- 6 Ekim 2015
- 173
- 82
- 13
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #68.061
asi 145 tl muhtemelen saglik bakanligi o yuzden takvime eklemiyordur. Cernobilde okullara findik dagitan bir saglik bakanligi var bu ulkenin, o yuzden pek ciddiye almayin bence. Okuyun arastirin artisini eksisini. Ben yaptirdim ..Kızlar aranızda rotavırus aşısını yaptıran yaptırmayan var mı? Ben yaptırmamayı düşünüyorum.sağlık bakanlığı aşı takviminde olmadığı için guvenemedım.
4 aylik olduk.asiya gittigimizde direkt saglik ocagi verdi.hic tahlil falan yapmadan. Kullanayim mi bilemedim ama kullanmiyorum simdilikKan şurubu her bebeğe veriliyor mu kaç günlüksunuz?
Aynen benimki de oyle.taniyamaz oldum bebisimi.emzirme saatlerinden korkar oldum.ozellikle uykusu oldugunda yapiyorYa arkaadaslar bebegim son bir haftadir inanilmaz huysuzlasti uyku duzeni bozuldu memeye karsi iyice isteksiz. Memeye tuttugumda saga sola bakmaktan ememiyor etrafa ilgisi cok artti koltuklarla bile konusuyor o yuzden memeyi anliyorum ama uyutmadan once aglama krizine giriyor acaba diyorum dis sancilari mi basladi, eczanelerde satilan bir dis jeli varmis hic duyan kullanan var mi rahatlatiyormus.
4 aylik olduk.asiya gittigimizde direkt saglik ocagi verdi.hic tahlil falan yapmadan. Kullanayim mi bilemedim ama kullanmiyorum simdilik
neden acabaBnmki emmek.istemiyosa uykusu geliyosa fln hep vuruyo.zaten uykudu.pek yok dalamiyo bi turlu
Yazi cok guzel, zaten bi bu site bir de uykusuzanneler ikisi muhtesem bilgi kaynaklari emegi gecenler sagolsun valla.Nedense link açılmıyor. Yapım bakım onarım: Ek gıdaya başlama meselesi biye bir makale. Google da aratabilirsiniz okumak isterseniz.
Ya eveKızlar, bebeği reflusü olan var mı? Bebek reflüsü? Bizim oğlan ne zaman oturur pozisyona geçse ayağa kalksa kesik kusmuk geliyor? Ya da çok hareketlense yattığı yerden. Henüz doktora gitmedik ama bebek reflüsü belirtilleri sanki? Çok muzdarip oluyorum bu durumdan. Kusacak şimdi diye kaldırmaktan çekiniyorum artık.
Ya evet felaket kusmamiz var, normalde olmasi gereken siralama meme-oyun-uyku ya, ben memeden sinra kusacak diye hareketli oyin oynattirmaya korkuyirum, oyun halisina koyuyorim iki dakika sonra bi geliyorum kafasinin altina kadar kusmus sirilsiklam cok uzuluyorum. doktorumuz kusmaya karsi bazi bitkisel ilaclar var ama kullanan hastalarim cok da memnun degiller dedi, ben de ilac taraftari degilim zaten sabir gececek insallah. Bazi cocuklarda dort ayda geciyormus bazilarinda bir yasina kadar devam.Kızlar, bebeği reflusü olan var mı? Bebek reflüsü? Bizim oğlan ne zaman oturur pozisyona geçse ayağa kalksa kesik kusmuk geliyor? Ya da çok hareketlense yattığı yerden. Henüz doktora gitmedik ama bebek reflüsü belirtilleri sanki? Çok muzdarip oluyorum bu durumdan. Kusacak şimdi diye kaldırmaktan çekiniyorum artık.
Biz iki ayri doktorla gorustuk epey arastirdik ve sonunda yapturdik. Yapturan da var yaptirmayan da biz risk almak istemedik bu virus bebisleri hastanelik ediyor malesef.Kızlar aranızda rotavırus aşısını yaptıran yaptırmayan var mı? Ben yaptırmamayı düşünüyorum.sağlık bakanlığı aşı takviminde olmadığı için guvenemedım.
Kızlar aranızda rotavırus aşısını yaptıran yaptırmayan var mı? Ben yaptırmamayı düşünüyorum.sağlık bakanlığı aşı takviminde olmadığı için guvenemedım.
Aynen çok güzel bir site. Epey şey öğreniyor insan. Bazı yöntemleri abartılı bulsam bile çoğu referanslı yazılar. İyi varlar :)Yazi cok guzel, zaten bi bu site bir de uykusuzanneler ikisi muhtesem bilgi kaynaklari emegi gecenler sagolsun valla.
