- 31 Ağustos 2014
- 664
- 564
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #66.141
Canım sallanmaya alıştırmadım pek. Sallanmadan da uyuyor ama yatağında uyumaya çok alıştı işteCanm sallanmaya alisksa bebegin uyandktan sonra tekrar ayaginda sallamak zorunda kalrsn. Ben oglmu yatagma yatryrm bazen uyanyr ve birdaha uyumyr besigine koyuyrm tekrar daha rahat olyr
. düzeni bozulur diye korkuytm işte ben de canım. Yatağından başka yerde hiç yatırmadımBen annemlerde kalmıştım eşim nöbetçi olduğunda benim oğlum evde de beşiğinde yatmadığı için sorun olmamıştıama yatağına alışkınsa düzeni bozulacağı kesin
Maşallah ne güzel alıştırmışsınCanım sallanmaya alıştırmadım pek. Sallanmadan da uyuyor ama yatağında uyumaya çok alıştı işte
. düzeni bozulur diye korkuytm işte ben de canım. Yatağından başka yerde hiç yatırmadım
yatagini deyiseceyi icin bence problem olur canim ama sallayarak uyutuup oyle yatira bilirsin anlamaz nerde yattiginiİyi akşamlar kızlar nasılsınız? Size bşy danışmak istiyorum ya düşün düşün kafayı yiycem. Bayramda eşimin ailesine gitcem iki gün kalıcaz. Bebişimle ilk kez evden ayrı yerde yatılı kalıcaz yani. Park yatağını götüremeyiz iki günlüğüne. Bebeğim uyumakta zorluk çeker mi sizce. Ya yere yatak atıcaz orda yatacak ya da çekyat üstünde. Sizce bebişim için bi
problem olur mu
Ne güzel benmkide sallamdn uyumyr bazende.kucgmda uyuyr .Canım sallanmaya alıştırmadım pek. Sallanmadan da uyuyor ama yatağında uyumaya çok alıştı işte
. düzeni bozulur diye korkuytm işte ben de canım. Yatağından başka yerde hiç yatırmadım
Valla bizde gaz atakları azaldı kendiliğinden ama hiçbir şey fayda etmedi tabii. Onun dışında gündüz pek uyumuyor ve uyanıkken hep kıcakta geZdirilmek istiyor, sallanmadan çok nadir uyuyor. Kafayı yedim yiyicem derken anneme geldim dün, yemek yemeyi geçtim wc ye gidemiyorum, eşimle çıldırmanın eşiğind geldik artık. Onun dışında iyiyiz:)Selam kızlar nasılsınız? Herkes iyidir umarım. Bebişlerinizi ve sizi öpüyorum giremiyorum bu aralar geçmişi okuyamadım inş herşey yolundadır
Canim bende 7 temmuz da yaptım, hastaneden çıkarken aşı kartı verdiler ve ağustos 7 sinde asinin var sağlık ocağına gidin dediler.ordada hemşire bir sonraki aşı için günü yazdı karta.yani bir ay sonraya sistemli şekilde takip yapılıyor. Kafalarına göre deilCnm temmuz 3 te yaptm ben bugn soktrnada soyledm gec falan demedi ama saglknocagni arycm yani nerdeyse 3 aylk olck cocuk
Canım aynı sorun bende de vardı , kızım memeyi istemiyordu bi türlü. Ben medela calma biberonla sorunu hallettim. Şimdi çok şükür her verdiğimde alıyoranne memesi formunda olunca sadece çekince geliyordu mama terliyordu hatta. Bak ne güzel sütün de artmış al bi dene istersen.
Bir de sütün artması için bişey yapmış mıydın ? Yoksa sürekli sağmak mı artırdı ?
