2015 Temmuz Anneleri

3. Ay kontrolümüz vardı bugün. Sırtı çok kurumuştu. Allerjikmiş bünyesi. Atopik dermatit dedi. Bioderma krem verdi. Sabah akşam sürcez. Poposuda hemen pişik oluyordu oda alerjidenmiş.

CNm ben face kullanamıyrm , işe dönmedim ücretiniz izin Alcam bebeğimi ev hanımlıpını tadını çıkarmak istiyorm usanmışım çalışmaktan

Bende 1 ay alcam izin. 5 aylıkken döncem. Annemin yanına taşındım. O bakacak inşallah. Sahte bi hesap aç dilacım öğrenirsin kullanmayı. Bildirim geliyor ya hemen takip kolay oluyor. Buraya bakmayınca sayfalar birikiyor okuyamıyorsun

Sizin de bebekleriniz kafasini kaldirip kalkmaya calisiyor mu? Oturmak istiyor galiba, hafif egimli yapiyorum yastigi oyle yatiriyorum bu sefer daha kolay kalkabiliyo egiliyo one dogru C gibi oluyo. Oturtmaya da cesaret edemedim daha simdiden. Siz nasil bas ediyosunuz bu durumla, surekli kucakta da tutamayiz ki dik dursunlar diye.. bebisi oturan var mi?

Canım benim kızım da o hareketi yapyo ben kucağımda oturtuyorum ne yapım durmuyo galiba oda bu durdan rahatsız olmuyor oturunca gülücük atıyo

Canım benim kızım da o hareketi yapyo ben kucağımda oturtuyorum ne yapım durmuyo galiba oda bu durdan rahatsız olmuyor oturunca gülücük atıyo
Aynen kucagima oturtunca guluyor. Ama yoruluyo da sanirim dik durmaya calismaktan egiliyo one hirilti gibi sesler geliyor. Ben zaten tedirginim oturtuyorum diye. Gerci arastirdim eger cocuk oturmaya meyil gosteriyosa destekleyerek oturtmakta zarar yokmus ama korkuyor iste insan

Canımbenim kızım neredeyse 1 aydır kucakta oturtma durumumuz oluyor ya baslarda bende çok tedirgin oluyordum ama sonradan düşündüm bu çocuk meyilli istiyo niye engellim oturuyorum artık allaha emanet

Kızlar bizim ufaklık öksürüyor diye doktora gittik şurup verdi ama şurubu içince kesiyor sonra yeniden başlıyor. Şimdi burnuna akmaya başladı. Siz soğuklar nasıl başa çıkıyorsunuz?

Canım süt parası almak için nereye başvuru yapılıyor nasıl yapılıyor. Belli bi süresi var mı. Ben öğretmenim. Ben de alabiliyor muyum

Esim başvurdu nette yazan a göre hareket ettik süt parası diye yaz biz öğle bulduk canım 140 tl bişi veriyor zaten

Hanimlar 3 gun once kan surubuna basladik.igrenc bir sey. Bebis yutmuyo geri cikariyor her yerini pisletiyo.lekesi de yikayinca hemen cikmiyo.kaliyo yine de .iskence gibi ya ne yapacam bilemiyorum

Hanimlar 3 gun once kan surubuna basladik.igrenc bir sey. Bebis yutmuyo geri cikariyor her yerini pisletiyo.lekesi de yikayinca hemen cikmiyo.kaliyo yine de .iskence gibi ya ne yapacam bilemiyorum

Kan şurubu her bebeğe veriliyor mu kaç günlüksunuz?

Çok minikler değil mi canım, insan kimseye güvenemiyor ama anne farklı tabi beim annem bakmaz çok torun baktı, Benim minik artık yorar bir sürü hastalığı var bakıcıya da güvenemem hu kadar minikden ,kendim bakcam

Bende kucağımda oturtuyorum hatta gazını doğduğundan beri kucağımda oturtarak çıkarıyoruz. böYle bir yöntem vardı okumuştum birkaç yerden.

Ya arkaadaslar bebegim son bir haftadir inanilmaz huysuzlasti uyku duzeni bozuldu memeye karsi iyice isteksiz. Memeye tuttugumda saga sola bakmaktan ememiyor etrafa ilgisi cok artti koltuklarla bile konusuyor o yuzden memeyi anliyorum ama uyutmadan once aglama krizine giriyor acaba diyorum dis sancilari mi basladi, eczanelerde satilan bir dis jeli varmis hic duyan kullanan var mi rahatlatiyormus.

Bir de motilium diye bir mide ilaci varmis yan etkisi prolaktin salgilatiyormis bu da sut hormonlarinda biri yani sutu arttiriyormis, sut konusunda sorun yasayanlar bunu da bi arastirsin ama ilaci birakinca sut iyice azaliyormis sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…