• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Nasilsiiz kizlar ben biraz halsizim bu gün bide sol tarafimda bel agrim var çok uykum oluyor öğlenleri hep uyuyorum az önce kalktim sizlerde boylemisiniz..

Henüz göreE="ayayyy, post: 37787429, member: 616244"]Merhaba güzel hamişler :) bebişlerinizin keselerini ne zaman gördünüz ?? Sabırsızlıkla bekliyorum yeni öğrendim hamileliğimi :)

Henuz göremedim ben. Onumuzdeki hafta bir daha gidicez doktora bakalim ne diyecek[/QUOTE]
altinci haftada görünüyormus bende bekliyorum haftaya persembe gidicem insallah

kızlar hani hamileyken bazı bağtıl inançlar var ya mesela saç kesmemek gibi. buna inanıyor musunuz?
benim saçlarım çok uzun nerdeyse kalçamda. kesmek istiyorum olmaz diyorlar bebeğin ömrü kısa olurmuş. siz ne diyorsunuz bu konuda?

Üst üste gebe kalan 1 ben varım sanırım, 2014 Temmuz annesi olcaktım bıcırıklarım erken doğdu Haziran annesi oldum. Bu yılda 2015 Temmuz annesi olcam, tabi erken doğmazlarsa... Hayat ne tuhaf yaw :nazar::nazar::nazar:

senin ilk hamileliğin doğal yoldan ikiz galiba doğru mu? o_O
merhaba :anneadayı: adayları :KK49:
sabahları keyfiniz nassıl oluyo. Miğde bulantısı keyifsizlik var mı?
:KK42:

benim 4 günden beri sabah mide bulantım olu yor ama cok fazla değil. hafif şekilde atlatıyorum. öğlene kadar geçiyor. bide sabahları yataktan zor kalkıyorum gerçekten vinçle kaldırsalar yeri. bir kaç gündür de belim ağrıyor.

do_ post. 37792397 .!.:
kızlar hani hamileyken bazı bağtıl inançlar var ya mesela saç kesmemek gibi. buna inanıyor musunuz?
benim saçlarım çok uzun nerdeyse kalçamda. kesmek istiyorum olmaz diyorlar bebeğin ömrü kısa olurmuş. siz ne diyorsunuz bu konuda?

senin ilk hamileliğin doğal yoldan ikiz galiba doğru mu? o_O

benim 4 günden beri sabah mide bulantım olu yor ama cok fazla değil. hafif şekilde atlatıyorum. öğlene kadar geçiyor. bide sabahları yataktan zor kalkıyorum gerçekten vinçle kaldırsalar yeri. bir kaç gündür de belim ağrıyor.

Hic inanmam böyle seylere. Sacla bebisimizin ömrünü nasil ilişkilendirir otlar hic cözemiyorum. Bence takilma buna. Rahatsiz ediyorsa kestir. Kis geliyo uzun saca bakmak zor, hamilelikte hasta olmak var birde

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben sizlere birşey sormak istiyorum hamileliğim daha çok yeni ama iştahım çok açıldı çok kilo almaktan korkuyorum sizlerde durum nasıl acaba kilo alan yada veren oldumu birde ben elevit ve folbiol kullanıyorum bunların etkisi olabililr mi iştahımda :110:

[QUOTE="xxcrazyy, post: 37792778, member: 63676geçtim.haba arkadaşlar nasılsınız ben sizlere birşey sormak istiyorum hamileliğim daha çok yeni ama i. ahım çkullanıyorum.k kilo almaktan korkuyorum sizlerde durum nasıl acaba kilo alan yada veren oldumu birde ben elevit ve folbiol kullanıyorum bunların etkisi olabililr mi iştahımda :110:[/QUOTE]
İlk hamileligimde bende elevit kullandim. 22 kilo aldim. Belki onunla ilgili degildir ama ne bileyim vitaminler istah acar genelde. Bu sefer sadece folic1 kullaniyorum

evet olabilir doktor kan tahlili fln yapmadan verdi vitamin ilacını şuanda kullanıp kullanmamakta kararsızım zaten biraz fazlam var kilo almayada çok müsait yapım şimdiden strese girdim kilo konusunda :cry:

Allah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin arkadaşım. peki bu durum ne zaman düzelir. yani hala lekelenme devam ediyor. pazartesi tekrar tahlil yaptırcam. Beta hcg nin düşmeyip yükselme ihtimali var mıdır sizce?? hayırlısı olsun tabiki ama böyle bişey bilmediğim için biraz hayal kırıklığı oldu. Sanırım hazırlamamışım kendimi.
hcgnin durumuna bağlı yuksekse düşmesi zaman alacagından bir süre olur lekelenmen benim deger 20idi 6 güne btti adetim mesela

evet olabilir doktor kan tahlili fln yapmadan verdi vitamin ilacını şuanda kullanıp kullanmamakta kararsızım zaten biraz fazlam var kilo almayada çok müsait yapım şimdiden strese girdim kilo konusunda :cry:
bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsunda kiloları veririz inşallah.bendede iştah açılması çok fazla ve de kilom fazla zaten

Hic inanmam böyle seylere. Sacla bebisimizin ömrünü nasil ilişkilendirir otlar hic cözemiyorum. Bence takilma buna. Rahatsiz ediyorsa kestir. Kis geliyo uzun saca bakmak zor, hamilelikte hasta olmak var birde

Evett bencede öyle o yüzden kesicem. Hasta olmak istemiyorum o yüzden kesicem.

Arkadaslar merhaba,
bende bu hafta ogrendim hamileligimi... Agustos'ta kşmyasal gebelik yasadim. Eylul'de arkasindan hamile kaldim.. o zaman doktor baktiginda saglikli yumurtan gorunmuyor demisti.. Ama hamile kaldim iste.. 32 yasındayim.. size mutlulugumu anlatamam. bu hafta doktorda kalp atisini da duydum. hepimizin saglikla yavrularinizi kucagimiza almamiz nasip olsun..

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben sizlere birşey sormak istiyorum hamileliğim daha çok yeni ama iştahım çok açıldı çok kilo almaktan korkuyorum sizlerde durum nasıl acaba kilo alan yada veren oldumu birde ben elevit ve folbiol kullanıyorum bunların etkisi olabililr mi iştahımda :110:

1 kilo almıştım geçen hafta 500 gr verdim

Arkadaslar merhaba,
bende bu hafta ogrendim hamileligimi... Agustos'ta kşmyasal gebelik yasadim. Eylul'de arkasindan hamile kaldim.. o zaman doktor baktiginda saglikli yumurtan gorunmuyor demisti.. Ama hamile kaldim iste.. 32 yasındayim.. size mutlulugumu anlatamam. bu hafta doktorda kalp atisini da duydum. hepimizin saglikla yavrularinizi kucagimiza almamiz nasip olsun..
gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah.ilkmi senin arkadaşm

Arkadaslar merhaba,
Hayırlı olsun :)

evet arkadasim ilk... onun icin cok korkuyorum.. kimselere soylemiyorum hamile oldugumu nazar degecek diye korkuyorum.. 3 ayi bir bitsin kısmetse..

Back