- 20 Aralık 2013
- 737
- 752
- 88
- 34
- Konu Sahibi Hedef65tir
bence aramıza hoşgeldin allah tamamına erdirsin
kızlar sizce ben hamilemiyim acabaEki Görüntüle 1301802
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sizce ben hamilemiyim acabaEki Görüntüle 1301802
teşekkür ederim canım.tek duamız kistin büyümemesi .sıkma canını inşallah hayırlısıyla bebişini kucagına alırsın..
inşallah sen içini ferah tut. bişe olmaz allahın izniyleteşekkür ederim canım.tek duamız kistin büyümemesi .
son adet tarihiniz ayın kaçıydı.bende yarın doktora gidecem.çok merak ediyorum.6ekim benimki ve betahcg cmtesi 483 salı 2232 çıktı.ultrasyonla bakmadılar.yarın kendi doktoruma gidecem.kalp atışı duyulurmuArkadaşlar merhaba
Nasipse bende temmuz annesiyim.Bizde salı günü kesemizi vekalp atışlarımızı gördük.birde bana sürpriz kistde çıktı. ama dr fazla önemsemedi .hayırlısıyla meleklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah.
merhaba ,
eğer ilk deneyim ise eskiler şöyle diyor; ilkin olmaz vücut kötü şeyleri atar, ama sonrasında olur. bende de gecen ay tam dediğin gibi oldu. geciktim. 475 olacak cıktı betam, mol gebelik olailir dediler, 1 hafta sonra tekrar yaptırdım biraz daha artmıştı. doktora sordum anlamlı bir yükselme değil dedi.döllenme olmuş ama tutmamış işte.
olmasa bile üzülme önümüzdeki ay için çalışmalara devam :)
merhaba ,
eğer ilk deneyim ise eskiler şöyle diyor; ilkin olmaz vücut kötü şeyleri atar, ama sonrasında olur. bende de gecen ay tam dediğin gibi oldu. geciktim. 475 olacak cıktı betam, mol gebelik olailir dediler, 1 hafta sonra tekrar yaptırdım biraz daha artmıştı. doktora sordum anlamlı bir yükselme değil dedi.döllenme olmuş ama tutmamış işte.
olmasa bile üzülme önümüzdeki ay için çalışmalara devam :)
hayır düşük değil.artışını takip etmen gerek.zaten kese göründükten sonra değer önemli değil.için ferah tut475 dusuk bir deger mi yani ( "
Tesekkur ederim cevap icin.o olcumden iki gun once 185 di.475 i gorunce dr. Cok guzel sali gunu gel keseyi gorelim dedi.30.gunde 475ti degerim.yarin gidip yeniden mi yaptirsam ki.hayır düşük değil.artışını takip etmen gerek.zaten kese göründükten sonra değer önemli değil.için ferah tut
yo salı günü gideceksen yarın gitme.daha öncede yaptırmışın ver artış olması çok güzelTe
Tesekkur ederim cevap icin.o olcumden iki gun once 185 di.475 i gorunce dr. Cok guzel sali gunu gel keseyi gorelim dedi.30.gunde 475ti degerim.yarin gidip yeniden mi yaptirsam ki.
yo salı günü gideceksen yarın gitme.daha öncede yaptırmışın ver artış olması çok güzel
tedirginlikler sabırsızlıklar insanı huzursuz etsede insan bişeylerden emin olmak istiyor sonuçta
Merhaba Benim kanama hikayem igneyle Durdu bu sebepten yarin yine gidicez insallah hersey duzelir benim bebis yukarilara cikar bizi uzmez. evde istirahatteyim. yemek konusunda ana ogunlerimde duzgun yiyorum arada canim tatli istiyor bu kez fazla kilo almak istemiyorum nasil olacaksa . gecen sefer 67 ile kaldim 84 le doguma girdim oglum 3.870 dogdu simdi 70 le hamile kaldim bakalim ne olacak