• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Ben de 3 temmuzda doğum yaptım 3 eylülde gittik aşı kalmamış yeniden belli bi sayı olunca yapılacak doktoru arayıp sorcam
Ağustosta ki aşıyı oldunuz mu canm ilk aşısını. Benimki sadece bu ikinci aşısını çarşamba günleri yapıyoruz dedi yani yarın gitcm. Normalde ptesiydi günümüz

Ağustosta ki aşıyı oldunuz mu canm ilk aşısını. Benimki sadece bu ikinci aşısını çarşamba günleri yapıyoruz dedi yani yarın gitcm. Normalde ptesiydi günümüz
Yaptırdık canım aslında sağlık ocağı ayın 3üne randevu vermişti ama biz o gün çocuk doktorumuza da gideceğimiz için belki hastanede yapılır dedik, sağlık ocağında yaptırınca huysuzlanırsa hastaneye gidemeyiz diye, hastanede aşı bitmiş almaya gitmişler sözde,nasıl denk geliyorsa geçen ay da böyle olmuştu, sonra dönüşte sağlık ocağına gittik saat 3 olmuştu. Verem aşısı 4 5 saat dışarda kalabiliyormuş erken gitmek lazımmış yani. Şimdi doktor çarşamba günü arayıp sorun büyük ihtimal perşembe yaparız dedi olmazsa da bayrama kadar yapılacakmış herhalde biraz geç olması çok sorun olmuyor

Merhaba hanımlar. Nasılsınız?
Dün işe başladım. Bebişimi annanesiyle bıraktım bu hafta. Haftaya bakıcımız başlayacak inş.
Evde bunalan arkadaşalrı çok iyi anlıyorum. İnsan birazcıkta olsa kendine vakit ayırmak istiyor.
Dün kızımla annem idare etmişler şükür. Berra biraz meme aramış, ondan huysuzlanmış. Çokta uyuyamamış bu yüzden. Onun dışında iyi çok şükür.

Hani şu ince uçlu, bebek çektikçe akan biberon hangi marka? Bilen var mı? Süt sağmadan bırakmıştım ama mamayı da kaşıkla yiyememiş. Biberonla devam etmek istiyorum ama beni de unutsun istemiyorum.
Hayırlı olsun yeni iş dönemin ne iş yapıyorsun? Ben öğretmenim ücretsiz in düşünüyordum ama böyle çalışmak iyi geliyor diye duydukları vazgececem sanırım zaten okul ev 5 dk ve günde 2 saat sabah 2 saat öğlen derse girsem yetiyor. Neyse asıl demem o ki o biberon madela calma ben n11 den aldım çatlak geldi. Ben uyurken eşim fatura atmış iade edemedim. Senin işini görür umarım

Hayırlı olsun yeni iş dönemin ne iş yapıyorsun? Ben öğretmenim ücretsiz in düşünüyordum ama böyle çalışmak iyi geliyor diye duydukları vazgececem sanırım zaten okul ev 5 dk ve günde 2 saat sabah 2 saat öğlen derse girsem yetiyor. Neyse asıl demem o ki o biberon madela calma ben n11 den aldım çatlak geldi. Ben uyurken eşim fatura atmış iade edemedim. Senin işini görür umarım
Teşekkürler. Milli Eğitimde memurum bende. Saat 2de çıkıyorum. Sabah 8buçuk iş başı. Dün çok yorgun hissettim kendimi eve gittiğimde ama bugün biraz daha iyi gibiyim inş. İnş düzende kurduk mu herşey yolunda gider. Dediğin biberona bakıyorum hemen. Phılıps avent kullanıyorum şu an. Ondan öncede dr browns kullanıyordum. Her ikisinde de memeye hevesi azalıyordu. Bakalım yine aynı şeyi yaşamayız inş.

Kızlar bende ücretsiz izin Alcam, yavrumı kimseye bırakamiyaö birde anne bağımlısı o süt kuzusu resmen bunu ona yapamam, borcumuzda car ama annelik daha önemli,göğsüme yaşlanınca dünya yetiyor .hem anneliğin
gormemesiycin cabaladim resmen gormemis bence dilimle soylemistim ama catlaklarim var diye.umursamaadi hic olsun bos ver seni herhalinle seviyorum desede sarkik gobegimi goruncede boyle diyecekmi merak etmiyor deyilim acikcasi
sporla toplar canım, yengeöden biliyrm, 2. Yeğenimden sora epey vRdı ama spora yazıldı yüzme filan kimzatem çok bakımlıdır inan ki çok toparladı

