2015 Temmuz Anneleri

Hayırlı olsun canım, ama 5ay 20 hafta önce doğumdan çıkmış bir rahim senin sağlığını nasıl etkileyecek ? Sezeryansa rahim toparlanmışmıdır, birde canım bebeklerini emziriyırsan , yeni gebelik onları nasıl etkiler? Kaza mı oldu planlı mı? Çok sordum ama bende öğrenmek için sordum, nasip olursa 2. Bebek için:)) tekrar tebrik ederim

Daha çok Küçükler senin için zorlu olacak sanırım Allah kolaylık versin diyeyim şimdiden

12 Haziranda doğum yaptım 34+1 haftalık olarak, tek yumurta ikiz kızlarım var. Sezeryanla doğum yaptım, rahim çoktan toparlandı, 5. regl görcektim işte göremedim Bu kazara oldu, emziriyorum evet 7. aya kadar sorun yok deniliyor. Yetmediği için mama takviyemiz var ayrıca süt annemizde var. Olmadı bırakırım yakın zamanda emzirmeyi. Rabbim büyük yaa, kazara mazara vardır bir bildiği, di mi? O yoktan var edendir, işine karışmak olmaz. Yapabileceğim tek şey emanetlerine en iyi şekilde sahip çıkmak...

Merhaba kizlar bende varim kismetse temmuz annesi olacagim :) aranizda kalp atislarini duyan var mi ? Benim 5+5 te karindan duyulmamisti dr 20sine randevu verdi ama dayanamiyorum yarin gitmek istiyorum yarin 6+5 olacagim duyulur mu acaba ? Bulantim falanda yok cok pimpirikleniyorum ya poofff

Anladım canım , Rabbim tüm gebelere yardım etsin .

Arkadasim iç kanama oldugunda ne gibi şikayet lerin vardi ? Benim de çok fazla karnim agriyor ve lekelenme var

hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin allah verdiyse bir bildiği vardır erken diye düşünme bence az yaş farkı en güzeli :)))

haklısın canım bende tupperların 1 litrelik olanlarından almayı düşünüyorum çok övüyorlar aranızda suluklarını kullananlar var mı?

haklısın canım bende tupperların 1 litrelik olanlarından almayı düşünüyorum çok övüyorlar aranızda suluklarını kullananlar var mı?
Slm, ben kizlarima kullaniyorum, gayet kullanisli . Ama biz daha cok yarim lt lik olanlardan memnunuz, hem agzi daha kücük litrelige göre icmesi daha kolay oluyor.Evde kullanicaksan cok fark etmez ama ise yada disari giderken kullanicaksan litrelik hem cok büyük hem de doldurunca cantaya cok agirlik veriyo, bunu da düsün derim....

Bu arada temmuz anneleri giderek cogaliyor, yeni katilanlarin hepsini tebrik ediyorum. Saglicakla yavrularimiza kavusalim insallah... Persembe günü randevum var benim de, iki haftadir bu ani bekliyorum, gecmez gibi geliyor ama zaman cok cabuk geciyor. Bakin 7 haftalik olduk bile...

ayyy çok güzel ya hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kavuşursun inşallah. bitiyorum ikiz çocuklara Allahım bana da nasip etsinnnnnnn

Kizlar bisey sorucam,ben de ki belirtiler bazen var bazen yok.dun mide bulantisiyla uyandim bu sabah bulantim
Yok..bazen goguslerim cok hassas bazen degil,bazen yorgunum bazen enerjik,bazen siskinim bazen cok rahat,boyle olan var mi ? Tedirgin oluyorum bisey mi oluyo diye

merhabalar sevgili anne adayları...bende tahminlere göre temmuz annesi olacam inş 2 gün oldu hamileliğimi öğreneli çok heyecanlıyım bi yandan endişeliyim birde hamilelik takvimini nasıl yapıyoruz biri anlatanilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…