- 25 Haziran 2014
- 1.134
- 407
- 148
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
şimdilik ssk ya gidiyorum kızlar bugün acıbademi aradım sezeryan 14 milyar normal 10 milyar medical park 3 milyar dedi
Az kalmis canimya hayirlisiyla görürsün inaşallah. bak ben daha yarin gidip kan tahlili yaptiricam. İnsallah keseyi görürüz.[/QUOTE][QUOTE="bedidiko, post: 37754669, memberinşaallah ]kızlar doktordan geliyorum değerimiz 1630 olmuş doktorumuz alttan muayene ile görünebilmesi için 2500 olmalı dedi,, ilk bebeğimi kaybettiğim için alttan bakmayacağını karından da görebilmek için değerin en az 5000 olması gerektiğini söyledi. ancak pazartesi yada salı günü bu değere ulaşır pazartesi yada salı gel dedi. offf kızlar ya o zamana kadar nasıl dayanıcam ben keseyi görseydimde rahatlasaydım(((
hey maşallah bi araba parası acaba 14 bini verince doğum sancılarınıda bizim yerimize onlar mı çekiyorşaka bi yana acıbademde doğum yapmanın en mantıklı yolu özel sağlık sigortası yaptırmak onun içinde en az 1 sene hamile kalmamak gerekiyor..
öncelikle hayirli olsun.birsey sormak istiyorum karnindanmi yoksa vajinadanmi bakti ultrasonla doktor. yani karindan görünüyormu. bende ayin yirmisine aldim randevuyuda. altinci hafta bitmis olacak nasipse.
slm annişler bi çoğunuz bebişinizi görmüşsünüz maşallahkarnımdan baktı, kese tamamdır bebekde gözüküyo artık dedi.
slm annişler bi çoğunuz bebişinizi görmüşsünüz maşallahben haftaya pazartesi gitcem nedense hiç gitmedim daha neden bu kadar rahatım bilmiyorum inşallah büyüyodur ufaklık. haftaya eşimin doğum günü özellikle bekliyorumki o gün ilk kez görelim onada hediyem olsun
teşekkürlerkarnımdan baktı, kese tamamdır bebekde gözüküyo artık dedi.
Kizlae iyi aksamlar bnde 7 Haftaligimm yarin dr gidicem karindan mi yoksa alttanmi muane ediyor
Tam ortada nokta nokta olan yer varya o iste bebegimin kesesi 15 gün sonra kendisi ile tanisicaz inşallah. :)
bende biraz o fikirde olduğumdan sabrediyorum gidince kalp atışlarını duymak istiyoruz inşallah. Senimbnde gitmedim dr a cnm, ikinci hamileliğim olduğundan biraz..bi de kese gözüksün kalp atışları duyulsun istiyorum ben
bende aynı düşünceyle gitmiyorum canım. Şimdilik bi sıkıntım yok. Ne güzel senin ikinciymiş allah bağışlasınbnde gitmedim dr a cnm, ikinci hamileliğim olduğundan biraz..bi de kese gözüksün kalp atışları duyulsun istiyorum ben
Kesinlikle aynı fikirdeyim çok iyi özel hastaneler de var tabi ama çoğu ticarethane mantığında maalesefslm taze annelerben özel hastanelere karşı savaş açtım ssk dan başkasına gitmem artık.Allah ellerine düşürmesin.Dünya kadar test yapıp sürekli ekstradan masraf çıkarıyorlar tabiri caizse bi güzel yoluyolar sonra bi sorun çıktığı anda hastane sicilini kendi sicillerini düşünüp kapı dışarı koyuveriyorlar. çok büyük bi acı yaşadım Allah kimseye yaşatmasın sonunda yine ssk kabul etti.Boş yere kimseye paramı yedirmiycem Allah karşımıza hayırlı iyi tecrübeli dr lar çıkarsın.Evlatlarımıza sağ salim kavuştursun
hayırlı olsun canım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsinbende katıldım aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?