 5+6 yım .kesyi gördük.Siz yolksaç kesesini de gördünüz mü ben haftaya diil bidaahaki haftaya gidicem kalp atışı için dr. öyle çağırdı.Senin daha çok erken sabırlı ol

:KK60:Çubuk krakerle aşk yaşıyoruz
Sadece çubuk kraker yiyebiliyorum hiçbirşey istemiyo canım midem bulanıyo.:(

Canım arkadaşın dediği gibi acele etme bence 7 haftayı Doldur öyle git.

kızlar merhaba ben de yeni aranıza katıldım son adet tarihime göre 7 haftalık cıkıyor ama dün ultrasonda 5+5 günlük dedi doktor. keseyi gördük ama bebiş yok henüz normal mi sizce geriden gelmesi ve bebeğin görünmemesi?

kızlar merhaba ben de yeni aranıza katıldım son adet tarihime göre 7 haftalık cıkıyor ama dün ultrasonda 5+5 günlük dedi doktor. keseyi gördük ama bebiş yok henüz normal mi sizce geriden gelmesi ve bebeğin görünmemesi?
Tabi canım geç Döllenme olmuştur. Benimkide önden gidiyor :)
2 haftaya kalp atışlarınıda duyarsın inş.

Back