Valla bizde gaz atakları azaldı kendiliğinden ama hiçbir şey fayda etmedi tabii. Onun dışında gündüz pek uyumuyor ve uyanıkken hep kıcakta geZdirilmek istiyor, sallanmadan çok nadir uyuyor. Kafayı yedim yiyicem derken anneme geldim dün, yemek yemeyi geçtim wc ye gidemiyorum, eşimle çıldırmanın eşiğind geldik artık. Onun dışında iyiyiz:)
canım gaz için bişey yaptın mı özel olarak? kaç günlüksünüz? ne zaman azaldı ataklar? benim oğlum hala gaz çıkaramıyor da:( dün hiç uyuyamadı ıkınmaktan:(

Yaptırdık canım aslında sağlık ocağı ayın 3üne randevu vermişti ama biz o gün çocuk doktorumuza da gideceğimiz için belki hastanede yapılır dedik, sağlık ocağında yaptırınca huysuzlanırsa hastaneye gidemeyiz diye, hastanede aşı bitmiş almaya gitmişler sözde,nasıl denk geliyorsa geçen ay da böyle olmuştu, sonra dönüşte sağlık ocağına gittik saat 3 olmuştu. Verem aşısı 4 5 saat dışarda kalabiliyormuş erken gitmek lazımmış yani. Şimdi doktor çarşamba günü arayıp sorun büyük ihtimal perşembe yaparız dedi olmazsa da bayrama kadar yapılacakmış herhalde biraz geç olması çok sorun olmuyor
Evet canm banada erken gel dedi sağlık ocağı 9 gibi gidicem bende. Inşallah zor geçmez. Icim içimi yiyor şimdiden korkuyorum.verem aşısı biraz ağır geçiyomus :(

canım gaz için bişey yaptın mı özel olarak? kaç günlüksünüz? ne zaman azaldı ataklar? benim oğlum hala gaz çıkaramıyor da:KK43: dün hiç uyuyamadı ıkınmaktan:KK43:
Bnm kizinda gece 3 den beri ikinmktan uyuyamdi yikadik gene uyumafi :( rezenede ictim icirdimde yok yani gaz ikacida vermediler.aci ekma yahi surdum ettim yok anacim.moralim bozukdu.cikaramdigi icin iyice bunaldi bnde bunldim bugun :(

Canım gündüz üç saatte bir en az 15 dakika sağıyordum bazen gecede sağdığım oluyordu gündüz toplamda 60 bazen 90 SS çıkıyordu biberonla koyup veriyordum sonra birde arttığını fark ettim başlarda süt yapıçı çaylar yiyecekler denemiştir ama bu sonlarda artık umudumu kesmiştir pompayla çoğaldığını düşünüyorum markası weewell canım
Cevabın için teşekkürler canım,umarım hep böyle bol sütün olur bebişinde emer bol bol annesini:)

Kızlar ben ücretsiz izne ayrıldim zor durumdayız ama bebegime kendim bakmak istiyorum
Bir de hafta sonu bebeğim cok aglıyo ishal gibiydi arada yeşil yapmıstı kakasını.Aglamaktan perisan oluyodu cocuk.sonra ben daha önceden de takip ediyordum bu sıkıntılar hep aksam 10 gb baslıyor sabah 4 ,5, 6 artık kacta uyutabilirsem öyle son buluyor gündüzde cok uyumuyo zaten dün sh doktora götürdük kolikli dedi.en cok korktugum seydi zaten
Ben bittim perisan oldum dun gece artık ben de oturdum agladım
Karnına sıcak yaptım, nurse harvey aldırdım ondan verdim biraz çıkardı gazını ama nasıl aglıyo anlatamam
Aranızda varmı bebegi böyleolan? Napıcamı şaşırdım?

Merhaba hanımlar. Nasılsınız?
Dün işe başladım. Bebişimi annanesiyle bıraktım bu hafta. Haftaya bakıcımız başlayacak inş.
Evde bunalan arkadaşalrı çok iyi anlıyorum. İnsan birazcıkta olsa kendine vakit ayırmak istiyor.
Dün kızımla annem idare etmişler şükür. Berra biraz meme aramış, ondan huysuzlanmış. Çokta uyuyamamış bu yüzden. Onun dışında iyi çok şükür.

Hani şu ince uçlu, bebek çektikçe akan biberon hangi marka? Bilen var mı? Süt sağmadan bırakmıştım ama mamayı da kaşıkla yiyememiş. Biberonla devam etmek istiyorum ama beni de unutsun istemiyorum.
İyidr cnm sen naslsn ayrlik baslams senin. Medela calma cnm ben aldm cokta memnun kaldm

Çatlak benimde sadece kalcamda var.birde Göbeğim duruyo biraz,basenimde büyüdü. Toplamda veremediğim 10 kilom var yaa.sende durum nasıl canm kiloları verebildin mi.
Canm bende kilo falan kalmadi benm ki hep ödemmis hemen gitti kimse benm dogrdgma inanmyr zaten bir haftlk kntrlde oglmu kucagma alip ben gotrmstm inandramamstm ordaki annelere oglm oldgna :)

Back