2015 Temmuz Anneleri

Allah askına ne ilacı bu? 8 doktora gittim 15 haftalık hamileyim suyum 38 mm. Bana arttırmak için hiçbirşey demiyorlar. Bebeğimin gelişimi de normal fakat yarın gel çocuğu aldıralım dediler. Ağlamaktan üzülmekten perişan oldum . Ne yapmalıyım bana akıl verin .
dr un bilmesi iyi canım takibe de almış seni....enfeksiyon kapmamaya dikkat et canım.. dinlen..suyun çok sınırda olsa zaten ilaç veriolar seninki o kadar da az değilmiş demek ki
aşkına

Kızlar lütfen bana kendimi iyi hissedeeğim birşeyler söyleyin. Akıl verin çok kötü bir durumdayım. Ne yapmalıyım? Beniö gibi olup ta cocugunu kucağına sağlıklı alan var mı

Kızlar lütfen bana kendimi iyi hissedeeğim birşeyler söyleyin. Akıl verin çok kötü bir durumdayım. Ne yapmalıyım? Beniö gibi olup ta cocugunu kucağına sağlıklı alan var mı
Benim bi arkadaşım bütün hamileliğini sınırda geçirdi.hamileliğinin son iki ayını hastanede geçirdi.bol bol su iç.bide şunları ye gibi birşey dedilermi sana.başka doktora gitsen

Benim bi arkadaşım bütün hamileliğini sınırda geçirdi.hamileliğinin son iki ayını hastanede geçirdi.bol bol su iç.bide şunları ye gibi birşey dedilermi sana.başka doktora gitsen
Gittiğim 4.doktor biri sadece şu iç ve dinlen dedi ayrıca kansızlık ta var bende

Meyvenin sikilmasindansa kendinin yenmesi lazim. 1bardak portakal suyu icin 3portakal sikilmasi gerekir. Normalde de oturup kimse 3portakal yemez. Seker yukselten sebep bu yani. Ama doktorlara da bu kadar guvensiz olunmaz. gecmis olsun
Canım bu dediğin mantık işte sın yılların mantığı , karışık meyve suyuna bir sürü meyve giriyor, havucundan muzuna elma mandalina portakal kivi vs,ve diyorum ki ben çocukken kaç doktor Tv'ler medya vs için vitamin deposu derdi,ama şimdi sakın ha deniyor ,vücut eneji istiyorsa nolcak gençler çocuklara belki bu uygulanmamalı, yaşlılar işin ideal, artık moda yaşlılar gibi beslenmek, doktorlara güveniyorum,d vitamini verilmesinin vücuda aşırı yüklenmesinin çok sakıncalı olduğunu da diyen doktorlar.

Meyvenin sikilmasindansa kendinin yenmesi lazim. 1bardak portakal suyu icin 3portakal sikilmasi gerekir. Normalde de oturup kimse 3portakal yemez. Seker yukselten sebep bu yani. Ama doktorlara da bu kadar guvensiz olunmaz. gecmis olsun
Bu arada ben ve çevremdeki pek çok insan 5-6 portakal bile yeriz bir oturuşda sulu sulu masalına hele 2 kilo bile yiyorum tek seferde bayılırım tadına,

Dila86 .!.:
Sütünü veriyormusun canım. Eğer almıyorsa mamadan Muhallebi tarifi var ver değilse de su içir su iyi gelir derdi babanem
Beni emmiyo canm hazr mama kullanıyoruz onu yiyo ama kaşifi reddediyo hala daha zorla biseler veriyorum AC kalmasın die geçer DİE avutuyprum kendjmi muhallebi de yapiorum çorbada meyve rendesi herşeyi reddediyo mecbur zorla yediriyorum az az

Arkadaşlar facedeki gruba istek yolladm kabul edermisinz kim yonetiyosa bayadr bekliyorum☺

Merhaba hanımlar örnek bır menü yazar misiniz oğlum seçici çıktı değişik şeyler denemek istiyorum :))

Bayanlar.altıncı ay asinizi oldunuzmu.çocuklarınız kilosu ne çıktı önceki tartilmalarinin ustune ne kadar almışlar.benim kız uç ayda 200 gram almış gibi gorunuyor çok moralim bozuldu

Bayanlar.altıncı ay asinizi oldunuzmu.çocuklarınız kilosu ne çıktı önceki tartilmalarinin ustune ne kadar almışlar.benim kız uç ayda 200 gram almış gibi gorunuyor çok moralim bozuldu
Biz daha asi olmadik pazartesi olacak 4 gun once gitmistik dr a 1 ayda 400 gr almis 3 haftami 3 aymi 200 gr

Dismi cikariyor acaba ondanmi fazla almadi kiz suan kilosu boyu kac benimki 8 kg boyu gecen ay 66 idi bu ay sormayi unutmusum 68 olmustur herhalde uzulme saglikli olsunda

Biz daha asi olmadik pazartesi olacak 4 gun once gitmistik dr a 1 ayda 400 gr almis 3 haftami 3 aymi 200 gr
Dorduncuyle ay asimizda 7100 du bu bugun altıncı ay aşısı için gittim tartti 6100 dedi ben neyyyy diye çığlık atınca gene tartti 6900 dedi.

Dismi cikariyor acaba ondanmi fazla almadi kiz suan kilosu boyu kac benimki 8 kg boyu gecen ay 66 idi bu ay sormayi unutmusum 68 olmustur herhalde uzulme saglikli olsunda
Boyuda 66 çıktığı kafası 42 evet iki tane disimiz çıktı bu ay.ama ne bilim emmesi güzeldi ustelik banada kilo aldığını geliyordu kıyafetleri olmamaya başladı yenilerini aldik

Tarti bozuktur o zaman kilo verse farkedersin 1 kez benim kizda oyle olmustu hastanede tartildi 5 bucuk dedi saglik ocaginda 5 kilo dedi ayni gun benimki daha dis cikarmadi yenimi cikti disi
Boyuda 66 çıktığı kafası 42 evet iki tane disimiz çıktı bu ay.ama ne bilim emmesi güzeldi ustelik banada kilo aldığını geliyordu kıyafetleri olmamaya başladı yenilerini aldik

Can'ım moralini yüksek tutmaya çalış bana da bi sefer suyun azalmıs dedı ama sunu ye iç demedi ben sordum ne yapayım ne edeyim diye hiç birşey yapma dinlen dedı
Suyumun azaldığını söylediği hafta temizlik falan yapmıstım yormuşum kendimi ondan sonra hiç bişey yapmadım ayakları diktim yattım resmen
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin amin
Gittiğim 4.doktor biri sadece şu iç ve dinlen dedi ayrıca kansızlık ta var bende

Merhaba hanımlar örnek bır menü yazar misiniz oğlum seçici çıktı değişik şeyler denemek istiyorum :))
Yoğurt
Meyve püresi
Sebze çorbası
Kek biraz ıhlamurla ıslat
Suyu içmiyoruz nane limon çay ıhlamur seviyor
Yumurta sarısı hem cıvık hem katı
Tuzsuz veya az tuzlu peynir
Tereyağ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…