- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #69.001
amin inşallah Allah razı olsun sizden. Peki sizin kaçıncı Aydi? bana suyun az dediler önce sonra bitmiş dedilerCan'ım moralini yüksek tutmaya çalış bana da bi sefer suyun azalmıs dedı ama sunu ye iç demedi ben sordum ne yapayım ne edeyim diye hiç birşey yapma dinlen dedı
Suyumun azaldığını söylediği hafta temizlik falan yapmıstım yormuşum kendimi ondan sonra hiç bişey yapmadım ayakları diktim yattım resmen
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin amin
Eskiden çaya ekmek doğranırdı ya ondan yapıyorum çayın içine koymadan once ekmekle birlikte tereyağı koyuyorumTereyağ nasıl veriyorsunuz
Iste işin kötü tarafı benim daha 16. Hafta olacak yeni yeniTam hatırlamıyorum ama 8. Ay olabilir hiç bitmiş demedi doktorum azalmıs dikkat edin yorulmayın dedı
Hatta doğum için suyum geldiğinde baya olmuştu ped kullanmıstım
Benimki erkek cikmisti takvime gore ama kizim oldu2015 temmuz annelerine sorum: çin takvimine göre cinsiyeti tutan var mı? meraktan çatlıycam da
Bana erkek dediler kizim oldu2015 temmuz annelerine sorum: çin takvimine göre cinsiyeti tutan var mı? meraktan çatlıycam da
İki uç hafta oldu dışı cikali.aşıdan sonra salya başladı sanırım yine dış cikarticakTarti bozuktur o zaman kilo verse farkedersin 1 kez benim kizda oyle olmustu hastanede tartildi 5 bucuk dedi saglik ocaginda 5 kilo dedi ayni gun benimki daha dis cikarmadi yenimi cikti disi
İnsallah kolaycik agrisiz sizisiz cikarir benimkide damagini kasiyo surekli bide ustune grip oldu dunden beri uyku yok rabbim sifa bekleyen herkese sifa versinİki uç hafta oldu dışı cikali.aşıdan sonra salya başladı sanırım yine dış cikarticak
Amin inşallah.bizimki huysuzdu uyku uyumuyordu bugün parmagimi verdim bi istirdi o zaman anladım dişinin çıktığını.yinede kolay çıktı yani inşallah sizinkide kolayca çıkar.tez zamanda da gribini atlatır ibsallahİnsallah kolaycik agrisiz sizisiz cikarir benimkide damagini kasiyo surekli bide ustune grip oldu dunden beri uyku yok rabbim sifa bekleyen herkese sifa versin
Amin insallahAmin inşallah.bizimki huysuzdu uyku uyumuyordu bugün parmagimi verdim bi istirdi o zaman anladım dişinin çıktığını.yinede kolay çıktı yani inşallah sizinkide kolayca çıkar.tez zamanda da gribini atlatır ibsallah
Evet erkek tuttu benimki2015 temmuz annelerine sorum: çin takvimine göre cinsiyeti tutan var mı? meraktan çatlıycam da
evet yapabilir.bizimkindede var kabızlık ben balkabaklı yapıyorum patates yerinesebze püresi kabızlık yapar mı?patates ve havuç var sadece içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?