2015 Temmuz Anneleri

Kızlar bende temmuz annesiyim 17 temmuzda geldi kızım 97 gunluguz.
Size bişi sorucam bu ilk çocuk parasını alan varmı biz başvurduk temmuzun 19 da ama ses seda yok 300 tl.
Süt parasini aldık ama

Canım başvuru yaptıktan sonra haber falan gelmiyor. Sen ptt ye gidip nüfus cüzdanıyla paranı alıyorsun.

Kizlarbebislerinizin tirnaklarini nasil kesiyorsunuz ? Ben hep korkarak kesiyorum ya bi turlu alisamadim cok uzayna kdr hep bekliyorum bu yuzden

Kızlar bende temmuz annesiyim 17 temmuzda geldi kızım 97 gunluguz.
Size bişi sorucam bu ilk çocuk parasını alan varmı biz başvurduk temmuzun 19 da ama ses seda yok 300 tl.
Süt parasini aldık ama
Dogum parasi hesaba yatinca msj geliyor.gidip aliyorsun.süt parasi ne oluyor ne kadar

Ama bana pttden mesaj gelecek dendi :/ cuma günü PTT ye gidiyim ozaman şimdi çıkamam da
Can'ım msj gelmedi bana. Ben de 31 temmuzda doğum yaptım. 10 ağustos gibi başvurdum. Eylül ayı içinde yatar dediler. Ben her ihtimale karşı eylül ün sonunda gittim, yatmış.

Can'ım msj gelmedi bana. Ben de 31 temmuzda doğum yaptım. 10 ağustos gibi başvurdum. Eylül ayı içinde yatar dediler. Ben her ihtimale karşı eylül ün sonunda gittim, yatmış.

17 temmuzda doğum yaptım 19 da hemen başvurduk canım cuma bakim ptt ye kaç ay oldu :/
Belki benimkide yatmıştır inşallah

Bize msj felan gelmedi canım ya .
140 tl süt parası içinde başvurduk aldık onu hemen.
1 kere ye mahsus veriliyor araştır netten
Pttden dogum parami yeni aldim ben de 300tl.ama sut parasi icin nereye basvurucam bilmiyorum.nette SGK yaziyor ama ben memurum.sgkyi aradim memurlarin hicbi işini biz yapmiyoruz dediler.memur olup sut parasini alan var mi kizlar?

Izmirde oturan var mi bayanlar?? Bir kac aya bebisler oturmaya baslayinca bir oyun grubu olusturalim hem bizim icin de iyi olur kafa dagitiriz. Ne dersiniz??

Pttden dogum parami yeni aldim ben de 300tl.ama sut parasi icin nereye basvurucam bilmiyorum.nette SGK yaziyor ama ben memurum.sgkyi aradim memurlarin hicbi işini biz yapmiyoruz dediler.memur olup sut parasini alan var mi kizlar?

Memurlara süt parasi yokmus mayis ayinin onbesinden itibaren dogum yapanlara sadece dogum parasi veriliyomus

Bende uyurken kesiyorum ama artik uyurkende rahatsz oluyo ellerini cekiyo bazende uyaniyo malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…