• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Bebeklerin kilo alımı üç aydan sonra yavaşlar. Emziriyorsanız devam edin, gereksiz yapay gıdaya gerek yok. Gece uyanıyorsa aç olduğundan değildir, size ihtiyacı vardır :) sarılın, koklayın, emzirip bağınızı güçlendirin. Bazı saatler baba kalkabilir çok sık uyanıyorsa. Mama verirseniz memeyi bırakma ihtimali çok yükselir. Tok olduğu için memeyi emmez, emilmeyen meme boşalmaz, boşalmayan memede süt üretimi yavaşlar. Kundaklayabilirsiniz. Gündüz slingle kendinize bağlayın, belki size doyar da gece pek uyandırmaz. Benimki mesela akşam dokuz sabah altı arası üç kere uyanıyor. Gündüz slingleyim ya da hep yanımda.
Tsk ederim cnm.msjin cok bilgilendirici. Bi de öyle deneyim bakalim belki faydasini gorurum

kizlar selam bebegim 76 gunluk 5350gram 59 sm boyunda 3300 gram 52 sm dogmustu kilosu nasil sizce doktor iyi dedi ama

Korunmak için 3 aylik iğne yaptırdım. Yine de tereddüte kalıyorum. Siz ne kullanıyorsunuz

İlk dogumdan sonra sipral taktirmistim ama cok fazla bel ağrısı yaptigi icin hemen cikartirtim prezervatif kullandik on sene bi sorun olmadi korunmayi biraktigim ayda hamile kalmistim .

Bu arada korunun arkadaşlar, gebe kalmaktan korkan çok var sanki...
Benim esim korunuyor ama icimde suphe kaliyor sanki.adetlerim hep duzensiz olurdu.yine gecikti.test yaptim negatif.dogum kontrol hapi ile korunmayi dusunuyorum bebisim 6 aylik olunca.daha guvenli gibi sanki

Hanimlar sakin ola ki 3 aylik igne ile korunmayin.kalici hasarlar olusturuyor.hormonlatiniz yumurtalariniz mahvoluyor.kadin dogumda sira beklerken bir bayanla tanistim.2 cocuktan sonra uzun sure igne ile korunmus.simdi tekrar cocuk istiyormus olmuyormus.dr a tedavi icin gelmisti

Bebeklerin kilo alımı üç aydan sonra yavaşlar. Emziriyorsanız devam edin, gereksiz yapay gıdaya gerek yok. Gece uyanıyorsa aç olduğundan değildir, size ihtiyacı vardır :) sarılın, koklayın, emzirip bağınızı güçlendirin. Bazı saatler baba kalkabilir çok sık uyanıyorsa. Mama verirseniz memeyi bırakma ihtimali çok yükselir. Tok olduğu için memeyi emmez, emilmeyen meme boşalmaz, boşalmayan memede süt üretimi yavaşlar. Kundaklayabilirsiniz. Gündüz slingle kendinize bağlayın, belki size doyar da gece pek uyandırmaz. Benimki mesela akşam dokuz sabah altı arası üç kere uyanıyor. Gündüz slingleyim ya da hep yanımda.

Çok doğru yazdıkların bence gun içinde çok sarmaş dolaş takılıyoruz sabah uyanınca ortamıza alıp yine bir sevgi seli sarmaş dolaş oluyoruz
Çok şükür beşiğini çok seviyor ve 2 defa emmeye kalkıyor sadece
Gün içinde oyunlarla konuşmalarla yoruluyor bence
İlgi çok önemli

Kızlar bende temmuz annesiyim 17 temmuzda geldi kızım 97 gunluguz.
Size bişi sorucam bu ilk çocuk parasını alan varmı biz başvurduk temmuzun 19 da ama ses seda yok 300 tl.
Süt parasini aldık ama

Korunmak için 3 aylik iğne yaptırdım. Yine de tereddüte kalıyorum. Siz ne kullanıyorsunuz

3 aylık iğne vuruldum ciddi şekilde ara kanamalar yapıyor hala onla korunuyorum kasimin 10 unda bitecek süresi bir daha tövbe vurulmam.
20 gün ara kanama yaşadım ben benlikten çıktım.
Doktor doğum kontrol hapı verdi cerazette die bu emziren annelerde kullanıyormus araştır netten

Back