2015 Temmuz Anneleri

Bnm kizinda gece 3 den beri ikinmktan uyuyamdi yikadik gene uyumafi rezenede ictim icirdimde yok yani gaz ikacida vermediler.aci ekma yahi surdum ettim yok anacim.moralim bozukdu.cikaramdigi icin iyice bunaldi bnde bunldim bugun
canım gaz ilacı niye vermiyosun?senin bebeğin daha küçük çok zorlanırsın. bak benimki 2 atı geçti hala zorlanıyo bazen. o ilaçlar bitkisel zaten hiç bi yan etkisi yok. ben dün rezene kimyon anason karışımını vermemiştim ona bağladım

aramıza hoş geldin canım. bebeğin kaç aylık? benim 6haftadan beri var. gaz için masajlar var onları öğren. gaz ilaçlarından bebeğine iyi geleni bul.ataklarda saç kurutma ii geliyo oğluma. çamaşır kurutma makinasının sesine de sakinleşiyo. gaz yapıcı şeyler yeme. rezene kimyon anason karışımı içiyorum ben bide

Cnm memeyi sıkınca ucina beyaz süt gelyr sadece onu arttirmam mumnkn mu acaba
Benimde öyle cnm,birde bende avent biberon var oda baya bir akışkan çok alıştılar memeyi istemiyorlar doğal olarak bende medela alıcam,gece uykulu olduklarında emziriyorum fazlalaşıyor sanki makinede o kadar çok gelmiyor,sende emzir cnm emdikçe çoğalıyor,birde bir kür var iki haftalık onuda deniycem bakalım inşallah artar sütümüz

Wrap slingle markete gittik oğlumla kasiyer kız yazık ona abla diyo sanki ben kendi çocuğumu onun kadar düşünemicem geçen gün de kırtasiyedeki adam hava çok güneşli kafasına şapka takın dedi neden bu insanlar başkasının işine karışmayı sever anlamadım gitti

47 günlük olduk, daha önceden haftada 3 gun felan oluyodu ven mutlaka biseye yoruyodum
Simdi yoracak bisey kalmadı işte yok kolik müzik vs.fayda etmiyo. Bir de benim irritable bağırsak sendromum var.
Yani stres üzüntü olsa hemen yansır.yediklerime dikkat etsem bile atak gibi tutar.kendim kötuyum zaten.
Inşallah erken gecer bu sıkıntılar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Psikolojim cok kötü

en iyi ihtimalle 3. ay bitince diyolar ben de dua ediyorum 3. ay bitiminde geçsin diye. biz epey yol katettik gaz olayı çok tetikliyo koliği haberin olsun. müzikler falan hikaye. ama saç kurutma gerçekten dığru eğer kolik ağlamasıysa kurutmayla hemen susuyo(tabi bi sure) baska nedenden ağlıyosa susmuyo bi dene bak

Kızlar yaa bebeğimin uyku düzeni bozuldu iki üç gündür gündüzleri nerdeyse hiç uyumuyor arada uyuduğu 15 20 dk kısa dalmalarını saymazsam. Gece uykusu iyi çok şükür ama önceden sabah banyo yaptırırdık banyosan sonra emzirir uyuturdum. Banyo saatimiz yine aynı ama bebeğim emzirmeden sonra uyumuyor. Ağlamıyor da etrafa bakıp duruyor tavana bakıyor gülüyor kendi halinde. Yalnız da bırakamıyorum ağlıyor hemen. Gündüz uyku düzenini tekrar nasıl ayarlayabilirim?

Ayy ikisi bir arada mi uyaniyor nasil yapiyorsun :)

Bebeğinize rezeneyi ne kadar veriyosunuz kaşıkla mı biberonşa mı? kaşıkla versem az gelir gibi ne kadarı etki eder?

Aynı sorun bende de var canım tıpa tıp aynısı çözüm bulursan banada haber ver psikolojim çöktü

Kızlar wrap sling i internette hangi siteden aldınız? Memnun kalan var mı? Alıcam ama cok kararsızım

Iki doktrda yazmadi cnm gerek yok dediler simdi annmlerdeyimde ewde zorlncm.gene gidicm doktrada soylicm..valla yoruldm bnde surekli basim donuyo uykuszluktan Allah saglik versin bebiskerede bizede

kizlar kanguru alan var mi bebegim 53 gunluk kullanabilir miyim uygun olur mu kullanan var mi onerebilir misinz ??
Ya bende bunu merak ettim bende almayı düşünüyorum instegramda biri yapıyor ortopedik yeni doğana uygunmuş eşim ayağı ayrık diye istemiyor ama aşıya nasıl götürcem taşıma çantası çk ağır

Ayy ikisi bir arada mi uyaniyor nasil yapiyorsun :)
İkisi bir arada uyanınca değilde ikisi bir anda acıkınca zor oluyor.biraz onun ağzına mama biraz diğerinin yoksa çığlık çığlığa susmuyolar normal olarak,zaten bitanesi çok cazgır baş edemiyoruz zilliyle:)

kizlar bebegim 5 dakika emiyo uykuya daliyor yatagina yatiriyorum 15 dakika gecmiyor uyanip meme ariyor butun gun memeya yapişik kaldi hicbisey yapamadim

kızlar hangi bezi kullanıyorsunuz doğdugunda molfix aldım çk sert prima aldık oda önü uzun ve sızdırdı can bebe aldık daha yumuşak

kizlar dogum kilolariniz gittimi ben toplam 22 kilo almiştim dogumda 9kilo gitti sonrada sadece 2 kilo vere bildim 11 kilom duruyo hala :/ 74um şuanda 63le gebe kalmiştim nasil verilir bu kilolar emzirirken

aile sagligi merkezi yaknda oldugubicin canta goturmuyorum ben ama kucagmda goturucem yine de bir yerine zarar verirsen incitirsem diye korkuyorum bende alamadm daha

kızlar dr kontrlüne gittinizmi herşey yolunda ben gitmek istemiyorum o çataldan usandım ya gitmesem ne lur ki bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…