Canım çekmekle alakalı değil sanırım bizim sorunumuz ten ağzına değdiği an midesini bulandırıyor bügün gittim silikon meme ucu aldım ve işe yarıyor sanırım inşallah b9yle tutar yok canım sürekli pompayla sağıp veriyordum sanırım pompa sayesinde arttı çünkü ilk doğduğunda ya rum neler yedim içtim artmıyordu sütüm düzenli olarak pompay sağdım arttı
Ben de 3 temmuzda doğum yaptım 3 eylülde gittik aşı kalmamış yeniden belli bi sayı olunca yapılacak doktoru arayıp sorcamCanim bende 7 temmuz da yaptım, hastaneden çıkarken aşı kartı verdiler ve ağustos 7 sinde asinin var sağlık ocağına gidin dediler.ordada hemşire bir sonraki aşı için günü yazdı karta.yani bir ay sonraya sistemli şekilde takip yapılıyor. Kafalarına göre deil
Sagol canim bakalim bu ilcedeki manyaklar biraey bilmiyorlar sanirim esim em3kli sanfigina bagliymis ssk si 60 gunde kalmis 120 gun olmaliymis sut parasini alamazsiniz dediler,esim kimliklerle gitti sydv ye orda da kurumunuz yapacak demisler yani Allahtan toplasan 400 lira vercekler para 2000 3000 olsaydi ne olurdu dusunemiyorum!Canım şimdi eşime sordum anne baba ve çocuğun kimliğiyle gidiyorsun orda form veriyorlar onu dolduruyorsun ve başvurunü yapıyorsun bu 400 lira için. . Birde süt parası var onun içinde sgk ya kimlikle gidip basvuruyor sun bu kadar başka bişey yok
Merhaba,bende bununla ilgili bir soru sorabilir miyim acaba?
Benim sütte yok denecek kadar az, pompa yapıyorum bende,siz ne sıklıkla yapıyordunuz ve ne kadar geliyordu süt, birde makinenin markası ne acaba?
İyiyz canm biz ya sen nasilsn. Kizcelerin nasllar ya pasan :)Selam kızlar nasılsınız? Herkes iyidir umarım. Bebişlerinizi ve sizi öpüyorum giremiyorum bu aralar geçmişi okuyamadım inş herşey yolundadır
Cnm kendimi gordm biran sanki ben yazmsm. Yalnz cocuk bakmak cok zor gercektn annemede gidemyrm buara bakalm oynatmazsam iyiValla bizde gaz atakları azaldı kendiliğinden ama hiçbir şey fayda etmedi tabii. Onun dışında gündüz pek uyumuyor ve uyanıkken hep kıcakta geZdirilmek istiyor, sallanmadan çok nadir uyuyor. Kafayı yedim yiyicem derken anneme geldim dün, yemek yemeyi geçtim wc ye gidemiyorum, eşimle çıldırmanın eşiğind geldik artık. Onun dışında iyiyiz:)
Ya canm ilk ay asini ben kendim gotrdm gel veya git demediler ama ikinci asi icin 22 eylul die yazdi oraya ogun oglanin aglamsndab bakamdm hicbiseye simdi diorm ne bu boyle ay basi dogan cocuga ay sonu aşı yapılır mıCanim bende 7 temmuz da yaptım, hastaneden çıkarken aşı kartı verdiler ve ağustos 7 sinde asinin var sağlık ocağına gidin dediler.ordada hemşire bir sonraki aşı için günü yazdı karta.yani bir ay sonraya sistemli şekilde takip yapılıyor. Kafalarına göre deil
Ya banada dediki ayin bir gunu yaplyr bu verek asisi oda burda 22 eylul dedi.Ben de 3 temmuzda doğum yaptım 3 eylülde gittik aşı kalmamış yeniden belli bi sayı olunca yapılacak doktoru arayıp sorcam
Çatlak benimde sadece kalcamda var.birde Göbeğim duruyo biraz,basenimde büyüdü. Toplamda veremediğim 10 kilom var yaa.sende durum nasıl canm kiloları verebildin mi.Canm benm oglmda öyle yapyr bazen uyurken elleri hep yuzunde ayni senin anlattgn gibi huzursuz. Catlak benm kalcamda var gobegmde yok sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?