2015 Temmuz Anneleri

Canm sallanmaya alisksa bebegin uyandktan sonra tekrar ayaginda sallamak zorunda kalrsn. Ben oglmu yatagma yatryrm bazen uyanyr ve birdaha uyumyr besigine koyuyrm tekrar daha rahat olyr
Canım sallanmaya alıştırmadım pek. Sallanmadan da uyuyor ama yatağında uyumaya çok alıştı işte
Ben annemlerde kalmıştım eşim nöbetçi olduğunda benim oğlum evde de beşiğinde yatmadığı için sorun olmamıştı ama yatağına alışkınsa düzeni bozulacağı kesin
. düzeni bozulur diye korkuytm işte ben de canım. Yatağından başka yerde hiç yatırmadım

Maşallah ne güzel alıştırmışsın belki sorun olmaz ya 2 gün kalmanız, çok uzun bi süre değim

kizlar sizinde bebeginiz memede uykuya dalarken irkiliyormu sik sik.endise ediyorum normalmi acaba

yatagini deyiseceyi icin bence problem olur canim ama sallayarak uyutuup oyle yatira bilirsin anlamaz nerde yattigini

kizlar bebegim 33 gunluk agu gugu tarzi sesler cikarmaya başladi :) cok hoş bide anneler bebişler kac aydan itibaren kafalarini serbest dik tutabiliyorlar

Selam kızlar nasılsınız? Herkes iyidir umarım. Bebişlerinizi ve sizi öpüyorum giremiyorum bu aralar geçmişi okuyamadım inş herşey yolundadır
Valla bizde gaz atakları azaldı kendiliğinden ama hiçbir şey fayda etmedi tabii. Onun dışında gündüz pek uyumuyor ve uyanıkken hep kıcakta geZdirilmek istiyor, sallanmadan çok nadir uyuyor. Kafayı yedim yiyicem derken anneme geldim dün, yemek yemeyi geçtim wc ye gidemiyorum, eşimle çıldırmanın eşiğind geldik artık. Onun dışında iyiyiz:)

Cnm temmuz 3 te yaptm ben bugn soktrnada soyledm gec falan demedi ama saglknocagni arycm yani nerdeyse 3 aylk olck cocuk
Canim bende 7 temmuz da yaptım, hastaneden çıkarken aşı kartı verdiler ve ağustos 7 sinde asinin var sağlık ocağına gidin dediler.ordada hemşire bir sonraki aşı için günü yazdı karta.yani bir ay sonraya sistemli şekilde takip yapılıyor. Kafalarına göre deil

Canım çekmekle alakalı değil sanırım bizim sorunumuz ten ağzına değdiği an midesini bulandırıyor bügün gittim silikon meme ucu aldım ve işe yarıyor sanırım inşallah b9yle tutar yok canım sürekli pompayla sağıp veriyordum sanırım pompa sayesinde arttı çünkü ilk doğduğunda ya rum neler yedim içtim artmıyordu sütüm düzenli olarak pompay sağdım arttı

Merhaba,bende bununla ilgili bir soru sorabilir miyim acaba?
Benim sütte yok denecek kadar az, pompa yapıyorum bende,siz ne sıklıkla yapıyordunuz ve ne kadar geliyordu süt, birde makinenin markası ne acaba?

Ben de 3 temmuzda doğum yaptım 3 eylülde gittik aşı kalmamış yeniden belli bi sayı olunca yapılacak doktoru arayıp sorcam

Sagol canim bakalim bu ilcedeki manyaklar biraey bilmiyorlar sanirim esim em3kli sanfigina bagliymis ssk si 60 gunde kalmis 120 gun olmaliymis sut parasini alamazsiniz dediler,esim kimliklerle gitti sydv ye orda da kurumunuz yapacak demisler yani Allahtan toplasan 400 lira vercekler para 2000 3000 olsaydi ne olurdu dusunemiyorum!

Canım gündüz üç saatte bir en az 15 dakika sağıyordum bazen gecede sağdığım oluyordu gündüz toplamda 60 bazen 90 SS çıkıyordu biberonla koyup veriyordum sonra birde arttığını fark ettim başlarda süt yapıçı çaylar yiyecekler denemiştir ama bu sonlarda artık umudumu kesmiştir pompayla çoğaldığını düşünüyorum markası weewell canım
Merhaba,bende bununla ilgili bir soru sorabilir miyim acaba?
Benim sütte yok denecek kadar az, pompa yapıyorum bende,siz ne sıklıkla yapıyordunuz ve ne kadar geliyordu süt, birde makinenin markası ne acaba?

Cnm kendimi gordm biran sanki ben yazmsm. Yalnz cocuk bakmak cok zor gercektn annemede gidemyrm buara bakalm oynatmazsam iyi

Ya canm ilk ay asini ben kendim gotrdm gel veya git demediler ama ikinci asi icin 22 eylul die yazdi oraya ogun oglanin aglamsndab bakamdm hicbiseye simdi diorm ne bu boyle ay basi dogan cocuga ay sonu aşı yapılır mı

Merhaba hanımlar. Nasılsınız?
Dün işe başladım. Bebişimi annanesiyle bıraktım bu hafta. Haftaya bakıcımız başlayacak inş.
Evde bunalan arkadaşalrı çok iyi anlıyorum. İnsan birazcıkta olsa kendine vakit ayırmak istiyor.
Dün kızımla annem idare etmişler şükür. Berra biraz meme aramış, ondan huysuzlanmış. Çokta uyuyamamış bu yüzden. Onun dışında iyi çok şükür.

Hani şu ince uçlu, bebek çektikçe akan biberon hangi marka? Bilen var mı? Süt sağmadan bırakmıştım ama mamayı da kaşıkla yiyememiş. Biberonla devam etmek istiyorum ama beni de unutsun istemiyorum.

Canm benm oglmda öyle yapyr bazen uyurken elleri hep yuzunde ayni senin anlattgn gibi huzursuz. Catlak benm kalcamda var gobegmde yok sukur.
Çatlak benimde sadece kalcamda var.birde Göbeğim duruyo biraz,basenimde büyüdü. Toplamda veremediğim 10 kilom var yaa.sende durum nasıl canm kiloları verebildin mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…