- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
Ah canım hayırlı olsun :) benim 3. Olduğu halde çok heycanlıyım her çocuk ayrı bi heycanmerhabalar bende bugün hamile olduğumu öğrendim sat 14 ekim kan değeri 123 çıktı sizce nasıl benim ikinci bebeğim olacak nasip olursa ama sanki hiç daha önce bu duyguyu yaşamamış gibi çok heycanlıyım...
Canım benimde senin gibi ilk gebeliğim düştü. Şimdi çok korkuyorum herşeyden benim değer 3000 üzerindeyken doktor alttan baktı keseyi gördü. 5000 olmadan üstten görünmez dedi. çok tatlı bir doktorum var herseyi güzelce anlatıyor ve alttan bakmanın hiç problem olmadığını söledi. zaten hamilelik 6 ayı boyunca 1 kere bakıcam hemde sen rahatlıcaksın keseyi görünce dedi aynende öle oldu.kızlar doktordan geliyorum değerimiz 1630 olmuş doktorumuz alttan muayene ile görünebilmesi için 2500 olmalı dedi,, ilk bebeğimi kaybettiğim için alttan bakmayacağını karından da görebilmek için değerin en az 5000 olması gerektiğini söyledi. ancak pazartesi yada salı günü bu değere ulaşır pazartesi yada salı gel dedi. offf kızlar ya o zamana kadar nasıl dayanıcam ben keseyi görseydimde rahatlasaydım(((
Ben de hic bilmiyorum bir sey demedi.Oglumda bugunlerde benim degerim 2000 lerdeydi.Benim de kafama takildi neden dusuk diye doktora sordum gec dollenme olmustur artisi onemli o da guzel dedi.alttan baktirmam sanirim.Senin degerin gayet guzel.Cok tesekkur ederim hepimiz saglikla kavusalim ins.bebeklerimizi :)
Canım benimde senin gibi ilk gebeliğim düştü. Şimdi çok korkuyorum herşeyden benim değer 3000 üzerindeyken doktor alttan baktı keseyi gördü. 5000 olmadan üstten görünmez dedi. çok tatlı bir doktorum var herseyi güzelce anlatıyor ve alttan bakmanın hiç problem olmadığını söledi. zaten hamilelik 6 ayı boyunca 1 kere bakıcam hemde sen rahatlıcaksın keseyi görünce dedi aynende öle oldu.
Canım benimde senin gibi ilk gebeliğim düştü. Şimdi çok korkuyorum herşeyden benim değer 3000 üzerindeyken doktor alttan baktı keseyi gördü. 5000 olmadan üstten görünmez dedi. çok tatlı bir doktorum var herseyi güzelce anlatıyor ve alttan bakmanın hiç problem olmadığını söledi. zaten hamilelik 6 ayı boyunca 1 kere bakıcam hemde sen rahatlıcaksın keseyi görünce dedi aynende öle oldu.
canım düşükte kanama vs oluyor benimkinin kalbi durmuş hatta kalbi duralı bir kaç gün olmuş bende ne akıntı ne kanama oldu normal kontrole gittim hop doktor bi baktı kalp atışı yok dedi düşün bendeki şoku ve ruh halini allah kimseye yaşatmasın. o yüzden bu gebeliğimde diken üzerindeyim günleri geçtim saatler geçmek bilmiyor.
ah bacım ah ne şanlısın nerde bu tatlı doktorlar ben istanbul avcılarda oturuyorum sende buralardaysan hastane ve doktor ismini öğrenebilir miyim?
Cok tesekkur ederim hayirlisi olsun hepimiz icin:) alttan bakmak isterse ne diyecegimi bilmiyorum henuz.sali gunu.cok heyecanli hrrseyaa evet geç döllenmeseyse ondandır canım son adet tarihine göre senin bebek bizimkinden daha büyük. takma kafana inşallah bir prenses gelsin :)))
Cok tesekkur ederim hayirlisi olsun hepimiz icin:) alttan bakmak isterse ne diyecegimi bilmiyorum henuz.sali gunu.cok heyecanli hrrsey
Yeni ogrenen buraya katilan herkes hosgelmis hayirli olsun :)
canım sen yumurta takibi yaptırıyordun galiba.çatlatmaylamı hamile kaldınmerhabalar.sat 4 ekim benim de :)
pinarsnm dediğin gibi çıktı arkadaşım kimyasal gebelik dediler bugün tekrar gittim. 33 lere düşmüş beta. Hayırlısı bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin.canım kimyasal gebelik olabilir üzülme yada geç döllenmedir tekrar kan testi yaptr
Arkadaşlar merhaba
Nasipse bende temmuz annesiyim.Bizde salı günü kesemizi vekalp atışlarımızı gördük.birde bana sürpriz kistde çıktı. ama dr fazla önemsemedi .hayırlısıyla meleklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah.
kızlar hürriyet gazetesinde ayşe armanın yazısını okuyun. belki haberlerde de izlemişssinizdir. kadıköy şifa hastanesinde bebekleri karıştırıyorlar . annelere yanlış bebek veriyorlar sonra anlaşılıyo nasıl anlaşıldığı biraz uzun ayşe arman yazmış... anlaşıldığında annelerden bitanesi zaten rahtasızmış şoka girmiş ve vafat etmiş. Vefat eden anne maltepedeki carreforun genel müd. çalışıyomuş çok üzücü bi durum çok etkilendim dediğim gibi okuyunca daha anlayacaksınız durumu. Allah kimseye yaşatmasın
doktora gittinizmi?neler dedikızlar merhaba...şeker hamişlerrr :)
gününüz aydın olsunn
Normal büyümesi canim, vücut artik kendini hazirlamaya basliyor.Sonlara dogru süt de dolmaya baslayinca bomba oluyorlargögüslerim şimdiden büyümeye başladı 7.haftada böyleyse 36.haftayı düşünemiyorum
Bence hamilesin, hayirli olsun.Hassas testlerden kullanirsan daha iyi belli olacaktir. Saglikla kucaginiza alinkızlar sizce ben hamilemiyim acabaEki Görüntüle 1301802
Rabbim ol demis ve olmus, hayatta hersey kismet canim.Hayirli olsun , saglikla sonuna ulastirsin rabbim. Güle güle büyütün göbisive ben br yıldır falan bebek düşünüyorum ama ameliyat işi çıkınca bu düşüncemizden mecburen vaz geçtik ve girmedim hiç tesadüfen öğrendim hamile olduğumu da hiç şüphelenmedim bile çünkü doktor olmaz demişti eşimden dolayı bizde o yüzden korunmadık ocaktan sonra denemelere başlayacaktık yine olmazsa yaza tüp bebek yapacaktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?