2015 Temmuz Anneleri

Yok canim.benim oglan her gun yapiyo 2-3 kez ama ilk zamanlarki gibi dolu dolu tam degil.3.aydan sonra hergun yapmayabilirler ama 5 gunu gecerse kabizlik olabilir diye biliyorum canim uani 5 gun yapmadiysa dr.a gosterebilirsin
Sadece anne Sütü aldığı için yapmaması normal kızımdada yaşadım doktora gösterdim eğer çocuğa sıkıntı yapmıyorsa müdahale etme nezaman isterse yapar dedi bende karışmıyorum artık

Bence müdahale etmemelisin benimki 10 gün yapmıyor bazen 3 bazen 5 günde birde yapıyor. Çok önermiyor doktor fitil veya sabunu

Ne guzel soylemissin bemce de kimseden bisey beklememek lazim bu kuzularin ihtiyaclarini en iyi biz biliyiruz ve onlarin da en cok bize ihtiyaci var kapi gibi anneyiz artik baskalarindan medet ummamak gerek. Tabi eslerin de destegi onemli ama benim esim cok sukur dusunceli ve ihtiyaclarimiza kosturdugu halde gece bebegimiz agladiginda hic istifini bozmuyo:) gik dese ben firliyorim bu da annelik yapacak bisey yok.

Ama çok huzursuz doktor iki günde bir yapabilirsiniz dedi ben günde hemen getirin dedi bende anlamadım

Canim negatiflik her zmn sknti cikmasindan ilk gebelik norml.oldugunu dusunuyorum.en ufak seyde cocuguma bisey olck saniyorum.cogu ilk gebekigi olsn bnm gbi diye dusunuyorum goruyorum da.hic cocuk buyutmedim kardeslerim fln hic biomiyom nasil buyuduler o yuzden herseyi takip dusunuyorum.esimi zaten sewiyorum her zmn bnde operim rica ederim ama bu ara cok duyarsz dawraniyo .ondan skntim.yoksa genelde iyiyiz.valla misafire de yorulamm zaten agrilrim hala var cocugumu bile zorltasiyorum belimden.ayakta zir duruyorum bu skntilr yuzynden zaten cnm sikiliyo.durum bundan ibaret yani.

Merhaba ccanım nasılsın özledim ya sizi ben bir aylıktan beri araba kullanıyorum. Pusete koyuyorum arkaya güzelce bağlıyorum bazen ağlıyor araba duraklayjnca eğer çok aglarasa çıkıyorum kenara sakinleştirir devam ediyorum araba kullanmak gibisi var mi.aynen erkek eline bakmaya lüzum yok:)
Aynen bayılıyorum güçlü kadınlara hamileliğimdede hep gezdim tozdum oğluş biraz daha büyüsün kimse tutamaz bizi
araban varsa kullan canim alissin oglusun.bak bugun bunaldim aldim oglumu arkadasimi da aldim gittim avm ye bi kahve ictik nefes aldim.

Merhaba arkadaşlar yoğun bir döneme girdim kızım birinci sınıfa başladı onunla ilgileniyorum bir yandan oğlum hiç durmuyor bana iş yaptırmiuor titiz bir insanim. İşlerin yarım kalması benj çok bunaltiyor sonra diyorum yavrularım sağlıklı olsun da işler girer yoluna. Bugün kızim.dusmus okulda kolu çok derin yara olmuş cok kötü oldum görünce kreş rahatti kafam rahatti şimdi aklım onda WC den çok korkuyorum güvenlik var okulda ama aklımdan neler geçiyor neler

Kizlar bebisleri nasil giydiriyorsunuz gece vs.?hava sıcakken tek uzun kollu badi yetiyordu.simdi gece ve sabah cok serin oluyo.oglumun yanakları hep soğuk burnu sıcak ama yanaklar ısınmıyor nedense.ve sanirim usuttum çocuğu.gece ustunu acmiyo ama kollar hep yukarda yanda acik uyuyo.omuzlar ve kollar usuyo sanki.2 kat uzun kol giydirsem de yeterli olmuyo.hic kusmayan çocuk bugün surekli peynir kesigi kıvamında kustu.kaka sa hafif sulu ve uzun zamandan sonra ilk kez gazdan agladi.emzirmekten baska bisey yapamıyorum.simdi uyuyo sukur.ustune yelek giydirdim artik.bu sefer de terleyip hasta olmasından korkuyorum
Ortayi bi türlü bulamadım.

Ben kundak yapıyorum üstünede ince yorgan örtüyorum

Son düzenleme:
Canm bende bugun uyku tulumu aldim ogluma. Oda hep gece ustunu aciyo. Carters maviyi sakin alma cunku incecik. Netten alma bence. Bakarak al. Ben mothercare'den aldim. Baya sicak tutar

merhaba annişler.. anne psikolojisiyle , herkes beslenme ve uykuya odaklanmış , bebişler biz anlamsakta buyuyorlar şükür ,başladımı agular , gülücükler, başlarını biraz daha iyi tutabılıyolarmı :)

çıtçıtlı badi üstüne takım yada tulum giydiriyorum . üstüne iki kat battaniyye örtüyorum , bebekleri üşütmemek için odalarının ısısı 25 altına düşmemeli cnm ya da ben kendimi öyle ayarlıyorum, o da çok serin olmayınca sorunda olmuyor

kızıma uzun kollu tulum almıştım , onu giydirince su gibi terliyordu , o genelde sobalı evler için daha i,yi oluyor , gecenin bi vakti soba sönünce bebek üşümemiş oluyor , ama kaloriferli evlerde kullanılmıyor yada biz kullanamadık bilemiyorum :)

Canim ben de kollari acikta kalinca oralar usur diye fidunuyorum.yukari kalfiriyo hep kollati.derece 24,3 su an.burnu tikali oglumun hirilti geliyo

Canm bende bugun uyku tulumu aldim ogluma. Oda hep gece ustunu aciyo. Carters maviyi sakin alma cunku incecik. Netten alma bence. Bakarak al. Ben mothercare'den aldim. Baya sicak tutar
Bakarak alma sansim malesef yok canim yasadigim yerde.carter polar diyor o mu incecik?mothercare uyku tulumu diye gecen şeyler benim gunluk giydirdiğim penye tulumlar benim gordugum.senin aldigin nasil?

Bakarak alma sansim malesef yok canim yasadigim yerde.carter polar diyor o mu incecik?mothercare uyku tulumu diye gecen şeyler benim gunluk giydirdiğim penye tulumlar benim gordugum.senin aldigin nasil?
Ince canm sen polar dedigine bakma. Normal tulumdan farki yok. Ben mothercare olanin nette gorselini bulamadim. Yikamistim eve gelince, kuruyunca cekip atarim resmini. Baya kalin yani. Penye gibi degil

Canim ben de kollari acikta kalinca oralar usur diye fidunuyorum.yukari kalfiriyo hep kollati.derece 24,3 su an.burnu tikali oglumun hirilti geliyo
kollarını battaniyenin altına getirip kenarlardan sıkıştırıyorum , ama için rahat etmiyecekse bir tulum al dene cnm belki rahat edersin , oğluşumun burnundada arada hırıltı oluyor , burunlarından nefes alıp verdikleri için normalmiş. doktorumuz tonimer burun spreyini önerdi onu kullanıyorum .

oğluşuma netten oyun halısı siparişi verdim , bugün geldi , bakalım sevecekmi varmı başka alan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…