- 5 Aralık 2009
- 183
- 123
- 103
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #67.961
canim bende memurum dogum parasi almak ici nereye basvurmam gerekiyoPttden dogum parami yeni aldim ben de 300tl.ama sut parasi icin nereye basvurucam bilmiyorum.nette SGK yaziyor ama ben memurum.sgkyi aradim memurlarin hicbi işini biz yapmiyoruz dediler.memur olup sut parasini alan var mi kizlar?
aslinda anliyolar oyuncaktan ya. Su cingirakli cek birak oyuncaklari besigine ya da ana kucaginiz varsa takarsaniz baya oyalanir onunla. Hem yakalamayi tutmayi pekistirmis olur.Gunaydin 13temmuz annesiyim:) hamileligim boyunca hergun gozumu acaracmaz girer bakardim bu sayfaya dogumdan sonra en son 40.imda yazmisim:)) neredeyse 3.5 ayligiz rota asimizi olduk .. artik gunduzleri cok cok az uyuyo oyuncaktan anlamadigi icin yatmaktanda sıkıliyo kontes istiyoki hep kucakta dursun) bi oturmaya baslayip oyuncakla oyalansalar
canım bız emzirirken kesıyoruz.eşim kesıyor.emzirirken ellerini açıyorlar hem.rahat oluyorKizlarbebislerinizin tirnaklarini nasil kesiyorsunuz ? Ben hep korkarak kesiyorum ya bi turlu alisamadim cok uzayna kdr hep bekliyorum bu yuzden
canım aile ve sosyal politikalar bakanlığına başvuruyorsun.formu doldurup iadeli taahhütlü posta ile aile sosyal politikalar bakanlığı merkezıne gonderıyorsun.canim bende memurum dogum parasi almak ici nereye basvurmam gerekiyo
canım ben ızmırde oturuyorum ama çalışıyorum.nasıl olacakkı.Izmirde oturan var mi bayanlar?? Bir kac aya bebisler oturmaya baslayinca bir oyun grubu olusturalim hem bizim icin de iyi olur kafa dagitiriz. Ne dersiniz??
aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne başvurmuş eşim canımcanim bende memurum dogum parasi almak ici nereye basvurmam gerekiyo
Ah canim keske :)) ayni durumdayizGunaydin 13temmuz annesiyim:) hamileligim boyunca hergun gozumu acaracmaz girer bakardim bu sayfaya dogumdan sonra en son 40.imda yazmisim:)) neredeyse 3.5 ayligiz rota asimizi olduk .. artik gunduzleri cok cok az uyuyo oyuncaktan anlamadigi icin yatmaktanda sıkıliyo kontes istiyoki hep kucakta dursun) bi oturmaya baslayip oyuncakla oyalansalar
Hmm benim sutum gelmedigi icin biberonla yediriyorum ama belki onunlada durur... Hic aklima gelmemodti bi deniyn bakalm tesekkur ederm cnmcanım bız emzirirken kesıyoruz.eşim kesıyor.emzirirken ellerini açıyorlar hem.rahat oluyor
Arkadaşlar sizin bebeklerde emerken size ve kendine vuruyor mu elleriyle. Benim ii beni dovuyor☺
canim bende memurum dogum parasi almak ici nereye basvurmam gerekiyo
Benim ki de öyle azıcık emiyor bakıyor b de etrafı seyredip devam ediyor. Ama yine de vuruyo
Bi ara vuruyordu şimdi emerken durup bana bakıyo gülüp gülüp devam ediyo emmeye bayılıyorım o hallerine
Aile ve sosyal politikalara basvuruyorsun dogum parasi icinBize msj felan gelmedi canım ya .
140 tl süt parası içinde başvurduk aldık onu hemen.
1 kere ye mahsus veriliyor araştır netten
Aile ve sosyal politikalara basvuruyorsun dogum parasi icin
Arkadaşlar herkes kalça ultrasonunu yaptırdı mı? Biz 83 günlük olduk, doktor 3 . Ay kontrolünde yaparız dedi. Geç mi kaldık, diye düşünüyorum. Herkes erkenden mi yaptırdı? Ne zaman yaptırdınız?
Ay canım sana yazdıgımdan beri oğlum sabah 6 da kalkıyooo :)Günaydınlar Dostlar :)
Sabahları bebecikleriniz kaçta uyanıyor? Biz 7.30 tekmil vermek suretiyle ayaktayız. Gün o saatlerde tam ışimaya başlıyor ve uyanıyor. Demek ki diyorum gün ışığıyla uyanıyoruz. Beni bir korku almadı değil. Şöyle ki yakın zamanda saatler ileri alınacak. Bu demek ki bizim oğlan 6.30 da mı uyanacak? Sabah güç bela gözümü açıyorum. 6.30 nasıl olur düşünmek bile istemiyorum. Sizce bizim oğlan biyolojik saatini bir saat ileri alır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?