- Konu Sahibi Hedef65tir
-
Karindan ultrasonla kesenin gorunmesi icin degerin kac olmasi gerekir bilen var mi?[/QUOTE
Merhabalar ben yeni kat1ld1m aran1za, çarsamba günü bende gebe olduğumu ögrendim. Tüp bebek tedavi ile oldugu içinde değer düşükmüş. Bugün ilaçlar1m1 yazd1rmak için gittigim doktor deger çok düsük dedi ve düşükle sonuclan1r deyince moralim çok bozuldu. Ard1ndan panikleyip arast1rma yaparken gördüm 2000 den sonra kese görülüyormuş. Allah hepimize bebeklerimizi sagl1kl1 bir sekilde kucag1m1za almay1 nasip etsin.
Hepiniz cok sagolun cevaplar icinsali gunu gel dedi de dr.Bu artisa gore sali gunu 5000 e yakin olacak.Bir iki gun sonra mi gitsem kesin olsun diye dusundum.Sen de kalp atisini gorursun hatta ins.duyarsin canim.
Merhaba guzel hamisleerrbizde dun doktora gittik vee kalp atislarimizi duydukkkk 6+3 duk dun. Hersey cok saglikli ama her ihtimale karsi raporumu uzatti. Dinlen dedi. Bu arada adanali hamisler varmi aramizda ben adanadayimda :)
canım daha çok erken ben de 5+6 yım .kesyi gördük.Siz yolksaç kesesini de gördünüz mü ben haftaya diil bidaahaki haftaya gidicem kalp atışı için dr. öyle çağırdı.Senin daha çok erken sabırlı ol
Kızlar bu topiğe bakın ultrason resimlerinize bakın sonrada
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...onumuna-gore-cinsiyet-tahmini.391176/page-148
Canım arkadaşın dediği gibi acele etme bence 7 haftayı Doldur öyle git.
5+5günlük hamileyim sanırm .dün karından ultrayonda gördü keseyi doktor.salı günü değer 2230larda idi.bizler sabırsızlık gösteriyoruz.doktorlarda bizi anlamıyor .moralimizi bozuyorlar.çokta önemseme inşallah düşmez.progestan vermedimi tedbir amaçlı doktor
Benim de sat 6 ekim canım aynıyız :) Benim kese 8,5 mm içindeki yolksaç 2.5 mm di canm.Dikkat et bence hamileyim psikolojisine girip şimdiden abartma yemeyi daha kilo almak için çok erken cnm :)Sorma arkadaşım bir an önce kucağıma alayım istiyorumBenim sat 6 ekim. Bi de ben 56,6 kg çıktım bu defa iki hafta önce 54 tüm. Biraz hızlı kilo alıyorum sanırım. Yolk kesesinden bahsetmedi doktor ama kesenin Çapı 18mm
Benim de sat 6 ekim canım aynıyız :) Benim kese 8,5 mm içindeki yolksaç 2.5 mm di canm.Dikkat et bence hamileyim psikolojisine girip şimdiden abartma yemeyi daha kilo almak için çok erken cnm :)
Benim de sat 6 ekim canım aynıyız :) Benim kese 8,5 mm içindeki yolksaç 2.5 mm di canm.Dikkat et bence hamileyim psikolojisine girip şimdiden abartma yemeyi daha kilo almak için çok erken cnm :)
Olsun cnm sağlık olsun , ilk hamileliğin mi bu?Ben aslında cidden çok da yemiyorum nasıl böyle oldu anlamadım. Eskisinden çok yemiyorum ki. Ehee aynıyızzz
yeni1mucize kusura bakmay1n daha yeni olunca sizin sorunuza cevap vermeye çal1s1rken sorunuz cevap birleşmiş bir sekilde olmuş. Bugün arast1r1nca 2000 kese görülüyor. ortalama 20-25 gün diyordu. 5000 üzerinde 6-7 hafta kalp at1slar1n1 duyabiliyoruz diye okudum
Bilmiyom ki deneyelim tutucak mı bakalım :)Ayy gerçek mi acaba :)
Ben 6 haftalıkken doktor 8 haftalık görünüyo dedi üzerine adet olmuşsun dedi. Allah bilir yaniSen ne zaman gördün peki bebeği?ben heyecanla bekliyorum
çok geçmiş olsun canım rabbim bidaha verir üzülme.Ben kimyasal,dış ikisini de yaşadım.Değerin düşük Allah'ın izniyle dış gebelik değildir o iyice sıfırlanır inşallah en kısa zamanda.Dış çok uğraştırıyo rabbim yaşatmasınArkadaşlar artik temmuz annesi değilimbugün şiddetli kasık ağrısı ve kahve rengi akinti şikayetiyle acilen gittim HCG degerim 45e düşmüş. Bebeğim düşüyormuş yapacak birşey yokmuş. Salı günü kontrole gidicem kimyasal gebelikmi diş gebelikmi tekrar bakılacak. Eger deger sifirlanmazsa Duruma gore ne yapilacagina karar vereceklermis. Allah hepinizin bebislerini saglikla kucaginiza alnayi nasip etsin. Hayirli aksamlar.
Arkadaşlar artik temmuz annesi değilimbugün şiddetli kasık ağrısı ve kahve rengi akinti şikayetiyle acilen gittim HCG degerim 45e düşmüş. Bebeğim düşüyormuş yapacak birşey yokmuş. Salı günü kontrole gidicem kimyasal gebelikmi diş gebelikmi tekrar bakılacak. Eger deger sifirlanmazsa Duruma gore ne yapilacagina karar vereceklermis. Allah hepinizin bebislerini saglikla kucaginiza alnayi n çok uzulldum gecmis olsun. napalim her sey allahtan üzme kendini yine verir rabbim. bundada bir hayir vardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?