- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #68.481
Anneler sizin de saclariniz dokuluyor mu
Kızlar bin bebeğin 8 Temmuz doğumlu hala kafasını öok dik tutamıyorbirde maya şeyma Cansu gizem filan nerde Seda
Aynen ben de bazen açlık krizi geçiriyorumtatliya benimde zaafim var arada kacamaklarim oluyor tabikide .ama artik kafaya koydum incecik olucam eşim bu goruntumden hic memnun degil soylemese bile hissediuorum .aclik krizlerini az kalorili biseylerle yatistirmaya calisiyorum
Evet yuzustu durmak sirt kol boyun kaslarini kuvvetlendiriyormus, onceden benimki yuzustu durmayi hic sevmezdi her gun bir dakika iki dakika diye diye arttirarak durdurdum mutlaka homurdansa da, cok faydasi oldugunu dusunuyorum.Benim bebegimde herkes kafasini dik tutuyo dediği anda daha tam tutamiyodu bende yuz ustu kollarının üstüne yatırdim ara ara o boyun kaslarini da kuvcetlendiriyormus şükür simdi tutuyo .
Birdaha tekrarlamadı canım ıkınmaktan olmuş çok şükür atlattıkSüt alerjisi olabilir. Emziriyorsan dikkat et sen süt ürünü yedikten sonra artış oluyor mu diye
Evet yuzustu durmak sirt kol boyun kaslarini kuvvetlendiriyormus, onceden benimki yuzustu durmayi hic sevmezdi her gun bir dakika iki dakika diye diye arttirarak durdurdum mutlaka homurdansa da, cok faydasi oldugunu dusunuyorum.
Kızlar alıntılayamadm msjları cok sagolun
Gecen aydan beri süt ürünlerini kestim kusması vardı kesildi
Kakasında ara ara kan var bikac gundur mukusluda doktorumuz saliya kadar izindeymis baskasina göturup cocugu ziyan etmek istemedim bebegim cok gazlı cok da zorluyor kendini
Ama cok üzülüyorum insallah coklu gıda alerjisi felan degildir
Boyle bisey yasayan var mı baska
Benimki de coktaan soylemesi gerektigi halde agu demiyor:)) Donmesi besinci ayda beklenirmis zaten endise etme canim.Anneler benim oğlum 29 haziran doğumlu ama hala donmedi sizinkiler ne zaman dondu
Ben demire devam eytim ama yine de kellesiyorumBeni.de cok dökülüyor gecen bir yerde okumustum faydasi var mi bilmiyorum ama demir hapi dokulmeyi azaltiyor diyodu hamilelikte kullandığım gynoferonu kullsnmaya başladım zaten doktorda 6 aya kadar kullan demisti ama ben unutuyodum hep ins faydasi olur
Aynen benimji de hic sevmiyor, ama gecen gecelerden birinde gece uykusuna yatti sonra saat basi aglayarak kalkmaya basladi her seferinde kucak istiyor kucakta uyut yatir tekrar uyansin artik yorgun dustum sonra gene agladi yuzuzstu cevirdim yatakta yine biraz mizirdandi sonra kafayi yana cevirip koydu biraz pirtladi ve dirt saat kesintisiz uyudu:) sirt ustu yatmakla yuzustu yatmak arasinda bence uyku kalitesi acisindan cok fark var ama yuzustu yatmasi da tehlikeli tetikte olmak lazim yuzustu yatiyirsa..Bende basta tutamayacak diye cok korkmustum ama cok faydasini gördüm ben de cok faydasi oldugunu dusunuyorum gerci hic sevmiyo yuz üstü durmayi ama hergun az da olsa mutlaka yatiriyorum
