- Konu Sahibi Hedef65tir
- #67.921
Aynen cnmö bebeğime haksızlık olur bu çünkü onu emzirmem lazım , Minnacık yavruBu arada korunun arkadaşlar, gebe kalmaktan korkan çok var sanki...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen cnmö bebeğime haksızlık olur bu çünkü onu emzirmem lazım , Minnacık yavruBu arada korunun arkadaşlar, gebe kalmaktan korkan çok var sanki...
Gebeyken de emzirebilirsin :)) hatta ikinciyi doğurup ikisini birden emzirenler varAynen cnmö bebeğime haksızlık olur bu çünkü onu emzirmem lazım , Minnacık yavru
Tsk ederim cnm.msjin cok bilgilendirici. Bi de öyle deneyim bakalim belki faydasini gorurumBebeklerin kilo alımı üç aydan sonra yavaşlar. Emziriyorsanız devam edin, gereksiz yapay gıdaya gerek yok. Gece uyanıyorsa aç olduğundan değildir, size ihtiyacı vardır :) sarılın, koklayın, emzirip bağınızı güçlendirin. Bazı saatler baba kalkabilir çok sık uyanıyorsa. Mama verirseniz memeyi bırakma ihtimali çok yükselir. Tok olduğu için memeyi emmez, emilmeyen meme boşalmaz, boşalmayan memede süt üretimi yavaşlar. Kundaklayabilirsiniz. Gündüz slingle kendinize bağlayın, belki size doyar da gece pek uyandırmaz. Benimki mesela akşam dokuz sabah altı arası üç kere uyanıyor. Gündüz slingleyim ya da hep yanımda.
Bnden cok esim.korkuyo yaklasmiyo :) oyle korunuyoz kanka kanka takiliyoz bakalim :)Korunmak için 3 aylik iğne yaptırdım. Yine de tereddüte kalıyorum. Siz ne kullanıyorsunuz
Igne de ilac ta hormonlari bozan seyler. En iyisi prezervatif canimKorunmak için 3 aylik iğne yaptırdım. Yine de tereddüte kalıyorum. Siz ne kullanıyorsunuz
Prezervatif te yırtık çıkma ihtimali oluyormuş canım ya.Igne de ilac ta hormonlari bozan seyler. En iyisi prezervatif canim
Hayir canm. Iyi marka al sende. Ben 1.5 sene sadece onunla korundum. Ve biraktigim ay hamile kaldimPrezervatif te yırtık çıkma ihtimali oluyormuş canım ya.
CanimBnden cok esim.korkuyo yaklasmiyo :) oyle korunuyoz kanka kanka takiliyoz bakalim :)
hayırlısı canım o zaman☺Bnden cok esim.korkuyo yaklasmiyo :) oyle korunuyoz kanka kanka takiliyoz bakalim :)
Peki iğnenin hormonları bozması dışında koruyuculuğu nasıl acaba. Denemek lazım tabi onu da hiç denemedimHayir canm. Iyi marka al sende. Ben 1.5 sene sadece onunla korundum. Ve biraktigim ay hamile kaldim
Dene tabiki. Oda hormonlari yumurtalari baskiliyordur. Hamile kalmazsin.Peki iğnenin hormonları bozması dışında koruyuculuğu nasıl acaba. Denemek lazım tabi onu da hiç denemedim
prezervatifle korunuyoruz biz canimKorunmak için 3 aylik iğne yaptırdım. Yine de tereddüte kalıyorum. Siz ne kullanıyorsunuz
Korunmak için 3 aylik iğne yaptırdım. Yine de tereddüte kalıyorum. Siz ne kullanıyorsunuz
Benim esim korunuyor ama icimde suphe kaliyor sanki.adetlerim hep duzensiz olurdu.yine gecikti.test yaptim negatif.dogum kontrol hapi ile korunmayi dusunuyorum bebisim 6 aylik olunca.daha guvenli gibi sankiBu arada korunun arkadaşlar, gebe kalmaktan korkan çok var sanki...
Bebeklerin kilo alımı üç aydan sonra yavaşlar. Emziriyorsanız devam edin, gereksiz yapay gıdaya gerek yok. Gece uyanıyorsa aç olduğundan değildir, size ihtiyacı vardır :) sarılın, koklayın, emzirip bağınızı güçlendirin. Bazı saatler baba kalkabilir çok sık uyanıyorsa. Mama verirseniz memeyi bırakma ihtimali çok yükselir. Tok olduğu için memeyi emmez, emilmeyen meme boşalmaz, boşalmayan memede süt üretimi yavaşlar. Kundaklayabilirsiniz. Gündüz slingle kendinize bağlayın, belki size doyar da gece pek uyandırmaz. Benimki mesela akşam dokuz sabah altı arası üç kere uyanıyor. Gündüz slingleyim ya da hep yanımda.
Korunmak için 3 aylik iğne yaptırdım. Yine de tereddüte kalıyorum. Siz ne kullanıyorsunuz