2015 Temmuz Anneleri

Üst üste gebe kalan 1 ben varım sanırım, 2014 Temmuz annesi olcaktım bıcırıklarım erken doğdu Haziran annesi oldum. Bu yılda 2015 Temmuz annesi olcam, tabi erken doğmazlarsa... Hayat ne tuhaf yaw

Kist için çok kafaya takmayın, gebeliği destekleyen kistler bile var, korumacı olanlar. Rahat ve mutlu gebelik geçirmeye çalışın, bu çocuklarınızı çok etkileyecek. Ben çok mutlu bir gebelik geçirdim, çocuklarım çok uyumlu mutlu bireyler. Lütfen hiçbişeyi takmayın, şu an için önemli olan sadece siz ve bebekleriniz... Su akar yolunu bulur.

Üst üste gebe kalan 1 ben varım sanırım, 2014 Temmuz annesi olcaktım bıcırıklarım erken doğdu Haziran annesi oldum. Bu yılda 2015 Temmuz annesi olcam, tabi erken doğmazlarsa... Hayat ne tuhaf yaw
maşallah ..... bıcırıklar derken ikizler var galiba bi tanede yolda allah tamamına erdirsin inşallah

canım merhaba ,
geçen ay bendede aynıs oldu. doktor anlamlı bir artış değil demişti.

merhaba adayları
sabahları keyfiniz nassıl oluyo. Miğde bulantısı keyifsizlik var mı?

Merhaba güzel hamişler :) bebişlerinizin keselerini ne zaman gördünüz ?? Sabırsızlıkla bekliyorum yeni öğrendim hamileliğimi :)

Maşallah sanaaaa ay ne güzel doğal olarak mı ikizlere kaldın yoksa tedavi olarak mı? Okadar ikiz olsun isterimki tabi sağlıklı olsun :)
Bak Prof resmim bile ikiz bebiş

k
merhaba adayları
sabahları keyfiniz nassıl oluyo. Miğde bulantısı keyifsizlik var mı?
merhaba arkadaşm ....Ben 7.haftayım çok şükür ya mide bulantısı istifra yok.Ama hep uyumak istiyorum.ilk iki hamileliğim çok kötü geçmişti üç dört ay mahvolmuştum .Bunda hamileliği unutuyorum bazen .Senin nasıl kaçıncı hamilelik

Merhaba
bende keyifsizlik sabahları oluyo, canım hiçbirsey istemiyor. daha yemeği görmeden düşünmesi bile miğdem bulanıyo. hangi yemek olursa olsun. sadece ekşi veya fresh şeyleri biraz canım cekiyo.
benim ilk hamileliğim. henüz doktora gitmedik. gecen cuma kan testi yaptığımda 5204 idi. kese görünsün öyle gidelim dedik..
senin ki daha büyük :) tecrübeli olmanda cok güzeldir . daha rahatsındır heralde inşallah bu hamileliğin iyi geçer . benim kafa karısık

hayırlısı canım hiç önemli değil üzülme ben iki kere yaşadım bak şuan şükür hamileyim
Allah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin arkadaşım. peki bu durum ne zaman düzelir. yani hala lekelenme devam ediyor. pazartesi tekrar tahlil yaptırcam. Beta hcg nin düşmeyip yükselme ihtimali var mıdır sizce?? hayırlısı olsun tabiki ama böyle bişey bilmediğim için biraz hayal kırıklığı oldu. Sanırım hazırlamamışım kendimi.

Sabahları mide ekşimesi oluyor hafif bende ağzımın tadı bozuluyor gibi mide bulanacak gibi oluyor ama çıkartma falan olmadı daha Allah'a şükür.Ayrıca kokulara karşı çok hassaslaştım.Yorgunluk hali devam ama sanki geçen hafta kadar şiddetli değil.

Merhaba ,

doktor bu düşük sayılmaz dedi .zaten arkasından regl oldum.
gönlünü ferah tut. ilk hamilelik i?
Yok 5 yaşında oğlum var buarada değerim 250 olmuş doktor iyi dedi yani Pazartesi keseyi görürüz dedi çok mutluyum çok şükür

merhaba,

benimde 6 haftalık. bizde sadece keseyi görebildik ve kalp atışları için 2 hafta sonrasına çağırdı.
heycanla bekliyorum bende. sizin haftaya görünecek mi bakalım bende meraklandım :)

küçük kızım 10 yaşında o kadar uzun zaman geçmişki tecrübe falan kalmamış.bide bi nazlı oldum gören ilk bebek zanneder.

merhaba,

benimde 6 haftalık. bizde sadece keseyi görebildik ve kalp atışları için 2 hafta sonrasına çağırdı.u
heycanla bekliyorum bende. sizin haftaya görünecek mi bakalım bende meraklandım :)
ben 6+2 de gördüm kalp atışını.çok güzel bi duyguydu.inşallah sende görürsün arkadaşım.

Henüz göreE="ayayyy, post: 37787429, member: 616244"]Merhaba güzel hamişler :) bebişlerinizin keselerini ne zaman gördünüz ?? Sabırsızlıkla bekliyorum yeni öğrendim hamileliğimi :)[/QUOTE]

Henuz göremedim ben. Onumuzdeki hafta bir daha gidicez doktora bakalim ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…