2015 Temmuz Anneleri

Yok canım ben kendi disim den çekiyorum. Çektirince kaç gün emziremiycem onu sordum narkoz alcam sonuçta ya

Kızlar nasılsınız size bişe danışıcam oğluşum 6. ayının içinde grip oldu öksürüyo balgamı var yavrum kacgündür perişan oldu bide diş sıkıntımız var cıkmadı daaha doktora getrdim ciğerleri temz dedi peditus kullanıyorum sadece ama atlatamıyo yavrum elma kabugu kaynatıp iciriyorum dogal olarak bska ne verebilirim oğluma yardmcı olurmusunuz ?

Bizde peditus ı tık bır haftada ancak hafifledi
Ihlamur olabılır o elma kabuguna tarcın be karanfil ekleyın birde
Cok gecmiş olsun

Geçmiş olsun,benimkilerde de oldu öksürük dişten dedi dr. peditus kullandık 1 haftaya geçirdi başkada bişey kullanmadım

Dişle alakalı benim doktorum birkaç saaat emziremezsin sonrası emzirebilirsin dedi ama ben fazla pimpirikli olduğum için yapmadım.

Öksürük şurubunu doktor bize 5 gün kullan bırak demişti. Hala öksürüyor ama bu şekilde günde 50den fazla öksürmediği sürece kullanma sakın demişti.

Merhaba kızlar beni hatırlayan var mı bilmiyorum. Bugün iştte ilk günüm ve oğlum yılbaşında tam 6 aylık olacak ve ben neredeyse ağladım ağlayacağım. Siz nasıl alıştınız kızlar?

Ah canım kıyamam sana
Çok zor tabi ayrılıgın ilk günü inşallah cabucak sarılırsınız yavrunla

Bn hatırlıyorm CNm ama eskilerden kimse yok misal maya noldu onun tecrübelerinden faydalanıyorduk nasıl sne başka nasılsın ben ücretsiz aldım 2 sene büyütcdm bırakamam ihtiyaç var ama napalım kendi yapımızda kavrulcaz artık

Merhaba arkadaşlar ben geldim uzun bi aradan sonra. Hayatımız düzene girdi artık, kızım 6 aylık oldu 2 dişimiz var, kilosu gelişimi gayet iyi. 2 gündür sebze püresi yedirmeye başladım, sadece bir öğün ve 2 yemek kaşığı kadar,şimdilik herşey yolunda.
Ben de artık ufak ufak kilo vermeye başlayacağım, sizlerde durumlar nasıl??

canim face grubu kuruldu.. o yuzden cogu kisi orda

Merhaba arkadaşlar. Ben de sürekli olarak takip ettim sizi.ancak gebeliğimin son ayında farketmiştim. Yirmibir temmuz doğumlu bir kızım var.şu anda beş buçuk aylık ve ek gıdaya başladık bile.yaklaşık 15 gün oluyo

Yediklerimden az da olsa tattırmakla başladım.yaklaşık onbeş gündür de düzenli olarak sebze çorbası yapıyorum. Patates,havuç,kabak,bal kabağı,ıspanak,karnabahar,brokoli..en az dörtlü kombinasyonlara az pirinç ekleyip kaynatıyorum.piştikten sonra da az zeytinyağı damlatıp yediriyorum.ilk bir yemek kaşığıyla başlayıp artırdım. Arada meyve rendeleyip suyunu veriyorum artık evde hangisi varsa elma armut kivi.gece yatmadan önce de bisküvi veriyorum üzerine emzirip yatırıyorum. Şimdilik böyle.

Yazdan domates püresi kaldırmıştım buzluğa,az az poşetleyip.bir süre sonra da onu da eklicem.sütlü şehriyeli domates çorbası :)şehriyeleri yutamayacağı için bekliyorum. Bi yedirme hevesi var hadi hayırlısı :)

Yediklerimden derken? birde bu veriş şekillerini doktorunuz mu önerdi siz mi veriyorsunuz? bana biraz yanlış gibi geldi de yine yanlış anlamayın da:)

Yanlış anlaşılacak birşey yok.doktor tavsiyesi de değil.tamamen içgüdüsel.yutabileceği şeylerden tattırdım ben yerken.yoğurtlu un çorbası, domates çorbası vs.Sevdi ki devam ettim :)Şapırdata Şapırdata da yiyodu. parça yemek koymadım tabi ki ağzına :):)))) hazır mamalara oldum olası karşıyım.en azından bildiğim şeyler

Yanlış anlaşılacak zaten bişey yok ama malum insanlar belli olmuyor hemen her şeyde bir kavga ortamı çıkıyor:) neyse ben yediklerimden diyince hani tuzlu oluyor,yağlı ekşili oluyor ya ondan biraz yanlış geldi tabii sonuçta herkesin fikri ve yöntemleri farklı olabiliyor,doktorların bile birinin dediği diğerini tutmuyor değil mi:)

:) Aynen..tanıdıklarımın da tecrübelerinden faydalanıyorum.herkes birşeyler anlatıyor,ancak ben aklıma yatanları dikkate alıyorum.Netice olarak her yiğidin yoğurt yeme şekli farklıdır :) Sizlere de kolaylıklar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…