2015 Temmuz Anneleri

2013 te çok dolaştım canım henüz iyisine rastlamadımparamla rezil oldum resmen
Kesinlikle aynı fikirdeyim çok iyi özel hastaneler de var tabi ama çoğu ticarethane mantığında maalesef
zor durumda kaldığımda işe yaramıyolarsa niye para yedireyim.

Ben de hic bilmiyorum bir sey demedi.Oglumda bugunlerde benim degerim 2000 lerdeydi.Benim de kafama takildi neden dusuk diye doktora sordum gec dollenme olmustur artisi onemli o da guzel dedi.alttan baktirmam sanirim.Senin degerin gayet guzel.Cok tesekkur ederim hepimiz saglikla kavusalim ins.bebeklerimizi :)

kesinlikle katiliyorum

bu arada normal bir gebelite değerin bir günde mi iki katına çkması gerekiyor iki günde mi

Merhaba bende hamile yım yarin 5.hafta doluyo 4 yaşında bi oglum var Rabbim hayirlisiyla kavuşmak nasip etsin bebeklerimize

ve ben br yıldır falan bebek düşünüyorum ama ameliyat işi çıkınca bu düşüncemizden mecburen vaz geçtik ve girmedim hiç tesadüfen öğrendim hamile olduğumu da hiç şüphelenmedim bile çünkü doktor olmaz demişti eşimden dolayı bizde o yüzden korunmadık ocaktan sonra denemelere başlayacaktık yine olmazsa yaza tüp bebek yapacaktık

Rabbim yazınca oluyor işte bacım

Aynen o şişkinlik akşamları çok oluyo bildiğin davul gibi bi göbek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…