• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

6.30 da hava karanlık oluyor canım zaten kışa döndüğümüz için sanmıyorum erken kalkcgını ben geçen anlatıyorum oğluuuum kısın cok uyunuur gec kalkılıır üşümemek için iyice yatılır falan diye :)
Haha :) Ben de söyledim bakalım ne diyecek bizimkisi :) Bir de kış var değil mi nasıl geçecek bakalım. Umarım hastalıksiz sağlıcakla atlatır bebecikleriniz bu kisi :)

nım bizimki en geç 7 de uyanıyo:KK43: gece uykularımız da bozuldu:KK43: düzene girer mi tekrar bilmiyorum
Girer annesi belki büyüme atağı dönemidir. Belki gece uyku değişkenleri değişmiştir. Bu aylarda 4. Aydan sonra artık gece uykuları daha düzenli olacak diye okumuştum. Umarım öyle olur.

Kizlar bugun 4 aylik olduk.kilosu 7200 boyu 63.kilo alimi ve boy uzamasi yavasladi.geceleri cok uyaniyo.uykusu cok hafif.acaba mama mi versem gece diye dusunuyorum.cok yipratici uykusuzluk
Bence harika boy ve kilosu. Zaten artık eskisi gibi kilo almayacaklar bildiğim. Büyüme hızları yavaşlayacak. Neden mama düşündün ki canım? Böyle durumları en iyisi doktora danışmak sanki.

Bence harika boy ve kilosu. Zaten artık eskisi gibi kilo almayacaklar bildiğim. Büyüme hızları yavaşlayacak. Neden mama düşündün ki canım? Böyle durumları en iyisi doktora danışmak sanki.
Cnm geceleri cok sik emmek istiyo.1.5 saatte uyaniyo.mama tok tutarsa belki daha uzun süre uyur diye dusundum

Arkadaşlar 3ay oldu doğum yapalı ve 28 gün önce doktorum yumurta üretimin başlamış dikkat et süt korumaz adet olacaksın dedi ve ben hala adet olmadım doktorumun gördüğü yumurtanın şimdiye vücuttan atılması gerekmez miydi? 2gün önce evde testte yaptım negatif çıktı acaba kan tahlili için gitsem mi
Üstelik korunmuştu eşim yine de hamile kalmış olabilir miyim çok korkuyorum bilenler yardım edin lütfen

Kızlar baby me ıslak mendil geldi ebebekyen e burdaki yorumlardan etkilenip 2 koli aldım ve ben aşırı beğenilerin abartılı olduğunu anladım unibaby yeni doğanla kıyaslanmış ona çok daha iyi diyenler olmuştu alakası yokmuş bir kere baby me mendili daha kuru ve çok sert bebeğin poposunu gazete sürmüş gibi hissediyoruz,göz yakmasıda unibaby ile aynı bir fark yok ikiside yakmıyor yani:KK43: elimde kaldı eşe dosta vercem.
Bende tam bunu yazmaya girdim.burdaki yorumlari okuyunca bende baby me islak mendil siparisi verdim.az once geldi.hemen actim denedim.guzel bence.bise icerigine bakayim dedim phenoxyethanol u gorunce şok oldum.kendi kozmetiklerimle ilgili yaptigim kisa capli arastirmamda cok da masum olmayan bi koruyucu oldugunu biliyorun.isterseniz bakin netten.bir de bebek urunlerinde kullanmislar hayret!24lu aldim bir de acmasam direk iade ederdim.simdi napicam bilmiyorum

Bende tam bunu yazmaya girdim.burdaki yorumlari okuyunca bende baby me islak mendil siparisi verdim.az once geldi.hemen actim denedim.guzel bence.bise icerigine bakayim dedim phenoxyethanol u gorunce şok oldum.kendi kozmetiklerimle ilgili yaptigim kisa capli arastirmamda cok da masum olmayan bi koruyucu oldugunu biliyorun.isterseniz bakin netten.bir de bebek urunlerinde kullanmislar hayret!24lu aldim bir de acmasam direk iade ederdim.simdi napicam bilmiyorum
ben de alacaktım içeriğine bakınca vazgeçtim unibaby nin içeriği gerçekten daha doğal hepsi aynı kutuda mı canım? açmadıklarını iade etsen?

Cnm geceleri cok sik emmek istiyo.1.5 saatte uyaniyo.mama tok tutarsa belki daha uzun süre uyur diye dusundum
canım benimkinin uyku düzeni bozulunca bi de üstüne kilo alımı durunca onudenedim. ama nizimki mama da yese 2-2,5 saat emse de 2-2,5 saatte uyandı:( önceden emzik veriyodum 1-2 saatdaha uyuyodu şimdi emziği de reddediyo:( napcam ben bilmiyorum

Arkadaşlar 3ay oldu doğum yapalı ve 28 gün önce doktorum yumurta üretimin başlamış dikkat et süt korumaz adet olacaksın dedi ve ben hala adet olmadım doktorumun gördüğü yumurtanın şimdiye vücuttan atılması gerekmez miydi? 2gün önce evde testte yaptım negatif çıktı acaba kan tahlili için gitsem mi
Üstelik korunmuştu eşim yine de hamile kalmış olabilir miyim çok korkuyorum bilenler yardım edin lütfen
valla hiç bilmiyorum ama bence hamile değilsindir yine de içine sinmezse bi kan testi yaptır yada şu erken gebelik testleriden