Boğazımızda hırıltı yok bizim. Ama her beslenmede neredeyse emdiğimizin bir kısmı çıkıyor. Canım sıkılıyor bu konuya. Kusacak diye bebeğimi atıllaştırmak istemiyorum. Mesela emeklemeye teşvik olsun dönemiyor henüz dönebilsin diye yüz üstü bırakıyorum yatağa bir gark sesi ve kesik kusmuk
Onu ben de okudum 1 yaş çok uzakmış gibi geliyor. Sonra bakıyorum 4 ayımıza girdik bile. Bu sabretme işleri listesi epey kabardı. Saçlara aklar düşmeden yaşlanmadan bir yürüyüp konuştuklarını görsek iyi olacak. Helak oluyorum resmen :)Ya eve
Ya evet felaket kusmamiz var, normalde olmasi gereken siralama meme-oyun-uyku ya, ben memeden sinra kusacak diye hareketli oyin oynattirmaya korkuyirum, oyun halisina koyuyorim iki dakika sonra bi geliyorum kafasinin altina kadar kusmus sirilsiklam cok uzuluyorum. doktorumuz kusmaya karsi bazi bitkisel ilaclar var ama kullanan hastalarim cok da memnun degiller dedi, ben de ilac taraftari degilim zaten sabir gececek insallah. Bazi cocuklarda dort ayda geciyormus bazilarinda bir yasina kadar devam.
Canm o kesik kusmuk usutmedende oluyor.. biz biraz usuttuk hem kesik kusmuklar baslAdi endiselenme...Boğazımızda hırıltı yok bizim. Ama her beslenmede neredeyse emdiğimizin bir kısmı çıkıyor. Canım sıkılıyor bu konuya. Kusacak diye bebeğimi atıllaştırmak istemiyorum. Mesela emeklemeye teşvik olsun dönemiyor henüz dönebilsin diye yüz üstü bırakıyorum yatağa bir gark sesi ve kesik kusmukCuma doktor randevumuz var soracağım. Ben de ilaç kullanmak istemiyorum bu arada
Internetten arastirdigim kadariyla mide yolu dar oldugundan oluyormus ve 6 aylik falan oldugunda kendiliginden geciyormus.emdikten sonra ve uyurken 45 derecelik aciyla yatirmak lazimmisBoğazımızda hırıltı yok bizim. Ama her beslenmede neredeyse emdiğimizin bir kısmı çıkıyor. Canım sıkılıyor bu konuya. Kusacak diye bebeğimi atıllaştırmak istemiyorum. Mesela emeklemeye teşvik olsun dönemiyor henüz dönebilsin diye yüz üstü bırakıyorum yatağa bir gark sesi ve kesik kusmukCuma doktor randevumuz var soracağım. Ben de ilaç kullanmak istemiyorum bu arada
Keşke buraya daha sık uğraşayım gizem. Senkızlar napyrsnz bea :) face grubundan sonra bakamz oldm buraya nası gdyr
Haklısın canım inan facede uğrayamıyorum. Mesaj varsa bakıyorum o. Bi koşturmaca gidiyo hayatKeşke buraya daha sık uğraşayım gizem. SenSeymasevde C cns_2007 M maya2013 keşke daha çok yazsanız buraya. Bebeklerinin büyüyor güzel paylaşımlara daha çok ihtiyacımız var. Gerisi dönün buralara :)
Sanki beni anlatmışsın. Aynı şeyleri bi haftadır yaşıyoruz. Gece uyanmaları arttı. 8de uyuyan çocuk gece 12den aşağı uyumaz oldu. Gündüz uykularımız yok gibi. Toplasan 1 saat anca eder. Anlamıyorum bu kadar uykusuzluğu nasıl dayanıyor bebeğim sürekli oyun istiyor.Dostlarım Günaydın,
Şu an resmen insan üstü bir çaba ile ayaktayım. Gece iki kere emmek için uyanan çoçuk bu gece en az 5 kere uyandı. %ten sonrasını sayamadım zaten. Çok yorgun ve uykusuzum. Üstelik mesaimin bitmesine daha nerden baksam 12 saat varVe oğlum gece mışıl mışıl uyumuş da uykusunu almış bebekler gibi cin gibi bana bakıyor. Hadi dostum oyun vakti, kakamı değiştir ve beni emzir :) Bugün biter mi acaba?
Sizce bu büyüme atağımı diş huysuzluğumu? Zaten asgari düzeyde sağlamaya çalıştığım gece düzenim sona mı erdi? Artık geceleri böyle mi uyanacak? Çok korkuyorum sanırım öyle olmasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?