2015 Temmuz Anneleri

Gunaydin 13temmuz annesiyim:) hamileligim boyunca hergun gozumu acaracmaz girer bakardim bu sayfaya dogumdan sonra en son 40.imda yazmisim:)) neredeyse 3.5 ayligiz rota asimizi olduk .. artik gunduzleri cok cok az uyuyo oyuncaktan anlamadigi icin yatmaktanda sıkıliyo kontes istiyoki hep kucakta dursun) bi oturmaya baslayip oyuncakla oyalansalar

Pttden dogum parami yeni aldim ben de 300tl.ama sut parasi icin nereye basvurucam bilmiyorum.nette SGK yaziyor ama ben memurum.sgkyi aradim memurlarin hicbi işini biz yapmiyoruz dediler.memur olup sut parasini alan var mi kizlar?
canim bende memurum dogum parasi almak ici nereye basvurmam gerekiyo

aslinda anliyolar oyuncaktan ya. Su cingirakli cek birak oyuncaklari besigine ya da ana kucaginiz varsa takarsaniz baya oyalanir onunla. Hem yakalamayi tutmayi pekistirmis olur.

Ah canim keske :)) ayni durumdayiz

Arkadaşlar herkes kalça ultrasonunu yaptırdı mı? Biz 83 günlük olduk, doktor 3 . Ay kontrolünde yaparız dedi. Geç mi kaldık, diye düşünüyorum. Herkes erkenden mi yaptırdı? Ne zaman yaptırdınız?

slm temmuz anneleri hepinizin gozu aydin allah anali babali buyutsun bebislerinizi benim bi sorum olacakti
grub b streptokok testi yapan varmiydi pozitif olanlar normal dogum yapan varmi? teskkurler

arkadaşlar mrb sizlere bir sorum olucaktı ben pazartesi tüp bebek yaptırdım dondurulmuş embriyo kulanıldı ve kalitesi 8h sizce tutma şansı nedir bilen varsa cevaplarsa gercekten cok mutlu olurum cok merak ediyorum doktor kalite cok iyi dedi

Doğumdan 1 ay sonra yaptırın dedi yaptirdik canım biz

Ay canım sana yazdıgımdan beri oğlum sabah 6 da kalkıyooo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…