- 28 Ağustos 2013
- 1.555
- 538
- 173
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #67.941
Kızlar bende temmuz annesiyim 17 temmuzda geldi kızım 97 gunluguz.
Size bişi sorucam bu ilk çocuk parasını alan varmı biz başvurduk temmuzun 19 da ama ses seda yok 300 tl.
Süt parasini aldık ama
E ama düşük oluyo diyorlar ,Gebeyken de emzirebilirsin :)) hatta ikinciyi doğurup ikisini birden emzirenler var
Gayet iyi canım maşallah sen neden sordun kikizlar selam bebegim 76 gunluk 5350gram 59 sm boyunda 3300 gram 52 sm dogmustu kilosu nasil sizce doktor iyi dedi ama
Canım başvuru yaptıktan sonra haber falan gelmiyor. Sen ptt ye gidip nüfus cüzdanıyla paranı alıyorsun.
canım banada verırız dedıler ama vermedıler.aradım pttden al daha almadınmı dedıler.ağustosta yatmış ben daha yenı aldım.gıt hemen senınde yatmıştır.Ama bana pttden mesaj gelecek dendi :/ cuma günü PTT ye gidiyim ozaman şimdi çıkamam da
canım banada verırız dedıler ama vermedıler.aradım pttden al daha almadınmı dedıler.ağustosta yatmış ben daha yenı aldım.gıt hemen senınde yatmıştır.
Düşük olması için başka bir etken yoksa olmaz. Bu konuda doktorun görüşü önemli tabii ki.E ama düşük oluyo diyorlar ,
Dogum parasi hesaba yatinca msj geliyor.gidip aliyorsun.süt parasi ne oluyor ne kadarKızlar bende temmuz annesiyim 17 temmuzda geldi kızım 97 gunluguz.
Size bişi sorucam bu ilk çocuk parasını alan varmı biz başvurduk temmuzun 19 da ama ses seda yok 300 tl.
Süt parasini aldık ama
Dogum parasi hesaba yatinca msj geliyor.gidip aliyorsun.süt parasi ne oluyor ne kadar
Can'ım msj gelmedi bana. Ben de 31 temmuzda doğum yaptım. 10 ağustos gibi başvurdum. Eylül ayı içinde yatar dediler. Ben her ihtimale karşı eylül ün sonunda gittim, yatmış.Ama bana pttden mesaj gelecek dendi :/ cuma günü PTT ye gidiyim ozaman şimdi çıkamam da
Can'ım msj gelmedi bana. Ben de 31 temmuzda doğum yaptım. 10 ağustos gibi başvurdum. Eylül ayı içinde yatar dediler. Ben her ihtimale karşı eylül ün sonunda gittim, yatmış.
Kesin yatmıştır Can'ım,17 temmuzda doğum yaptım 19 da hemen başvurduk canım cuma bakim ptt ye kaç ay oldu :/
Belki benimkide yatmıştır inşallah
Kesin yatmıştır Can'ım,
Pttden dogum parami yeni aldim ben de 300tl.ama sut parasi icin nereye basvurucam bilmiyorum.nette SGK yaziyor ama ben memurum.sgkyi aradim memurlarin hicbi işini biz yapmiyoruz dediler.memur olup sut parasini alan var mi kizlar?Bize msj felan gelmedi canım ya .
140 tl süt parası içinde başvurduk aldık onu hemen.
1 kere ye mahsus veriliyor araştır netten
Uyurken kesıyorum geneldeKizlarbebislerinizin tirnaklarini nasil kesiyorsunuz ? Ben hep korkarak kesiyorum ya bi turlu alisamadim cok uzayna kdr hep bekliyorum bu yuzden
Kizlarbebislerinizin tirnaklarini nasil kesiyorsunuz ? Ben hep korkarak kesiyorum ya bi turlu alisamadim cok uzayna kdr hep bekliyorum bu yuzden
Pttden dogum parami yeni aldim ben de 300tl.ama sut parasi icin nereye basvurucam bilmiyorum.nette SGK yaziyor ama ben memurum.sgkyi aradim memurlarin hicbi işini biz yapmiyoruz dediler.memur olup sut parasini alan var mi kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?