- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #68.001
CNm ben face kullanamıyrm , işe dönmedim ücretiniz izin Alcam bebeğimi ev hanımlıpını tadını çıkarmak istiyorm usanmışım çalışmaktan
Canım benim kızım da o hareketi yapyo ben kucağımda oturtuyorum ne yapım durmuyo galiba oda bu durdan rahatsız olmuyor oturunca gülücük atıyoSizin de bebekleriniz kafasini kaldirip kalkmaya calisiyor mu? Oturmak istiyor galiba, hafif egimli yapiyorum yastigi oyle yatiriyorum bu sefer daha kolay kalkabiliyo egiliyo one dogru C gibi oluyo. Oturtmaya da cesaret edemedim daha simdiden. Siz nasil bas ediyosunuz bu durumla, surekli kucakta da tutamayiz ki dik dursunlar diye.. bebisi oturan var mi?
Aynen kucagima oturtunca guluyor. Ama yoruluyo da sanirim dik durmaya calismaktan egiliyo one hirilti gibi sesler geliyor. Ben zaten tedirginim oturtuyorum diye. Gerci arastirdim eger cocuk oturmaya meyil gosteriyosa destekleyerek oturtmakta zarar yokmus ama korkuyor iste insanCanım benim kızım da o hareketi yapyo ben kucağımda oturtuyorum ne yapım durmuyo galiba oda bu durdan rahatsız olmuyor oturunca gülücük atıyo
Canım süt parası almak için nereye başvuru yapılıyor nasıl yapılıyor. Belli bi süresi var mı. Ben öğretmenim. Ben de alabiliyor muyumBaşvurduk biz temmuz 19 da başvurma için demiyorum daha almadım haber gelmedi ondan yarın ptt ye gidiyoruz
Canımbenim kızım neredeyse 1 aydır kucakta oturtma durumumuz oluyor ya baslarda bende çok tedirgin oluyordum ama sonradan düşündüm bu çocuk meyilli istiyo niye engellim oturuyorum artık allaha emanetAynen kucagima oturtunca guluyor. Ama yoruluyo da sanirim dik durmaya calismaktan egiliyo one hirilti gibi sesler geliyor. Ben zaten tedirginim oturtuyorum diye. Gerci arastirdim eger cocuk oturmaya meyil gosteriyosa destekleyerek oturtmakta zarar yokmus ama korkuyor iste insan
2015 Temmuz Anneleri diye bak cnmOnceden ne guzel kalabaliktik simdi pek kimse yok gibi.nerde bu millet.facede temmuz agustos eylul annelerine baktim bizden kimse yok gibi
Benimkide vuruyor ve ben sebebini cok merak ediyorum. Kulagina vuruyo daha cok. Normalmidir kiArkadaşlar sizin bebeklerde emerken size ve kendine vuruyor mu elleriyle. Benim ii beni dovuyor☺
Canım süt parası almak için nereye başvuru yapılıyor nasıl yapılıyor. Belli bi süresi var mı. Ben öğretmenim. Ben de alabiliyor muyum
Hanimlar 3 gun once kan surubuna basladik.igrenc bir sey. Bebis yutmuyo geri cikariyor her yerini pisletiyo.lekesi de yikayinca hemen cikmiyo.kaliyo yine de .iskence gibi ya ne yapacam bilemiyorum
4. Ay dolduktan sonra veriliyor canım doktorumuz öyle söyledi bizeKan şurubu her bebeğe veriliyor mu kaç günlüksunuz?
Çok minikler değil mi canım, insan kimseye güvenemiyor ama anne farklı tabi beim annem bakmaz çok torun baktı, Benim minik artık yorar bir sürü hastalığı varBende 1 ay alcam izin. 5 aylıkken döncem. Annemin yanına taşındım. O bakacak inşallah. Sahte bi hesap aç dilacım öğrenirsin kullanmayı. Bildirim geliyor ya hemen takip kolay oluyor. Buraya bakmayınca sayfalar birikiyor okuyamıyorsun
Bende merak ediyorum niye acabaBenimkide vuruyor ve ben sebebini cok merak ediyorum. Kulagina vuruyo daha cok. Normalmidir ki
Bende kucağımda oturtuyorum hatta gazını doğduğundan beri kucağımda oturtarak çıkarıyoruz. böYle bir yöntem vardı okumuştum birkaç yerden.Sizin de bebekleriniz kafasini kaldirip kalkmaya calisiyor mu? Oturmak istiyor galiba, hafif egimli yapiyorum yastigi oyle yatiriyorum bu sefer daha kolay kalkabiliyo egiliyo one dogru C gibi oluyo. Oturtmaya da cesaret edemedim daha simdiden. Siz nasil bas ediyosunuz bu durumla, surekli kucakta da tutamayiz ki dik dursunlar diye.. bebisi oturan var mi?
Kendi kafasina yapistiriyo bnmki bnde az dayak yemiyorum :)Arkadaşlar sizin bebeklerde emerken size ve kendine vuruyor mu elleriyle. Benim ii beni dovuyor☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?