- Konu Sahibi Hedef65tir
Merhaba arkadaslar bugün idrar testim pozitif cikti. Nasipse yarin kan testi yaptiricam. Tahmini doğum 17 temmuz görünüyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözün aydınn :) bende keseyi gördüm haftamla uyumlu vajinal baktırmadıgım için bebegi göremedik dogal olarak haftaya inşallahMerhaba kizlar ben dun doktora gittim bebegimin kalp atislarini dinlemedim ama gosterdi attigini.cok degisik duygular icindeyim hala inanamiyorum Rabbim isteyen herkese yasatsin :)
ilk hamileliğimde aşırı vardı ve bunun kız çocuk olma ihtimaliyle ilgili olduğu söylenir ki kızım oldubakalım bunda yok o kadar erkek mi olur olursa kesinleşir uyku sebebihep uyuma isteği sizde de var mı arkadaşlar ?
Tesekkur ederim darisi basina insallah :) ben dun gittigimde 6+3 dedi dr normalde son adet tarihime gore 6+5 olmasi gerekiyordu.ama sorun yok dedi.insallah yoktur.gözün aydınn :) bende keseyi gördüm haftamla uyumlu vajinal baktırmadıgım için bebegi göremedik dogal olarak haftaya inşallah
benimde öyle fark çıktı 6+0 diye hesapladım doktorun hesaplaması 5+6 ultrasonda 5+5 karışıkk anlıcagınTesekkur ederim darisi basina insallah :) ben dun gittigimde 6+3 dedi dr normalde son adet tarihime gore 6+5 olmasi gerekiyordu.ama sorun yok dedi.insallah yoktur.
Tam ortada nokta nokta olan yer varya o iste bebegimin kesesi 15 gün sonra kendisi ile tanisicaz inşallah. :)Bebek hangisi oluyor :)
benim sat 13 ekim. daha doktora gitmedim randevu aldim. evde test yaparak öğrendim .hayırlı olsun canım bizim tahmini doğumtarihi aynı son adet atrihin kaç benim 14 ekim ve kan değerin kaç çıktı benim 123 çıktı düşük mü acaba diye kafamı kurcaladı
Benimle aynı sayılır ozaman ben acilde test yaptırdım sadece 123 çıktı sonucu cumaya tekrar yaptırcambenim sat 13 ekim. daha doktora gitmedim randevu aldim. evde test yaparak öğrendim .
öncelikle hayirli olsun.birsey sormak istiyorum karnindanmi yoksa vajinadanmi bakti ultrasonla doktor. yani karindan görünüyormu. bende ayin yirmisine aldim randevuyuda. altinci hafta bitmis olacak nasipse.bende yeni geldim doktordan bebek gözükmeye başlamış 6 haftalık dedi dr
Arkadaşlar merhaba.Bir süredir sizi takip ediyorum.Sat. 13 ekimdi.Pazartesi kan tahlilim 185 çıktı.Bugün yeniden test yaptık 475e çıkmış.Çok şükür ben de sizinleyim.Benim gibi ikinci gebeliği olan çok kişi var sanırım.Bir ay sonra beş yaşına girecek bir oğlum var.Hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçirir bebeklerimize kavuşuruz inş.Salı günü kontrolüm var keseyi görürüz dedi dr.