- 6 Ekim 2015
- 173
- 82
- 13
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #68.301
pogacaayak
Mesajinizi okuyunca sebebini bilmedigim bir gulme aldi beni. Guzel boy gostermissiniz ama keske alinti yapmak yerine bir baslik acip bizi de aydinlatsaydiniz.. Tipta farkli ekoller vardir, doktorlarin ayni durumlarda farkli sekillerde yaklasmasi bu yuzden yoksa sizin kastettiginiz gibi degil. Siz doktor olsaymissiniz ayni bahsettiginiz gibi sorun odakli olurmussunuz. Cunku her bebek kendine ozeldir ve bu dogrultuda gelisimleri takip edilir. Yok oturtmak icin erkenmis cocuk hazir olunca otururmus. Sirtustu yatan cocugun kalkip oturmasini ya da anne beni oturt demesini beklemiyoruz herhalde. Cocuk kafasini kaldirip kalkmaya calisiyorsa bence zamani gelmistir. Ki her bebegin en iyi doktoru da annesidir. Hastaliga gore degil hastaya gore cozum uretilmeli ve bu noktada annesi ister 4uncu ayda ek gidaya baslar yok evdedir calismiyordur 1 yasinda baslar. Her neyse daha cok sey yazasim var ama bunlari bile silmemekte zorlaniyorum. Saygilar.Uzulum acikcasi okuyunca yazfiklarinizi cunku sizinki fikir paylasmaktan cok yargilamak olmus. Kimin neyi ne kadar arastirdigini bebegine yaklasimini hayata yaklasimini buradaki bir mesaja bakarak bilebilir misiniz? Yazdiklarinizda katildigim ve katilmadigim seyler var ama kendimi ifade etmek gereksiz gorunuyor. Kendi bebeginiz icin endise edin olur mu birakin benimki icin ben edeyim.