- 20 Aralık 2013
- 737
- 752
- 88
- 34
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
hoşgeldiiiiin.Allah tamamına erdirsinbende katıldım aranıza
aynı benimde yaaaagögüslerim şimdiden büyümeye başladı 7.haftada böyleyse 36.haftayı düşünemiyorum
zor durumda kaldığımda işe yaramıyolarsa niye para yedireyim.Kesinlikle aynı fikirdeyim çok iyi özel hastaneler de var tabi ama çoğu ticarethane mantığında maalesef
hayırlı olsun canım allah kucağına almayıda nasip etsin. aynı günler test yapmışız benim pazartesi 640 bugun 1600lerde çıktı doktorum artış güzel salı günü karından bakar keseyi görürüz dedi. senin değerin benden daha düşük salı günü alttan mı bakacak? bir problem mi var bende acaba ya(((
Evet bence hamilesin gecen cuma benim de boyle cikmisti hatta belkide daha silikti.Pazartesi testi tekrarladiigimda daha belirgin oldu ve kan testinde 185 cikti.hayirli olsun simdiden :)kızlar sizce ben hamilemiyim acabaEki Görüntüle 1301802
kan testine açmı gidiliyorEvet bence hamilesin gecen cuma benim de boyle cikmisti hatta belkide daha silikti.Pazartesi testi tekrarladiigimda daha belirgin oldu ve kan testinde 185 cikti.hayirli olsun simdiden :)
yok hayir ac gitmek zorunlu degilkan testine açmı gidiliyor
kesinlikle katiliyorumslm taze annelerben özel hastanelere karşı savaş açtım ssk dan başkasına gitmem artık.Allah ellerine düşürmesin.Dünya kadar test yapıp sürekli ekstradan masraf çıkarıyorlar tabiri caizse bi güzel yoluyolar sonra bi sorun çıktığı anda hastane sicilini kendi sicillerini düşünüp kapı dışarı koyuveriyorlar. çok büyük bi acı yaşadım Allah kimseye yaşatmasın sonunda yine ssk kabul etti.Boş yere kimseye paramı yedirmiycem Allah karşımıza hayırlı iyi tecrübeli dr lar çıkarsın.Evlatlarımıza sağ salim kavuştursun
eveeeet hayirli olsunkızlar sizce ben hamilemiyim acabaEki Görüntüle 1301802
hayırlı olsun iki gün sonra tekrarla koyulaşır kesin ben adet günüm bir gün geçince yaptım çok koyu çıktı ama kan tahlilim düşük 123 bu gün tekrar yaptırmak stiyorum bakalım ka oldu dua edin ourmukızlar sizce ben hamilemiyim acabaEki Görüntüle 1301802
Rabbim yazınca oluyor işte bacımve ben br yıldır falan bebek düşünüyorum ama ameliyat işi çıkınca bu düşüncemizden mecburen vaz geçtik ve girmedim hiç tesadüfen öğrendim hamile olduğumu da hiç şüphelenmedim bile çünkü doktor olmaz demişti eşimden dolayı bizde o yüzden korunmadık ocaktan sonra denemelere başlayacaktık yine olmazsa yaza tüp bebek yapacaktık
Amin İnşallah.. İlk hamileliğim. bakalım neler yaşayacağımhoşgeldiiiiin.Allah tamamına erdirsin
bu arada normal bir gebelite değerin bir günde mi iki katına çkması gerekiyor iki günde mi
Aynen o şişkinlik akşamları çok oluyo bildiğin davul gibi bi göbekCanım bende de var ya herşeyden tiksinir oldum midem kalkıyor.Burnumu tıkayarak ancak yemek hazırlıyorum kızım var yemeğini düzenli yemeli.Allah yardım edecek şüphesiz.Ben de bir de şişkinlik var 5 aylık hamile gibi senin de öyle mi.Rabbim hayırlısını versin.Sağlıkla kavuşalım bebişlerimize.
Evet canım tebrik ederim :)kızlar sizce ben hamilemiyim acabaEki Görüntüle 1301802
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?