• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

kızlar merhaba nasılsınız.offf cok streslıyım.haftaya ıse başlıyorum.dün ilk defa kaayınvalıdemler 5 saat yalnız bıraktım.ama ben ağlamaktan bıttım.dayanamıyorum.napıcam bılmıyorum.cok canım sıkılıyor.ama mecburen ıse başlamam gerekiyor.işe gıtmezsem onda daha ıyı bır hayat sunaamam.özel sektör olmaza ücretsız ızın alcam.ne olur teselliye ıhtıyacım var.yardım edın.
Aynı durumdayız canım. Ben de şimdilik raporlarla idare edeceğim. 7 ayına kadar heyet raporu yıllık izin hepsini kullanacağım. Ya sonra ne olacak diye düşünüyorum. Gözlerim doluyor bebeğime bakarken nasıl ayrılacağım diye? Ama benim de annem çalışıyordu. Kreşlerde anaokullarında geçti bebekliğim. Ama anne sevgisinden hiç mahrum olmadım. Annem yokluğunu hiç hissettirmedi bize. Bunu düşünüyorum. Ücretsiz izin alabilirim lakin onun hayat standartlarını aşağıya çekmek istemiyorum. O yüzden çalışacağım. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Bir de benim bakacak kimsem yok daha önce söylemiştim. Dua ediyorum iyi bir bakıcı bulayım. Yine enseyi karartmayalım. Biz bebeciklerimiz için en iyisini istediğimiz için böyle. Allah sağlık sıhhat versin onlara hayatın tüm zorluklarına beraberce göğüs gereriz merak etme...

Nedense link açılmıyor. Yapım bakım onarım: Ek gıdaya başlama meselesi biye bir makale. Google da aratabilirsiniz okumak isterseniz.

Aynı durumdayız canım. Ben de şimdilik raporlarla idare edeceğim. 7 ayına kadar heyet raporu yıllık izin hepsini kullanacağım. Ya sonra ne olacak diye düşünüyorum. Gözlerim doluyor bebeğime bakarken nasıl ayrılacağım diye? Ama benim de annem çalışıyordu. Kreşlerde anaokullarında geçti bebekliğim. Ama anne sevgisinden hiç mahrum olmadım. Annem yokluğunu hiç hissettirmedi bize. Bunu düşünüyorum. Ücretsiz izin alabilirim lakin onun hayat standartlarını aşağıya çekmek istemiyorum. O yüzden çalışacağım. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Bir de benim bakacak kimsem yok daha önce söylemiştim. Dua ediyorum iyi bir bakıcı bulayım. Yine enseyi karartmayalım. Biz bebeciklerimiz için en iyisini istediğimiz için böyle. Allah sağlık sıhhat versin onlara hayatın tüm zorluklarına beraberce göğüs gereriz merak etme...
Can'ım benim de iznim bitmek üzere:( heyet raporunu hangi bölümden Nasıl alacaksın?

Can'ım benim de iznim bitmek üzere:KK43: heyet raporunu hangi bölümden Nasıl alacaksın?
Şu an bilemiyorum canım. Tanıdık çevremdeki doktor arkadaşlarıma soracağım. Para ile veren yerler varmış diye duydum ama nasıl veriyorlar bilmiyorum. yoğun araştırma sürecine gireceğim. Ama geçen sene doğum yapan bir arkadaşım psikologdan almış. Anne depresyonu en sık ve en kolay verilen rapor biçimiymiş.

Nedense link açılmıyor. Yapım bakım onarım: Ek gıdaya başlama meselesi biye bir makale. Google da aratabilirsiniz okumak isterseniz.
Link verince araya kadinlarkulubu kelimesini ekliyor otomatik yani link verilmiyor sanirim ben de bur ara baya denemistim de olmamisti..

Eger sutun az degilse ek gidaya bebeginin ihtiyaci yok canim, hatta sut azsa bile ek gida degil formul sut vermek gerekiyor bosver bence alisacak cok vakti olacak farkli tatlara. Bebeklerimizin agir hastalik gecirmemesinjn en buyuk sebebi su an sadece anne sutu aliyir olmalari ek gidayla birlikte malesef hastaliklar da baslayacak.

Kızlar, bebeği reflusü olan var mı? Bebek reflüsü? Bizim oğlan ne zaman oturur pozisyona geçse ayağa kalksa kesik kusmuk geliyor? Ya da çok hareketlense yattığı yerden. Henüz doktora gitmedik ama bebek reflüsü belirtilleri sanki? Çok muzdarip oluyorum bu durumdan. Kusacak şimdi diye kaldırmaktan çekiniyorum artık.

teşekkür ederim canım.İnşallah sende gönlüne gore çocuğuna ıyı bakacak bır bakıcı bulursun.bebimde bebekliğim babaannede geçti.annem çalışıyordu.çok ıyı hatırlıyorum annemın yolunu gozleyıp agladıgım zamanları.hep içimde kaldı ama annemle hep birlikte olamamam.şimdi bebeğime aynısını yapıyorum dıye vıcdan azabından oluyorum.umarım cok ıyı sekılde buyuturuz.sevgılerini esirgemezler umarım.

Kızlar aranızda rotavırus aşısını yaptıran yaptırmayan var mı? Ben yaptırmamayı düşünüyorum.sağlık bakanlığı aşı takviminde olmadığı için guvenemedım.

Kızlar, bebeği reflusü olan var mı? Bebek reflüsü? Bizim oğlan ne zaman oturur pozisyona geçse ayağa kalksa kesik kusmuk geliyor? Ya da çok hareketlense yattığı yerden. Henüz doktora gitmedik ama bebek reflüsü belirtilleri sanki? Çok muzdarip oluyorum bu durumdan. Kusacak şimdi diye kaldırmaktan çekiniyorum artık.
Bizimkide oylevcnm.doktra dedim.surekli enzirirsen.ondan oluyo dedi bazen sut gbi kusuyo bazen peynir gbi

Back