2015 Temmuz Anneleri

amin inşallah Allah razı olsun sizden. Peki sizin kaçıncı Aydi? bana suyun az dediler önce sonra bitmiş dediler

Tam hatırlamıyorum ama 8. Ay olabilir hiç bitmiş demedi doktorum azalmıs dikkat edin yorulmayın dedı
Hatta doğum için suyum geldiğinde baya olmuştu ped kullanmıstım

İki uç hafta oldu dışı cikali.aşıdan sonra salya başladı sanırım yine dış cikarticak
İnsallah kolaycik agrisiz sizisiz cikarir benimkide damagini kasiyo surekli bide ustune grip oldu dunden beri uyku yok rabbim sifa bekleyen herkese sifa versin

İnsallah kolaycik agrisiz sizisiz cikarir benimkide damagini kasiyo surekli bide ustune grip oldu dunden beri uyku yok rabbim sifa bekleyen herkese sifa versin
Amin inşallah.bizimki huysuzdu uyku uyumuyordu bugün parmagimi verdim bi istirdi o zaman anladım dişinin çıktığını.yinede kolay çıktı yani inşallah sizinkide kolayca çıkar.tez zamanda da gribini atlatır ibsallah

Amin insallah

15 gün gecikmeyle dün 6. Ay aşılarımızı olduk.ölçümleri yapıldı. Herşey normal gidiyo.bu gece ateşi oldu kızımın. 38.5 ıslak bezle almaya çalıştım ateşini.kontrol ede ede sabahladık. Çok huzursuzdu ama.hala da öyle.yıkadım. ateşi normal bu arada.oturtarak yıkıyorum ikidir.sol elimle belini destekliyorum sağ ile de yıkıyorum.çok hoşuna gidiyo cimcimenin. Dün uyutmadan önce pirinç unu muhallebisi yaptım.muz ve elma da rendeledim içine.sevdi.

Çok komik ama alkış diyince alkış çalıyo minnoşum. Öpe öpe bunaltıyorum yavruyu. Odadan çıkınca arkamdan ağlıyo,yalnız olmasa bile.mutfağa gidince veya ben sakız çiğneyince ağzını şapırdatıyo reklamlara bayılıyo

Sizin hemşirelerin iz yada doktorlarımız ek gıda konusunda ne dedi.anne sütü yada mama dışında ne kadar ek gıda almaları gerekiyormus

Canım ben doktora götürmedim bebeğimi. Sağlık ocağından da birşey demediler. Kan ilacı bile vermediler. Eski usûl benimkisi. Çok evhamlanmıyorum.yiyebileceği herşeyi veriyorum.sabah kahvaltıda çökelik yedi mesela yaklaşık bir çay kaşığı. Bazen karıştırıyorum birbirine.belli olmuyo yanı.ama pirinç unu muhallebisini çok sevdi.biraz önce yine yedirdim. Meyveyi pek hoşlanarak yemiyodu.muhallebiye katıyorum artık.tadını ben de çok beğendim.hazır mamalardan vermedim hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…