- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #68.341
Tabi kilo etkiliyor bi dk danışmakta fayda varAnneler oglumun pipisi küçük bide katlaniyo yani burusuk gibi isediginde düz oluyo ama kilodanmidir yardimci olun doktora gidecem komşu dogustan sunnetli dedi ama isdeiginde ellediginde düz oluyo sordum gecende çocuk Cerrahisi ne sunnetlimi die yok dedi acaba kilodanmidir ole olmasi
Lutfen soyle cahilce laflara inanmayin.Anneler oglumun pipisi küçük bide katlaniyo yani burusuk gibi isediginde düz oluyo ama kilodanmidir yardimci olun doktora gidecem komşu dogustan sunnetli dedi ama isdeiginde ellediginde düz oluyo sordum gecende çocuk Cerrahisi ne sunnetlimi die yok dedi acaba kilodanmidir ole olmasi
Tabi kilo etkiliyor bi dk danışmakta fayda var
Lutfen soyle cahilce laflara inanmayin.
Benim oglumunda oluyo icine kacmis gibi. O genelde cisini yaptiktan sonra oluyo yada banyo esnasinda. Ama cisi oldugunda yada baska zamanlar bezini actigimda baya duz ve dik sekilde oluyo. Boyuda daha uzun duruyo ozaman
Kızlar bugün 4. ay aşımız var yaptıranlar neler yaşadınız? Ateş oldumu miniklerde?
2. aydaki aşıların ikinci dozu olduğu için bağışıklık kazanmıştır bebeğim diye düşünüyorum
Bende vermeyeceğim ateşi çıkarsa veririm öncesi gereksiz bencedeÇok şükür bizde ateş yapmadı inşallah sizde de yapmaz,birde aşıdan önce calpol verin dengeler diyorlar bence gereksiz ben vermedim iyiki de vermemişim
Bizde oldu malesef cok asiri yukselmedi ama calpol veya fitil vermek istemedik sicacik vucuduna ilik suyla kompres yaptik dudak buke buke agladi canimin iciKızlar bugün 4. ay aşımız var yaptıranlar neler yaşadınız? Ateş oldumu miniklerde?
2. aydaki aşıların ikinci dozu olduğu için bağışıklık kazanmıştır bebeğim diye düşünüyorum
Ben de calpole kesinlukle karsiyim cok sikisirsam fitil veririm diyorum ama onnu bile son noktaya gelirsek yaparim allah yasatmasin bebeklerimize.Çok şükür bizde ateş yapmadı inşallah sizde de yapmaz,birde aşıdan önce calpol verin dengeler diyorlar bence gereksiz ben vermedim iyiki de vermemişim
Ben 2.ayda maalesef verdim bebişlerime ateşleri çıkmıştı,bundan sonra vermemeye çalışıcam...Ben de calpole kesinlukle karsiyim cok sikisirsam fitil veririm diyorum ama onnu bile son noktaya gelirsek yaparim allah yasatmasin bebeklerimize.
Bu yasta normal annesi bamya kadar olmasi:) yine de goster doktora aklinda kalmasin cocuk cerrahina gosterip dogustan sunnetli degil dedilerse degildir, bi de cocuk doktiruna sor.Anneler oglumun pipisi küçük bide katlaniyo yani burusuk gibi isediginde düz oluyo ama kilodanmidir yardimci olun doktora gidecem komşu dogustan sunnetli dedi ama isdeiginde ellediginde düz oluyo sordum gecende çocuk Cerrahisi ne sunnetlimi die yok dedi acaba kilodanmidir ole olmasi
İnş canım size cok geçmiş olsun.Bizde oldu malesef cok asiri yukselmedi ama calpol veya fitil vermek istemedik sicacik vucuduna ilik suyla kompres yaptik dudak buke buke agladi canimin iciinsallah sizde olmaz.
Çok mu zararlı calpol ben vermiştim ilk aşısında korktum şimdiBen de calpole kesinlukle karsiyim cok sikisirsam fitil veririm diyorum ama onnu bile son noktaya gelirsek yaparim allah yasatmasin bebeklerimize.
Ben yapabilirsem sebzeyle baslayacagim bir de yogurt diye dusunuyorum ama ilk bir yil inek sutu yok diyorlar acaba yogurdu da keci sutuyle mi yapmak lazim ki? Oyle yapinca da eksi oluyor..Merhaba. Ek gida konusunda bende bildiklerimi soyliyim :) meyve verirseniz sebze yemez gibi bi dusunce var sanirim. Tabiki once muz verirseniz sonra brokoliyi yemez bebis. Yani sekerin tadini alinca, tatsiz tuzsuz niye yesin degil mi? Kendimizden pay bicelim.
Ilk baslarken once elma armut avokado nektarin gibi meyvelerle baslamak gerekiyo. Sebze olarakta havuc patates kabak semizotu ispanak. Verdigimizde ise teker teker vermeliyiz ki bi alerji durumunda hangisinin dokundugunu bilelim. Oyuzden 3gun boyunca (mesela elma verdiniz) elma vermeniz gerekiyo
Acaba ilik su degil de ozellikle soguk sudan bahsetmis olabilir mi? Allah allah her yerde ilik su uygulamasi yaziyor benim de kafam karisti bi daha bakinayim.İnş canım size cok geçmiş olsun.
Dün bir dr sitesinde okudum ateşli çocuğa bezle soğuk su uygulamak ateşi içine hapsedip havaleye neden olabilirmişben gecen asıda uyguladım annemde bize hep uygulardı hatta ılık duş aldırırdı hiç bişeycikte olmadı ama yinede kafam karıştı neye inanacağımı şaşırmış durumdayım
Olabilir canım sirkede aynı etkiyi gösterirmiş hattaAcaba ilik su degil de ozellikle soguk sudan bahsetmis olabilir mi? Allah allah her yerde ilik su uygulamasi yaziyor benim de kafam karisti bi daha bakinayim.
Ya korkma bence bir defadan bir sey olmaz diye dusunuyorum ama yabanci forumlara da baktim insanlar cok tepkililer allerjik astima sebep oluyormus ve icinde yapay tatlandirici var dusunsene cocugu iki yasina kadar tstliyla sekerle tanistirma deniyor bunun icinde bir de daha da zarlisi yapayi var. Bazi avrupa ulkelerinde de yasaklanmis.Çok mu zararlı calpol ben vermiştim ilk aşısında korktum şimdi
O konuyu bende bilmiyorum malesef canimBen yapabilirsem sebzeyle baslayacagim bir de yogurt diye dusunuyorum ama ilk bir yil inek sutu yok diyorlar acaba yogurdu da keci sutuyle mi yapmak lazim ki? Oyle yapinca da eksi oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?