2015 Temmuz Anneleri

şimdilik ssk ya gidiyorum kızlar bugün acıbademi aradım sezeryan 14 milyar normal 10 milyar medical park 3 milyar dedi

hey maşallah bi araba parası acaba 14 bini verince doğum sancılarınıda bizim yerimize onlar mı çekiyor şaka bi yana acıbademde doğum yapmanın en mantıklı yolu özel sağlık sigortası yaptırmak onun içinde en az 1 sene hamile kalmamak gerekiyor..

Az kalmis canimya hayirlisiyla görürsün inaşallah. bak ben daha yarin gidip kan tahlili yaptiricam. İnsallah keseyi görürüz.[/QUOTE]

inşallah canım benim salıya kadar nasıl dayanıcam allah yardımcım olsun

eşim dedi çocugu onlarmı okutucak:)

öncelikle hayirli olsun.birsey sormak istiyorum karnindanmi yoksa vajinadanmi bakti ultrasonla doktor. yani karindan görünüyormu. bende ayin yirmisine aldim randevuyuda. altinci hafta bitmis olacak nasipse.

karnımdan baktı, kese tamamdır bebekde gözüküyo artık dedi.

karnımdan baktı, kese tamamdır bebekde gözüküyo artık dedi.
slm annişler bi çoğunuz bebişinizi görmüşsünüz maşallah ben haftaya pazartesi gitcem nedense hiç gitmedim daha neden bu kadar rahatım bilmiyorum inşallah büyüyodur ufaklık. haftaya eşimin doğum günü özellikle bekliyorumki o gün ilk kez görelim onada hediyem olsun

ooooooooo o ne fiyatlar öle...iiki küçük şehirde yaşıyorum :) bebek duysa o parayı doğmaktan vazgeçerdi heralde
bn geçen yıl özel hastane de (kadın doğum hastanesi) 300 liraya normal doğum yaptım. Sezeryanda aynıydı

bnde gitmedim dr a cnm, ikinci hamileliğim olduğundan biraz..bi de kese gözüksün kalp atışları duyulsun istiyorum ben

Iyi aksamlar hanimlar.. biz de bugun doktora gittik.. 6+3 haftalik hamileyim.. kesemiz gorundu cok sukur.. 15 gun sonra kalp atisi icin gidecegiz insallah.. dogum 5 temmuz gibi gorunuyor.. bir gun daha beklerse bebegimle ayni gun dogumgunuz olacak :)

Hafif mide bulantisi ve bas donmesi haric inanilmaz bir sekilde kokulara hassaslastim.. ve surekli garip kokular duyuyorum ...

Kizlae iyi aksamlar bnde 7 Haftaligimm yarin dr gidicem karindan mi yoksa alttanmi muane ediyor

karından bakıyor gözükmezse alttan bakayımmı diye soruyor istemezsen haftaya gel gözükür diyor benim öyle oldu alttan istemedim bu hafta çok net gözüktü bide ssk ile özel makinaları fark ediyor

Tam ortada nokta nokta olan yer varya o iste bebegimin kesesi 15 gün sonra kendisi ile tanisicaz inşallah. :)

Şimdi benim minigimde mi o kadarcik
Ben gecen hafta sskya gittim sali günüydü çok küçük kese dedi ultrason ciktisi vermedi. 2 hafta sonra gel dedi bende zaten randevumu 18ine almıştım o güne boş buldum çok yoğun doktor. Salı günü gorcez bakalim melegimi

bnde gitmedim dr a cnm, ikinci hamileliğim olduğundan biraz..bi de kese gözüksün kalp atışları duyulsun istiyorum ben
bende biraz o fikirde olduğumdan sabrediyorum gidince kalp atışlarını duymak istiyoruz inşallah. Senim
bende aynı düşünceyle gitmiyorum canım. Şimdilik bi sıkıntım yok. Ne güzel senin ikinciymiş allah bağışlasın. benim ilk olacak

slm taze anneler ben özel hastanelere karşı savaş açtım ssk dan başkasına gitmem artık.Allah ellerine düşürmesin.Dünya kadar test yapıp sürekli ekstradan masraf çıkarıyorlar tabiri caizse bi güzel yoluyolar sonra bi sorun çıktığı anda hastane sicilini kendi sicillerini düşünüp kapı dışarı koyuveriyorlar.çok büyük bi acı yaşadım Allah kimseye yaşatmasın sonunda yine ssk kabul etti.Boş yere kimseye paramı yedirmiycem Allah karşımıza hayırlı iyi tecrübeli dr lar çıkarsın.Evlatlarımıza sağ salim kavuştursun

Kesinlikle aynı fikirdeyim çok iyi özel hastaneler de var tabi ama çoğu ticarethane mantığında maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…