- 25 Mart 2013
- 570
- 321
- 323
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
çok üzerinde durmadı.ama kist olupta bikaç ayda kaybolanda çok var .inşallah bizimkilerde kaybolur.
Inşaallah öyle olur sat 14 Ekim yani aslında daha iki haftalık bilemiyorum çok endişelendim yarın sabah bir doktora gideyim diyorum dua edin bana ne olur...Sanki boyle az yukselip sonradan birden yukselenve normal degere ulasan birisini okumustum.ins.senin de oyle olur.Pazartesi guzel haberler alirsin umarim.
Dualarimiz seninle. İnsallah herşey yolundadır.halemoon .!.:Inşaallah öyle olur sat 14 Ekim yani aslında daha iki haftalık bilemiyorum çok endişelendim yarın sabah bir doktora gideyim diyorum dua edin bana ne olur...
söylenenlere ve okuduklarıma göre bu şekilde doğum yapan çok geneldede hamileliğin ilerleyen sürelerinde kayboluyor zaten.kaybolmayanda doğum esnasında alınabiliyormuş.sana doktorun neler söylediinşallah kaybolur. kistin bebeğe bir zararı olur mu acaba kiste rağmen rahat hamilelik geçirip bebeğini kucağına alan kimse var mı haberin var mı canım?
Hoşgeldin inş güzel sonuçlanır bu sefer. Benimde 3. Bebişim olucak kimseye söylemedik eşimle aramızdaIyi aksamlar hanimlar. Cogumuzun galiba ikinci bebegi.. benimde 2011 dogumlu kizim var.. henuz soylemedik kardesini, gerci daha ailelerimize de soylemedik.. bi benim ablam ve kucuk eltim biliyor... bundan onceki hamileligim erken sonlandirildigi icin cok uzulduk.. gebelikten haberi olan herkese tekrar tekrar anlatmak zorunda kaldik yasadiklarimizi.. cok zor bir surecti. O yuzden acele etmiyorum.. kalp atislarini da bi duyalim hayirlisiyla, sonra soyleriz yavas yavas
Iyi aksamlar hanimlar. Cogumuzun galiba ikinci bebegi.. benimde 2011 dogumlu kizim var.. henuz soylemedik kardesini, gerci daha ailelerimize de soylemedik.. bi benim ablam ve kucuk eltim biliyor... bundan onceki hamileligim erken sonlandirildigi icin cok uzulduk.. gebelikten haberi olan herkese tekrar tekrar anlatmak zorunda kaldik yasadiklarimizi.. cok zor bir surecti. O yuzden acele etmiyorum.. kalp atislarini da bi duyalim hayirlisiyla, sonra soyleriz yavas yavas
Âmin kimse yaşamasın inş.Ogluma biz de soylemedik zaten kucuk cocuklara erken soylenmemeli diye biliyorum.Karnim cikinca soylemeyi dusunuyorum.Ailelerimize soyledik ama.Oyle bir sorun birdaha yasamazsiniz ins.Hicbirimiz yasamayalim.
Inşaallah öyle olur sat 14 Ekim yani aslında daha iki haftalık bilemiyorum çok endişelendim yarın sabah bir doktora gideyim diyorum dua edin bana ne olur...
söylenenlere ve okuduklarıma göre bu şekilde doğum yapan çok geneldede hamileliğin ilerleyen sürelerinde kayboluyor zaten.kaybolmayanda doğum esnasında alınabiliyormuş.sana doktorun neler söyledi
hayırlı olsun canım. doktorun bişey söyledi mi eğer kist büyürse bebeğe bi zararı oluyor mu? bende de kist var
Benim bi arkadaşım da 3 tane kist vardı. Ikisi 2 cm biri 4 cmdi. Doktoru ona hamile kalamazsin deyince korunmadilar ve bi kac ay sonra hamile kaldi. Doğumu sezeryan oldu çünkü hamileliginde 4 cm olan kist 8 cm oldu ve onuda aldılar. Simdi bebegj 2 aylık ve gayet sağlıklı.
ay canım ya ne güzel foto olmuş allah sağsalim kucağına almayı nasip etsinGünaydın güzel anneler artık 6.hafta bitti 7.haftaya başladık bizde elleri ayakları yavaş yavaş görünmeye başlıyor harika bir duygu :)
PINARCICEK .!.:Merhaba arkadaşlar bende bugün doktordan 6 hafta 3 günlük hamile olduğumu öğrendim ve inşallah Temmuzda kucağıma alıcam fakat ultrasyonda sadece kese göründü bebek görünmedi doktor normal bir hafta sonra tekrar gel muhtemelen görünür kalp atışınıda dinleriz dedi trcrübeli anneler sizce bi problem var mıdır?
maşaallh ne kar yüksek çıkmış ikiz olma ihtimali varmı acaba benden tekrar kan tahlili istedi doktor bakalım 2 de çıkacak sonuçlargünaydn herkese...değerim 3948 çıktı bugün gerçi 2 gün önce yaptırmıştım kan testini sonucu bugün aldım..
evet maşallah.Benden 5 gün öncesin galiba.Benim iki gün önce 475 çıktı dr. iyi dedi ama içim rahat etmedi kan verdim bir buçuk gibi gidip alacağım sonucugünaydn herkese...değerim 3948 çıktı bugün gerçi 2 gün önce yaptırmıştım kan testini sonucu bugün aldım..
benimde 5cmben ilk bebeğimi kaybettikten 1 ay sonra bende kist oluştu. doktorum ne mi söyledi '' 5cm boyutunda kistin var hemen ameliyat,, bu şekilde hamile kalamazsın git direk tüp bebek yap'' dedi ama ben hamile kaldım. başka doktora gidiyorum o da daha bebek gözükmez diye karnımdan bile bakmadı.
kistinedemi bakmadı duruyomu büyümüşmü küçülmüşmü diye bi bakardı insan.benim 6. haftada kese ve kalp atışlarını gösterdi.1 a y sonra tekrar gel dedi kist çok kötü bişiy olsa 30 gün bekletmezdi heralde.ben ilk bebeğimi kaybettikten 1 ay sonra bende kist oluştu. doktorum ne mi söyledi '' 5cm boyutunda kistin var hemen ameliyat,, bu şekilde hamile kalamazsın git direk tüp bebek yap'' dedi ama ben hamile kaldım. başka doktora gidiyorum o da daha bebek gözükmez diye karnımdan bile bakmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?