• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

turturo post: 43215798 .!.:
Ya arkaadaslar bebegim son bir haftadir inanilmaz huysuzlasti uyku duzeni bozuldu memeye karsi iyice isteksiz. Memeye tuttugumda saga sola bakmaktan ememiyor etrafa ilgisi cok artti koltuklarla bile konusuyor o yuzden memeyi anliyorum ama uyutmadan once aglama krizine giriyor acaba diyorum dis sancilari mi basladi, eczanelerde satilan bir dis jeli varmis hic duyan kullanan var mi rahatlatiyormus.
Aynen benim oglani anlatmissin canım.
Bende uyutup öyle emziriyorum.sağa sola ona buna bakmaktan emmiyo.

Ya arkaadaslar bebegim son bir haftadir inanilmaz huysuzlasti uyku duzeni bozuldu memeye karsi iyice isteksiz. Memeye tuttugumda saga sola bakmaktan ememiyor etrafa ilgisi cok artti koltuklarla bile konusuyor o yuzden memeyi anliyorum ama uyutmadan once aglama krizine giriyor acaba diyorum dis sancilari mi basladi, eczanelerde satilan bir dis jeli varmis hic duyan kullanan var mi rahatlatiyormus.
Bizimkide üç gündür akşam uykusuna yatarken cok huysuzlanıyot 8 de uyuyan bebegım dun 11.30 da uyanıktı gözler kıpkırmızı tv izleyerek sızdı kucagımda sabah damağına baktım alt taraf bembeyazdı olabilir erken cıkartma ama bi hemşire arkadasım var o jeller hiç faydası olmuyor bence az da olsa hafifletiyor ama ben verme taraftarı değilim dedi inşallah çok sancılı olmaz

kızlar merhaba nasılsınız.offf cok streslıyım.haftaya ıse başlıyorum.dün ilk defa kaayınvalıdemler 5 saat yalnız bıraktım.ama ben ağlamaktan bıttım.dayanamıyorum.napıcam bılmıyorum.cok canım sıkılıyor.ama mecburen ıse başlamam gerekiyor.işe gıtmezsem onda daha ıyı bır hayat sunaamam.özel sektör olmaza ücretsız ızın alcam.ne olur teselliye ıhtıyacım var.yardım edın.

kızlar merhaba nasılsınız.offf cok streslıyım.haftaya ıse başlıyorum.dün ilk defa kaayınvalıdemler 5 saat yalnız bıraktım.ama ben ağlamaktan bıttım.dayanamıyorum.napıcam bılmıyorum.cok canım sıkılıyor.ama mecburen ıse başlamam gerekiyor.işe gıtmezsem onda daha ıyı bır hayat sunaamam.özel sektör olmaza ücretsız ızın alcam.ne olur teselliye ıhtıyacım var.yardım edın.
sorma canim ben de iki hafta sonra basliyorum ise. Ama daha cok minikler ve o kadar muhtaclar ki bize. Kizim babasiyla bile oyle uzun uzun yalniz kalmiyo mizmizlaniyo ben gelince hemen guluyo. Kaldi ki ise baslayinca butun gun baska birinde agladi mi iyi bakildi mi kafada hep soru isaretleri. Valla teselli edemedim beni de biri teselli etsin mumkunse:))

Arkadaşlar bebeklerinize ek olarak birşeyler veriyor musunuz anne sütu alan bebeklerinize
ben de bunu sormak icin girmistim:)) ben eline meyve tutusturuyorum plastik oyuncaktan iyidir cunku eline geceni agzina goturuyor. Tadina baktiriyorum arada. Yogurt verdim biraz, muz, mandalina, armut, uzum suyunu emdirdim:)) en cok muza bayildi ama yumusak ya damagiyla ezmeyi sevdi galiba

Aynen benim oglani anlatmissin canım.
Bende uyutup öyle emziriyorum.sağa sola ona buna bakmaktan emmiyo.

kızlar benim kızım da sizinkiler gibi yaa bi haftadır felan. sağa sola bakınmaktan ememiyor. zaten bu ay yeterli kilo da alamamış. o emmedikçe ben stres oluyorum. akşam en geç 8.30 da uyuyan kızım bi haftadır 11den aşağı uyumuyor. gece uyanmalarımız da arttı. ben de uykusuz kalıyorum hep yorgunum. neden böyle oldu ki. gerçekten dişleri erken mi çıkacak acaba

kızlar benim kızım da sizinkiler gibi yaa bi haftadır felan. sağa sola bakınmaktan ememiyor. zaten bu ay yeterli kilo da alamamış. o emmedikçe ben stres oluyorum. akşam en geç 8.30 da uyuyan kızım bi haftadır 11den aşağı uyumuyor. gece uyanmalarımız da arttı. ben de uykusuz kalıyorum hep yorgunum. neden böyle oldu ki. gerçekten dişleri erken mi çıkacak acaba
Gundiz dogru duzgun emmeyince gece telafi etmeye calisiyor vucutlari benimki de gece daha fazla uyaniyor, valla gunduz dogru duzgun emmedikleri surece gece mecbur kalkicaz sanirim yoksa beslenemeyecekler. acaba hangi ayda normale diner bu etrafa karsi asiri ilgi..

ben de bunu sormak icin girmistim:)) ben eline meyve tutusturuyorum plastik oyuncaktan iyidir cunku eline geceni agzina goturuyor. Tadina baktiriyorum arada. Yogurt verdim biraz, muz, mandalina, armut, uzum suyunu emdirdim:)) en cok muza bayildi ama yumusak ya damagiyla ezmeyi sevdi galiba
Bende aynı canım. Çorba suyunu veriyorum bide

Gundiz dogru duzgun emmeyince gece telafi etmeye calisiyor vucutlari benimki de gece daha fazla uyaniyor, valla gunduz dogru duzgun emmedikleri surece gece mecbur kalkicaz sanirim yoksa beslenemeyecekler. acaba hangi ayda normale diner bu etrafa karsi asiri ilgi..
sanırım büyüdükçe etrafa ilgileri de artacak

Arkadaşlar bebeklerinize ek olarak birşeyler veriyor musunuz anne sütu alan bebeklerinize
Yok canimm alti aydan once ek gidaya gecirdiginde bagisiklik sistemi uzerinde olumsuz etkisi oluyirmus vucutlari gidalardaki yabanci proteinlere hazir degil henuz, sindirmesine sindirir ama bagisikligi duser, uxmanlar bosuna demiyor ilk alti ay yalnizca anne sutu diye.

Yok canimm alti aydan once ek gidaya gecirdiginde bagisiklik sistemi uzerinde olumsuz etkisi oluyirmus vucutlari gidalardaki yabanci proteinlere hazir degil henuz, sindirmesine sindirir ama bagisikligi duser, uxmanlar bosuna demiyor ilk alti ay yalnizca anne sutu diye.[/QUOTli
Alissin diye damak tadı.taddiriyorum ben şimdilik. Ama bi yerde okudum pure tarifi falan vermişler 4 ayda yapın diye. Sen bebek kac gunluk

Back