Ben de emzirdigim halde 2 kez adet oldum.hem de tam 28 gun arayla.simdi 3.yu bekliyorum.30 gun oldu hala gelwn giden yok.insanin kafasina kilcik kaciyo.sanmiyorum ama yine de internetten 20li test siparisi versem iyi olacak.nasil olsa 2. Yi düşünürken de lazim olacal

Kızlar baby me ıslak mendil geldi ebebekyen e burdaki yorumlardan etkilenip 2 koli aldım ve ben aşırı beğenilerin abartılı olduğunu anladım unibaby yeni doğanla kıyaslanmış ona çok daha iyi diyenler olmuştu alakası yokmuş bir kere baby me mendili daha kuru ve çok sert bebeğin poposunu gazete sürmüş gibi hissediyoruz,göz yakmasıda unibaby ile aynı bir fark yok ikiside yakmıyor yani:KK43: elimde kaldı eşe dosta vercem.

Bende bir ton aldım unibaby,sonra burda okudum unibaby yüzümüze sürdük yaktı diye,o zamana kadar kendi yüzüme denemek hiç aklıma gelmemişti:) sonra bende bakim bakalım dedim nasıl oluyormuş yakıyor muymuş diye tahmin ettiğim gibi yakmadı,değiştirmedim o yüzden memnunum yani kısacası...

Konuyla ilgili ebebek müşteri temsilcisi ile gorustum.valla o da şaşırdı.hatta phenoxyethanol diyince netten bakti hemen konuyla ilgili detayli inceleme yapip donus yapicaz dedi bakalim.benim iademi kabulbetmeseler de genel anlamda icerik değişikliğine gitmeliler.yenidogan urununde boyle şüpheli bi kimyasal olmamali kesinlikle.yazik bebelere

Konuyla ilgili ebebek müşteri temsilcisi ile gorustum.valla o da şaşırdı.hatta phenoxyethanol diyince netten bakti hemen konuyla ilgili detayli inceleme yapip donus yapicaz dedi bakalim.benim iademi kabulbetmeseler de genel anlamda icerik değişikliğine gitmeliler.yenidogan urununde boyle şüpheli bi kimyasal olmamali kesinlikle.yazik bebelere
Sorma CNm ya B'nde övgüleri duyunca aldım uygun diye ama sert bşrde değil mi unibaby yeni doğan harika yumuşacık onla devam etcem Eczacıbaşı'ndan iyisi oldupunu düşünmüyorum

Günaydınlar Dostlar :)
Sabahları bebecikleriniz kaçta uyanıyor? Biz 7.30 tekmil vermek suretiyle ayaktayız. Gün o saatlerde tam ışimaya başlıyor ve uyanıyor. Demek ki diyorum gün ışığıyla uyanıyoruz. Beni bir korku almadı değil. Şöyle ki yakın zamanda saatler ileri alınacak. Bu demek ki bizim oğlan 6.30 da mı uyanacak? Sabah güç bela gözümü açıyorum. 6.30 nasıl olur düşünmek bile istemiyorum. Sizce bizim oğlan biyolojik saatini bir saat ileri alır mı?

İnş alırlar çünkü 7-7:30 da uyanıyor bizimkide

Kızlar baby me ıslak mendil geldi ebebekyen e burdaki yorumlardan etkilenip 2 koli aldım ve ben aşırı beğenilerin abartılı olduğunu anladım unibaby yeni doğanla kıyaslanmış ona çok daha iyi diyenler olmuştu alakası yokmuş bir kere baby me mendili daha kuru ve çok sert bebeğin poposunu gazete sürmüş gibi hissediyoruz,göz yakmasıda unibaby ile aynı bir fark yok ikiside yakmıyor yani:( elimde kaldı eşe dosta vercem.
Aynen katılıyorum sana canım. Bn de burdaki beğenileri görerek gittim 2 paket aldım. Seninle farkımız birimiz koli birimiz.paket almış;) bence de kuru, sanki acıtıyor gibi kuzucuğun poposunu:'(

Bebeklerin kilo alımı üç aydan sonra yavaşlar. Emziriyorsanız devam edin, gereksiz yapay gıdaya gerek yok. Gece uyanıyorsa aç olduğundan değildir, size ihtiyacı vardır :) sarılın, koklayın, emzirip bağınızı güçlendirin. Bazı saatler baba kalkabilir çok sık uyanıyorsa. Mama verirseniz memeyi bırakma ihtimali çok yükselir. Tok olduğu için memeyi emmez, emilmeyen meme boşalmaz, boşalmayan memede süt üretimi yavaşlar. Kundaklayabilirsiniz. Gündüz slingle kendinize bağlayın, belki size doyar da gece pek uyandırmaz. Benimki mesela akşam dokuz sabah altı arası üç kere uyanıyor. Gündüz slingleyim ya da hep yanımda.

Back