2015 Temmuz Anneleri

Iyi aksamlar hanimlar. Cogumuzun galiba ikinci bebegi.. benimde 2011 dogumlu kizim var.. henuz soylemedik kardesini, gerci daha ailelerimize de soylemedik.. bi benim ablam ve kucuk eltim biliyor... bundan onceki hamileligim erken sonlandirildigi icin cok uzulduk.. gebelikten haberi olan herkese tekrar tekrar anlatmak zorunda kaldik yasadiklarimizi.. cok zor bir surecti. O yuzden acele etmiyorum.. kalp atislarini da bi duyalim hayirlisiyla, sonra soyleriz yavas yavas

çok üzerinde durmadı.ama kist olupta bikaç ayda kaybolanda çok var .inşallah bizimkilerde kaybolur.

inşallah kaybolur. kistin bebeğe bir zararı olur mu acaba kiste rağmen rahat hamilelik geçirip bebeğini kucağına alan kimse var mı haberin var mı canım?

Sanki boyle az yukselip sonradan birden yukselenve normal degere ulasan birisini okumustum.ins.senin de oyle olur.Pazartesi guzel haberler alirsin umarim.
Inşaallah öyle olur sat 14 Ekim yani aslında daha iki haftalık bilemiyorum çok endişelendim yarın sabah bir doktora gideyim diyorum dua edin bana ne olur...

halemoon .!.:
Inşaallah öyle olur sat 14 Ekim yani aslında daha iki haftalık bilemiyorum çok endişelendim yarın sabah bir doktora gideyim diyorum dua edin bana ne olur...
Dualarimiz seninle. İnsallah herşey yolundadır.

inşallah kaybolur. kistin bebeğe bir zararı olur mu acaba kiste rağmen rahat hamilelik geçirip bebeğini kucağına alan kimse var mı haberin var mı canım?
söylenenlere ve okuduklarıma göre bu şekilde doğum yapan çok geneldede hamileliğin ilerleyen sürelerinde kayboluyor zaten.kaybolmayanda doğum esnasında alınabiliyormuş.sana doktorun neler söyledi

Hoşgeldin inş güzel sonuçlanır bu sefer. Benimde 3. Bebişim olucak kimseye söylemedik eşimle aramızda

Ogluma biz de soylemedik zaten kucuk cocuklara erken soylenmemeli diye biliyorum.Karnim cikinca soylemeyi dusunuyorum.Ailelerimize soyledik ama.Oyle bir sorun birdaha yasamazsiniz ins.Hicbirimiz yasamayalim.

Ogluma biz de soylemedik zaten kucuk cocuklara erken soylenmemeli diye biliyorum.Karnim cikinca soylemeyi dusunuyorum.Ailelerimize soyledik ama.Oyle bir sorun birdaha yasamazsiniz ins.Hicbirimiz yasamayalim.
Âmin kimse yaşamasın inş.
Aynen bende kızlarıma karnım çıkınca söylemeyi düşünüyorum :)

Benim de sat 13 ekim.degerim dun 475ti.sanirim ben de gidecem yarin yeniden icim rahatsiz oldu.Guzel haberler aliriz ins.Dualarim seninle.

söylenenlere ve okuduklarıma göre bu şekilde doğum yapan çok geneldede hamileliğin ilerleyen sürelerinde kayboluyor zaten.kaybolmayanda doğum esnasında alınabiliyormuş.sana doktorun neler söyledi

ben ilk bebeğimi kaybettikten 1 ay sonra bende kist oluştu. doktorum ne mi söyledi '' 5cm boyutunda kistin var hemen ameliyat,, bu şekilde hamile kalamazsın git direk tüp bebek yap'' dedi ama ben hamile kaldım. başka doktora gidiyorum o da daha bebek gözükmez diye karnımdan bile bakmadı.

Merhaba arkadaşlar bende bugün doktordan 6 hafta 3 günlük hamile olduğumu öğrendim ve inşallah Temmuzda kucağıma alıcam fakat ultrasyonda sadece kese göründü bebek görünmedi doktor normal bir hafta sonra tekrar gel muhtemelen görünür kalp atışınıda dinleriz dedi trcrübeli anneler sizce bi problem var mıdır?

hayırlı olsun canım. doktorun bişey söyledi mi eğer kist büyürse bebeğe bi zararı oluyor mu? bende de kist var

Benim bi arkadaşım da 3 tane kist vardı. Ikisi 2 cm biri 4 cmdi. Doktoru ona hamile kalamazsin deyince korunmadilar ve bi kac ay sonra hamile kaldi. Doğumu sezeryan oldu çünkü hamileliginde 4 cm olan kist 8 cm oldu ve onuda aldılar. Simdi bebegj 2 aylık ve gayet sağlıklı.

yeterki bebeğim sağlıcakla gelsinde ben sezeryanla doğurmaya bile razıyım. çok teşekkür ederim canım arkadaşının bebeğine allah uzun ömürler nasip etsin.

Yoktur canim. Bendede öyle olmuştu ilk gebeligimde

günaydn herkese...değerim 3948 çıktı bugün gerçi 2 gün önce yaptırmıştım kan testini sonucu bugün aldım..

günaydn herkese...değerim 3948 çıktı bugün gerçi 2 gün önce yaptırmıştım kan testini sonucu bugün aldım..
maşaallh ne kar yüksek çıkmış ikiz olma ihtimali varmı acaba benden tekrar kan tahlili istedi doktor bakalım 2 de çıkacak sonuçlar

evet maşallah.Benden 5 gün öncesin galiba.Benim iki gün önce 475 çıktı dr. iyi dedi ama içim rahat etmedi kan verdim bir buçuk gibi gidip alacağım sonucu

benimde 5cm
kistinedemi bakmadı duruyomu büyümüşmü küçülmüşmü diye bi bakardı insan.benim 6. haftada kese ve kalp atışlarını gösterdi.1 a y sonra tekrar gel dedi kist çok kötü bişiy olsa 30 gün bekletmezdi heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…