2015 Temmuz Anneleri

maşallah canım kaç aylık bebiş

Nasl bir kür canm

Canm bende kilo falan kalmadi benm ki hep ödemmis hemen gitti kimse benm dogrdgma inanmyr zaten bir haftlk kntrlde oglmu kucagma alip ben gotrmstm inandramamstm ordaki annelere oglm oldgna :)
Ohhh ne güzel canm maşallah sana.bendede ödem çok olmuştu şişmistim resmen ama sadece 9 kilo gitti 10 kilo duruyo valla.senin göbeğinde mi yok hepsimi gitti gizemcim

kızlar dr kontrlüne gittinizmi herşey yolunda ben gitmek istemiyorum o çataldan usandım ya gitmesem ne lur ki bilemedim
Ben 3 temmuzda doğum yaptım 3 gün sonra kontrole çağırdı doktorum gittim dikişlerim açılmış 2 günde bir gittim dediğin gibi şu çataldan usandım 20 günlükken gittim kırkın çıkınca tekrar göreyim dedi gittim bir ay sonra tekrar gel dedi artık gitmiyorum bıktım usandım ya bi doğum yaptım bi taraflarımı kaç kere açtım haddi hesabı yok doğum değil beni sonraki kontroller yıprattı

aa niye kadar gittin ki.benimde çk dikişliydi bir ay snra gel dediler iyleştim ama içten bişey lsa fark etmezmiydim inan bende bıktım o çataldan gebe kalmadan bidaha istemem oturmayı

Ayy canm ikizlerin vardı dimi Senin maşallah. Nasıl bakıyorsun canm yanlız mi birileri varmı yanında. Valla ben tek bebise zor bakıyorum, allah yardimcin olsun canm.bu arada isimleri ne?.

Ohhh ne güzel canm maşallah sana.bendede ödem çok olmuştu şişmistim resmen ama sadece 9 kilo gitti 10 kilo duruyo valla.senin göbeğinde mi yok hepsimi gitti gizemcim
Cok cok az cnm gobek ama oncede vardi biraz. Biraz iyilesnce.spor yaparsn canm gider.kendine sakin dert etme

kızlar hangi bezi kullanıyorsunuz doğdugunda molfix aldım çk sert prima aldık oda önü uzun ve sızdırdı can bebe aldık daha yumuşak
Bende prima kullanıyorum ama kızımın bacaklarinda iz yapiyo O yüzden degistirmeyi düşünüyorum, @gizem sleepy de iyi diyodu.can Bebe nasıl canm ,ablamda onu önermisti bana?

kizlar dogum kilolariniz gittimi ben toplam 22 kilo almiştim dogumda 9kilo gitti sonrada sadece 2 kilo vere bildim 11 kilom duruyo hala :/ 74um şuanda 63le gebe kalmiştim nasil verilir bu kilolar emzirirken
Offf canm aynı dert bendede var.brnde 9 kilo verdim ama 10 kilo duruyo yapısti üzerime. Çok sıkıntı ediyorum kıyafetlerim olmuyo.su anda 65 kiloyum. 55 olmam lazım, meme verdiğim için bsy de yapamıyorum malesef

Ayy canm ikizlerin vardı dimi Senin maşallah. Nasıl bakıyorsun canm yanlız mi birileri varmı yanında. Valla ben tek bebise zor bakıyorum, allah yardimcin olsun canm.bu arada isimleri ne?.
Evet cnm amin hepimizin Allah yardımcısı olsun inşallah, annem geldi sağolsun 3 aydır yanımda,o olmasaydı bitmiştim valla:) ama tabi gidicek o zaman bakalım Allah büyük, kızçelerimin ismi cansu ve ezgi cnm:)

Evet cnm amin hepimizin Allah yardımcısı olsun inşallah, annem geldi sağolsun 3 aydır yanımda,o olmasaydı bitmiştim valla:) ama tabi gidicek o zaman bakalım Allah büyük, kızçelerimin ismi cansu ve ezgi cnm:)
Ne güzelmiş isimleri canm maşallah sağlıkla büyüsün ler inşallah. Iyi annen varmış yoksa çok zorlanırdin canm.gidene kadar biraz toparlanirlar sende alışirsin canm.benimde annem ablam kaldı yanımda gittiklerinde biraz afalladim şimdi alıştım :)

Amin cnm teşekkürler:) evet zaten toparlanana kadar kalıcak yoksa dediğim gibi acillik olmuştum:) senin içinde iyi olmuş,çünkü tekte olsa ikizde olsa deneyimli biri mutlaka lazım en azından alışana kadar,seninki kız mı erkek mi cnm ismi ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…