2015 Temmuz Anneleri

Biz 2 aylık olduğunda yaptırdık canım. Doğru vakit ne zaman bilmiyorum ama geç olmadan yaptır derim. İLk ay için erken demişti doktorumuz. En uygun görüleceği aralık 2 aylık olduğu zaman demişti.

Cnm biz 45 gunlujkn yaptrdik cikiklik yok.ama kucuk old icin tam gelismenis dediler.2.5vaylikkn gittik dun cikiklik var dediler cift bez bagliyorz 3.ayinda bi daha gitcez.oyle cnm skldiki napcm.bilmiyorum bnm yuzunden okdu diyorum ins iyilesr kizim kalcalari 3 ayllikkn bakiyoz dediler

Hanımlar herkeze bol uykulu gece diliyoruumm
Bebişleri uyuturken nasıl giydiriyorsunuz malum kış yaklaştı bizimki kundak istiyor hala yoksa kollarını oynatıp uyanıyor
İleriki zamanlar için uyku tulumu düşünüyorum hem üstü acıldı derdi olmaz

Ben penye uyku takımı giydiriyorum. Üzerine penye bir battaniye ve bir de örgü battaniye örtüyorum. Gece emzirirken kontrol ediyorum burnunu ensesini üşümemiş oluyor. Hatta bunaltıyor muyum acaba diye düşünüyorum. Ama kış için benim de düşüncem uyku tulumu. Deli depek uyuyor bizimki aklım kalmaz hiç değilse :)

Neden senin yüzünden olsun tatlım? Sen ister misin kalça çıkığı olsun. Benim kardeşimde de vardı. Çift bezle toparladı. İyileşir umarım kızın güzelce :) Geçmişler olsun...

2016 temmuz annelerinin topiğine bir göz attım kızlar. Umutlu umutsuz bekleyişler, müjdeli haberler, hayal kırıklıkları...Allahım nerelerden gelmişiz buaralara. Ne kadar uzun bir süreç. Geçen sene bu zamanlar gebe olduğumu bilmiyordum mesela sürpriz oldu bana :)Her isteyen bebek sahibi olur umarım tez zamanda.
Bu arada kıdemli mı olduk ne

ya ben de 1 sa once ayni soruyu sordum kendime. Hala yarim kundakla uyutuyorum. Bazi geceler terlemis oluyo bazi geceler ayaklar buz gibi. Tabi yasanilan sehire gore giydirmek gerek standarda da baglamayal da, gece serin oluyo diye ben uzun kollu alt ust takim giydirdim icinde de yarim kollu bodysi var. Beline kadar orttum ustunu de bu arada izmir icin konusmus olayim:)

Hımm biz kayseri artık serin buralar gece sabah hele kapıyı örtüp yatıyorum valla neyseki geceleri socak oluyor oğlum
Bi gece emzirirken kulagı soguktu o gece yanımda yatırdım artık

Kızlar para ziraat bankasına yatmıyor mu? Ben daha 2 parayı da almadım
Doğum parası süt parası rapor parası

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. Ben bebişe başka marka d vitamini kullanıyodum ama kalmamış devit aldım. Kaç damla olduğunuda yazmamış eczacı. devit kullananlar kaç damla veriyosunuz?

Onceden ne guzel kalabaliktik simdi pek kimse yok gibi.nerde bu millet.facede temmuz agustos eylul annelerine baktim bizden kimse yok gibi

Merhaba kızlar. Ben bebişe başka marka d vitamini kullanıyodum ama kalmamış devit aldım. Kaç damla olduğunuda yazmamış eczacı. devit kullananlar kaç damla veriyosunuz?

Ben 4 damla veriyorum. Öyle demişti doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…