• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Gunaydin 13temmuz annesiyim:) hamileligim boyunca hergun gozumu acaracmaz girer bakardim bu sayfaya dogumdan sonra en son 40.imda yazmisim:)) neredeyse 3.5 ayligiz rota asimizi olduk .. artik gunduzleri cok cok az uyuyo oyuncaktan anlamadigi icin yatmaktanda sıkıliyo kontes istiyoki hep kucakta dursun;)) bi oturmaya baslayip oyuncakla oyalansalar:KK46:

Gunaydin 13temmuz annesiyim:) hamileligim boyunca hergun gozumu acaracmaz girer bakardim bu sayfaya dogumdan sonra en son 40.imda yazmisim:)) neredeyse 3.5 ayligiz rota asimizi olduk .. artik gunduzleri cok cok az uyuyo oyuncaktan anlamadigi icin yatmaktanda sıkıliyo kontes istiyoki hep kucakta dursun:KK66:) bi oturmaya baslayip oyuncakla oyalansalar:KK46:
aslinda anliyolar oyuncaktan ya. Su cingirakli cek birak oyuncaklari besigine ya da ana kucaginiz varsa takarsaniz baya oyalanir onunla. Hem yakalamayi tutmayi pekistirmis olur.

Gunaydin 13temmuz annesiyim:) hamileligim boyunca hergun gozumu acaracmaz girer bakardim bu sayfaya dogumdan sonra en son 40.imda yazmisim:)) neredeyse 3.5 ayligiz rota asimizi olduk .. artik gunduzleri cok cok az uyuyo oyuncaktan anlamadigi icin yatmaktanda sıkıliyo kontes istiyoki hep kucakta dursun:KK66:) bi oturmaya baslayip oyuncakla oyalansalar:KK46:
Ah canim keske :)) ayni durumdayiz

Arkadaşlar herkes kalça ultrasonunu yaptırdı mı? Biz 83 günlük olduk, doktor 3 . Ay kontrolünde yaparız dedi. Geç mi kaldık, diye düşünüyorum. Herkes erkenden mi yaptırdı? Ne zaman yaptırdınız?

slm temmuz anneleri:KK54: hepinizin gozu aydin allah anali babali buyutsun bebislerinizi benim bi sorum olacakti :oops:
grub b streptokok testi yapan varmiydi pozitif olanlar normal dogum yapan varmi? teskkurler:KK39:

arkadaşlar mrb sizlere bir sorum olucaktı ben pazartesi tüp bebek yaptırdım dondurulmuş embriyo kulanıldı ve kalitesi 8h sizce tutma şansı nedir bilen varsa cevaplarsa gercekten cok mutlu olurum cok merak ediyorum doktor kalite cok iyi dedi

Arkadaşlar herkes kalça ultrasonunu yaptırdı mı? Biz 83 günlük olduk, doktor 3 . Ay kontrolünde yaparız dedi. Geç mi kaldık, diye düşünüyorum. Herkes erkenden mi yaptırdı? Ne zaman yaptırdınız?

Doğumdan 1 ay sonra yaptırın dedi yaptirdik canım biz

Günaydınlar Dostlar :)
Sabahları bebecikleriniz kaçta uyanıyor? Biz 7.30 tekmil vermek suretiyle ayaktayız. Gün o saatlerde tam ışimaya başlıyor ve uyanıyor. Demek ki diyorum gün ışığıyla uyanıyoruz. Beni bir korku almadı değil. Şöyle ki yakın zamanda saatler ileri alınacak. Bu demek ki bizim oğlan 6.30 da mı uyanacak? Sabah güç bela gözümü açıyorum. 6.30 nasıl olur düşünmek bile istemiyorum. Sizce bizim oğlan biyolojik saatini bir saat ileri alır mı?
Ay canım sana yazdıgımdan beri oğlum sabah 6 da kalkıyooo :)

Back