benimki maalesef sadece formula alıyor ben önce kaşıkla yemeye alışsın diye evde keçi sütüne yoğurt mayalayıp başladım 4. ayı doldurunca yani bi iki hafta oluyor sonrası için önce sebze sonra meyve başlayın diyorlar arada her yeni gıda da 3 gün bırakıp nasıl tepki vereceğine bakmak lazımmış örneğin 3 gün havuç püresi verip 4. gün bir öğüne de elma suyu koymak gibi sonra 4-5-6. günler elmadan başka yeni birşey başlamayıp 7. gün farklı bir tat verilebilirmiş. gurmebebek.com diye bi sitede tarifler var faydalanabilirsin kesinlikle şeker ve tuz vs kullanmıyoruz 1 yaşına kadar şimdilik bilgilerim bu kadar öğrendikçe paylaşırım İnşallahArkadaslarim 4 bucuk aylik bebegim hem anne sutu hem formul mama iciyor.doktorum ufak ufak ek gidaya gecebilecegimi soyledi mama yerine.. meyve puresi suyu sebze puresi corbasi yogurt muhallebi verebilirsin dedi.ilk olarak neyle baslamaliyim.ek gidaya gecenler varsa bilgi verebilirmisiniz
Doktorumuz bekle bir ay daha verme hiç bişey dedi ama etraf durdurmadı canım ıkı gın once yogurt verdık ev yapını ınrk sütünden ılk gun bıraz sancı yaptı sanırım yenı tanıstıgı ıcın uykuya gecmekte zorlandı bızde carsafta salladık sımdılık yogurta devam bugun belkı armut suyu katarım bırazArkadaslarim 4 bucuk aylik bebegim hem anne sutu hem formul mama iciyor.doktorum ufak ufak ek gidaya gecebilecegimi soyledi mama yerine.. meyve puresi suyu sebze puresi corbasi yogurt muhallebi verebilirsin dedi.ilk olarak neyle baslamaliyim.ek gidaya gecenler varsa bilgi verebilirmisiniz
Doktorumuz bekle bir ay daha verme hiç bişey dedi ama etraf durdurmadı canım ıkı gın once yogurt verdık ev yapını ınrk sütünden ılk gun bıraz sancı yaptı sanırım yenı tanıstıgı ıcın uykuya gecmekte zorlandı bızde carsafta salladık sımdılık yogurta devam bugun belkı armut suyu katarım bıraz
Bana da doktorum pure corba ve yogurt onermisti. Sadece anne sutu aliyoruz su an. Ise baslayinca mama yerine bunlari versen daha iyi demisti ama. Ben pure verdim bir kac kez, sonra vazgectim. Emzik gibi fileli birsey varya, onun silikon olani var bende icine meyve koyup eline veriyorum plastik kemirmesindense onunla oyalaniyor baya. Bir de arada sirada yogurt veriyorum. Ek gida icin sabdalyeye oturacagi zamani beklemeye karar verdim. Bu arada arkadaslar joker babyde chicco mama tabagi yari fiyatina su an bilginiz olsun. Mothercarei de gezdim bugun ama ayni urunlerde joker baby su an acik ara ucuz:))Arkadaslarim 4 bucuk aylik bebegim hem anne sutu hem formul mama iciyor.doktorum ufak ufak ek gidaya gecebilecegimi soyledi mama yerine.. meyve puresi suyu sebze puresi corbasi yogurt muhallebi verebilirsin dedi.ilk olarak neyle baslamaliyim.ek gidaya gecenler varsa bilgi verebilirmisiniz
canim avokado cidden faydali ben de verdim iki uc kez ama seftali bence dogru tercih degil. Mevsim meyve-sebzelerini vermeni oneririm tabi tercih yine de senin. Biz pekmezle sevdik avokadoyu..Anladim canimm.ben bugun avakadoya seftali koyup karistirip verdim 2-3 kasik kadar.yedi sevdi cok sukur.avakado inanilmaz bi besin kaynagi vitamin ve mineral acisindan cok zengin.ezip pure haline getirip verebilirmisiniz 4-6 ay itibariyle.. kendi basina cok tatsiz meyveyle karistirinca guzel yedi kizim..ek gida deneyimlerimizi burda paylasalim fikir olsun.bu arada gurme bebek sitesi sahane gercekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?