- Konu Sahibi Hedef65tir
-
merhaba sevgili anne adayları nasılsınız neler yiyorsunuz
bende çay içmiyorum ama cok severdim sabahları mutlaka çay ile başlamam lazım ama artık süt içiyorum
Kızlar light sütleri tercih edin Light sütler de kalsiyum oranı fazladır
Arkadaşlar merhaba Bende 3.ye hamileyim.nasipse temmuz annesi olucam.Ben kimseyle paylaşmadım daha sadece eşim biliyor.Çok şükür iyide gidiyor .Bizde salı günü kesemizi ve kalp atışlarını duyduk.Birde kis cıktı bende ama dr önemsemedi fazla tabi büyümezse.İnsalllah hayırlısıyla alırız meleklerimizi kucaklarımıza.
Bende arada cok üşüme oluyor sizde de oluyor mu?
Benim de sabah kontrolüm vardi, bebisimizin resmini alip geldik.Hersey yolunda, biz iki tane de olabilecegini düsünüyorduk ama bir tane kese ve kalp atisi vardi.7 mm mis bebisimin boyu, kan aldilar yine cesitli kontroller yapilacak dediler. Bundan sonra kendi kadin doktorumdan randevu alicam, artik tüp bebek merkeziyle isimiz kalmadi.
Ve eve geldikten sonra kizlarima nasil söyliyecegimizi düsünmeye basladik. Büyük kizimin artik akli erdigi icin onun tepkisini biraz kestiriyordum da kücügü hic tahmin edemedim.okuldan gelip yemeklerini yediler, sonra babasi size bir sürprizimiz var filan dedi. Tabi bizim ufaklik ne ne diye kosturuyo pesinden. Televizyondan ultrason ciktisini _kizimin deyimiyle kardesinin resmi_ actik. Ne oldugunu anlamasina ragmen bu ne dedi.Bizim bi bebegimiz olucak diyince, deli gibi tepinmeye basladi, dogru söyleyin kimin bu bu diye en az 15-20 kez tekrar etmistir.Büyük olgunlukla gelip sarildi tabiki ablamiz ya o bizim. Kücük kizim hala soruyor üstünden iki saat gecmesine ragmen"dogru söylüyorsunuz degil mi, saka degil demi?Kiz mi olucak erkek mi?Adini ne koyucaz?Odasi neresi olacak???? Bu sorular böyle uzuyor
Bu arada büyük 12 kücük 8 yasinda, uzun zamandir kardes istiyorlardi zaten de artik bizden ümidi kesmislerdi[/temmuz annelerinden ilk bebği olan az herhalde benimde ikinci olacak nasipse ama biz daha söylemedik oğluma daha erken gibi geldii bana biraz karnım büyüsün diye düşündüm siz ne güzel haberi vermişsiniz kızlarınıza...
hayırlısı canım hiç önemli değil üzülme ben iki kere yaşadım bak şuan şükür hamileyimpinarsnm dediğin gibi çıktı arkadaşım kimyasal gebelik dediler bugün tekrar gittim. 33 lere düşmüş beta. Hayırlısı bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin.
çok üzerinde durmadı.ama kist olupta bikaç ayda kaybolanda çok var .inşallah bizimkilerde kaybolur.hayırlı olsun canım. doktorun bişey söyledi mi eğer kist büyürse bebeğe bi zararı oluyor mu? bende de kist var
Ben de 2009 aralik annesiyim biraraya toplanmisiz ne guzel:) bir senedir istiyorduk ikinciyi..aynen bendede aşırı üşüme oluyor özellikle ayaklarım bu arada bende 2009 nisan annesiydim yıllar sonra yeniden burda olmak çok güzel...
benim 26 eylüldü arkadaşım.biz kalp atışlarını gördük sadece dinlemedik.son adet tarihiniz ayın kaçıydı.bende yarın doktora gidecem.çok merak ediyorum.6ekim benimki ve betahcg cmtesi 483 salı 2232 çıktı.ultrasyonla bakmadılar.yarın kendi doktoruma gidecem.kalp atışı duyulurmu
son adet tarihiniz ayın kaçıydı.bende yarın doktora gidecem.çok merak ediyorum.6ekim benimki ve betahcg cmtesi 483 salı 2232 çıktı.ultrasyonla bakmadılar.yarın kendi doktoruma gidecem.kalp atışı duyulurmu
kızlar bana yardımcı olurmusunuz çok canım sıkıldı salı günü hamile olduğumu öğrendim 123 dü değerim bu gün dayanamayıptekrar yaptırdım 184 çıktı bu yükselme çok az değilmi moralim çok bozuldu
ben gitmedim sonucu almaya eşim almışkesin hamile demiş hemşire ama ikigün önce 123 dü demiş oda doktoru aramış bazı durumlarda olabiliyor demiş pazartesi gelsin kontrole demiş eğer kanam falan olursa acile gelsin demişDr.a sormadinmi canim bilemedim ki simdi
inşallah herşey yolundadır canımben gitmedim sonucu almaya eşim almışkesin hamile demiş hemşire ama ikigün önce 123 dü demiş oda doktoru aramış bazı durumlarda olabiliyor demiş pazartesi gelsin kontrole demiş eğer kanam falan olursa acile gelsin demiş
ben gitmedim sonucu almaya eşim almışkesin hamile demiş hemşire ama ikigün önce 123 dü demiş oda doktoru aramış bazı durumlarda olabiliyor demiş pazartesi gelsin kontrole demiş eğer kanam falan olursa acile gelsin demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?