- 12 Kasım 2014
- 763
- 526
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #68.441
Bebekbakimyapimonarim'da demir takviyesi konusunda cok guzel bir yazi var google'a Aysuda'nın Çocuk Gelişim Notları — Demir Hakkında Bilmek İstediğiniz Ama Sormaya Korktuğunuz Her Sey yazarak bulabilirsiniz.
benin kizim 6 agustos dogumlu 1 aydir dik tutuyor kafasini.eger bebegin kiloluysa tutamiyor olabilir canim kimi bebekler 5 ayina kadar tutarlarKızlar bin bebeğin 8 Temmuz doğumlu hala kafasını öok dik tutamıyorbirde maya şeyma Cansu gizem filan nerde Seda
canim bebegim 3.5 aylik.63le gebe kaldim 85le doguma girdim 9 kilo hemen gitti .kkaldi bana 76 1 aydirda rejim yapiyorum sutum azalmadi aksine artti.aburcuburlari kizartmalari tatliyi beyaz unu hepten kestim ve 1 ayda tam 5.5 kilo verdim suan 70.5 kizimda 1 ayda 750 gram almis dktr gayet iyi dedi yani sutumu etkilememis yapabilirsin sende boyleKızlar bebek anneleri olarak siz ne durumdasınız gebelikte kaç kilo aldınız kaçını verdiniz?Kilo vermek için neler yapıyorsunuz.Sütüm azalacak diye diyet yapmadım ben.59 ile hamile kaldım 15 kilo aldım doğumda sadece 6 kilo gitti.Öylece kaldım.300-500 gram bişey verdim sadece.Açlık krizleri sizde de oluyor mu?Benim bebişim 8 aylık doğdu ve doğduğunda sadece 2700 gr idi.Şuan tam 4 aylık ve 6400gr.Sütüm olsun da kilo alsın diye ilk 1 ay ne duyduysam yedim sonrada iştahım açıldı off
Anneler sizin de saclariniz dokuluyor mu
Dün akşam denk geldim bende o yazıya okudum ama kardeşimde çok ısrar ediyor kullan diye ege tıpda bu konuda uzman hocasınada danışmış 8 aya kadar kullanımı öneriyormuş çok kafam karıştı baya bişey anla
Seni tebrik ediyorum ben de karar verdim artık diyete.Kahvaltıda dereotu yiyorum tok tutuyor ve iştahımı azalttı diyebilirim sadece kahvaltıda ekmek yiyorum diğer öğünlerde yok.Abur cubur kızartma falan sevmem zaten ama tatlı canım çekiyor :-( haftada 1 kez gofret yerim artık.Geçen ay misafirim çok vardı mecbur yaptım yedim :-(canim bebegim 3.5 aylik.63le gebe kaldim 85le doguma girdim 9 kilo hemen gitti .kkaldi bana 76 1 aydirda rejim yapiyorum sutum azalmadi aksine artti.aburcuburlari kizartmalari tatliyi beyaz unu hepten kestim ve 1 ayda tam 5.5 kilo verdim suan 70.5 kizimda 1 ayda 750 gram almis dktr gayet iyi dedi yani sutumu etkilememis yapabilirsin sende boyle
Maşallah canım :) bizim küçük bey henüz daha yan dönebiliyor ama artık elleriyle bişeylere uzanmaya başladı elimde ne varsa saldırıya geçiyor :)
Canım benim oğlanda gecen hafta öyleydi meme vermezsem cığlık atıyordu resmen gecenin bi vakti ama altlattık çok şükür sizde atlatırsınız inşBenimki de geceleri iki saatte bir kalkmaya basladi aglayarak uyaniyir emzirmeyince ortaligi yikiyor deli, aciktigindan degil kucak istiyor gibi ama emin olamadigim icin emziriyorum ya buyime atagiysa daha fazla sute ihtiyaci varsa diye.. ne bitmez buyume atagiymis..
Hemde nasıl kel kalıcam diye korkuyorum vitamin eksikliğindendir belki diye decavite başladım tekrardan bakalımAnneler sizin de saclariniz dokuluyor mu
61 ile hamile kalıp 80 kilo ile doğum yapmıstım şimdi 69 um yapıstı remen kilolar gitmiyorKızlar bebek anneleri olarak siz ne durumdasınız gebelikte kaç kilo aldınız kaçını verdiniz?Kilo vermek için neler yapıyorsunuz.Sütüm azalacak diye diyet yapmadım ben.59 ile hamile kaldım 15 kilo aldım doğumda sadece 6 kilo gitti.Öylece kaldım.300-500 gram bişey verdim sadece.Açlık krizleri sizde de oluyor mu?Benim bebişim 8 aylık doğdu ve doğduğunda sadece 2700 gr idi.Şuan tam 4 aylık ve 6400gr.Sütüm olsun da kilo alsın diye ilk 1 ay ne duyduysam yedim sonrada iştahım açıldı off
8 kilon kalmış çok değil ama veremiyoruz işte.Acıkıyor insan emzirince ben de dayanamam açlığa61 ile hamile kalıp 80 kilo ile doğum yapmıstım şimdi 69 um yapıstı remen kilolar gitmiyor
Çok dökülüyor bu gidişle kel olurum herhalde tutam tutam elimde kalıyorAnneler sizin de saclariniz dokuluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?