- 30 Eylül 2012
- 4.456
- 100
- 363
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
maşallah ..... bıcırıklar derken ikizler var galiba bi tanede yolda allah tamamına erdirsin inşallahÜst üste gebe kalan 1 ben varım sanırım, 2014 Temmuz annesi olcaktım bıcırıklarım erken doğdu Haziran annesi oldum. Bu yılda 2015 Temmuz annesi olcam, tabi erken doğmazlarsa... Hayat ne tuhaf yaw
Tek yumurta ikiz kızlarım var 5 aylıklar. Bu sefer kaç taneler bilmiyorum, çok teşekkür ederim.maşallah ..... bıcırıklar derken ikizler var galiba bi tanede yolda allah tamamına erdirsin inşallah
canım merhaba ,kızlar bana yardımcı olurmusunuz çok canım sıkıldı salı günü hamile olduğumu öğrendim 123 dü değerim bu gün dayanamayıptekrar yaptırdım 184 çıktı bu yükselme çok az değilmi moralim çok bozuldu
Maşallah sanaaaa ay ne güzel doğal olarak mı ikizlere kaldın yoksa tedavi olarak mı? Okadar ikiz olsun isterimki tabi sağlıklı olsun :)Üst üste gebe kalan 1 ben varım sanırım, 2014 Temmuz annesi olcaktım bıcırıklarım erken doğdu Haziran annesi oldum. Bu yılda 2015 Temmuz annesi olcam, tabi erken doğmazlarsa... Hayat ne tuhaf yaw
merhaba arkadaşm ....Ben 7.haftayım çok şükür ya mide bulantısı istifra yok.Ama hep uyumak istiyorum.ilk iki hamileliğim çok kötü geçmişti üç dört ay mahvolmuştum .Bunda hamileliği unutuyorum bazen .Senin nasıl kaçıncı hamilelikmerhabaadayları
sabahları keyfiniz nassıl oluyo. Miğde bulantısı keyifsizlik var mı?
k
merhaba arkadaşm ....Ben 7.haftayım çok şükür ya mide bulantısı istifra yok.Ama hep uyumak istiyorum.ilk iki hamileliğim çok kötü geçmişti üç dört ay mahvolmuştum .Bunda hamileliği unutuyorum bazen .Senin nasıl kaçıncı hamilelik
Yani düşük mü yaptın bana arttığı sürece Ümit var dedi önemli olan düşmemesi bakalım neler olacakcanım merhaba ,
geçen ay bendede aynıs oldu. doktor anlamlı bir artış değil demişti.
Merhaba ,Yani düşük mü yaptın bana arttığı sürece Ümit var dedi önemli olan düşmemesi bakalım neler olacak
Allah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin arkadaşım. peki bu durum ne zaman düzelir. yani hala lekelenme devam ediyor. pazartesi tekrar tahlil yaptırcam. Beta hcg nin düşmeyip yükselme ihtimali var mıdır sizce?? hayırlısı olsun tabiki ama böyle bişey bilmediğim için biraz hayal kırıklığı oldu. Sanırım hazırlamamışım kendimi.hayırlısı canım hiç önemli değil üzülme ben iki kere yaşadım bak şuan şükür hamileyim
Yok 5 yaşında oğlum var buarada değerim 250 olmuş doktor iyi dedi yani Pazartesi keseyi görürüz dedi çok mutluyum çok şükürMerhaba ,
doktor bu düşük sayılmaz dedi .zaten arkasından regl oldum.
gönlünü ferah tut. ilk hamilelik i?
Merhaba arkadaşlar bende bugün doktordan 6 hafta 3 günlük hamile olduğumu öğrendim ve inşallah Temmuzda kucağıma alıcam fakat ultrasyonda sadece kese göründü bebek görünmedi doktor normal bir hafta sonra tekrar gel muhtemelen görünür kalp atışınıda dinleriz dedi trcrübeli anneler sizce bi problem var mıdır?
küçük kızım 10 yaşında o kadar uzun zaman geçmişki tecrübe falan kalmamış.bide bi nazlı oldum gören ilk bebek zanneder.Merhaba
bende keyifsizlik sabahları oluyo, canım hiçbirsey istemiyor. daha yemeği görmeden düşünmesi bile miğdem bulanıyo. hangi yemek olursa olsun. sadece ekşi veya fresh şeyleri biraz canım cekiyo.
benim ilk hamileliğim. henüz doktora gitmedik. gecen cuma kan testi yaptığımda 5204 idi. kese görünsün öyle gidelim dedik..
senin ki daha büyük :) tecrübeli olmanda cok güzeldir . daha rahatsındır heraldeinşallah bu hamileliğin iyi geçer . benim kafa karısık
ben 6+2 de gördüm kalp atışını.çok güzel bi duyguydu.inşallah sende görürsün arkadaşım.merhaba,
benimde 6 haftalık. bizde sadece keseyi görebildik ve kalp atışları için 2 hafta sonrasına çağırdı.u
heycanla bekliyorum bende. sizin haftaya görünecek mi bakalım bende meraklandım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?