- Konu Sahibi Hedef65tir
- #68.041
Aynı durumdayız canım. Ben de şimdilik raporlarla idare edeceğim. 7 ayına kadar heyet raporu yıllık izin hepsini kullanacağım. Ya sonra ne olacak diye düşünüyorum. Gözlerim doluyor bebeğime bakarken nasıl ayrılacağım diye? Ama benim de annem çalışıyordu. Kreşlerde anaokullarında geçti bebekliğim. Ama anne sevgisinden hiç mahrum olmadım. Annem yokluğunu hiç hissettirmedi bize. Bunu düşünüyorum. Ücretsiz izin alabilirim lakin onun hayat standartlarını aşağıya çekmek istemiyorum. O yüzden çalışacağım. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Bir de benim bakacak kimsem yok daha önce söylemiştim. Dua ediyorum iyi bir bakıcı bulayım. Yine enseyi karartmayalım. Biz bebeciklerimiz için en iyisini istediğimiz için böyle. Allah sağlık sıhhat versin onlara hayatın tüm zorluklarına beraberce göğüs gereriz merak etme...kızlar merhaba nasılsınız.offf cok streslıyım.haftaya ıse başlıyorum.dün ilk defa kaayınvalıdemler 5 saat yalnız bıraktım.ama ben ağlamaktan bıttım.dayanamıyorum.napıcam bılmıyorum.cok canım sıkılıyor.ama mecburen ıse başlamam gerekiyor.işe gıtmezsem onda daha ıyı bır hayat sunaamam.özel sektör olmaza ücretsız ızın alcam.ne olur teselliye ıhtıyacım var.yardım edın.