- 24 Aralık 2011
- 2.607
- 347
- 198
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
herkezin farklı oluyormuş kımı 6 haftada duyuyor kımı 8. haftadaYok keseyi görmek için kalp atisida duyulur mu bilmem
Slm, ben kizlarima kullaniyorum, gayet kullanisli . Ama biz daha cok yarim lt lik olanlardan memnunuz, hem agzi daha kücük litrelige göre icmesi daha kolay oluyor.Evde kullanicaksan cok fark etmez ama ise yada disari giderken kullanicaksan litrelik hem cok büyük hem de doldurunca cantaya cok agirlik veriyo, bunu da düsün derim....
Bu arada temmuz anneleri giderek cogaliyor, yeni katilanlarin hepsini tebrik ediyorum. Saglicakla yavrularimiza kavusalim insallah... Persembe günü randevum var benim de, iki haftadir bu ani bekliyorum, gecmez gibi geliyor ama zaman cok cabuk geciyor. Bakin 7 haftalik olduk bile...
Gunaydinnn güzel hamislerBugun nasiliz bakalim
Merhaba, hic tedirgin olma yasadigin seyler gayet normal seyler.Sanirim ilk gebeligin , endiselenmen normal.Icin rahat olsun,hersey yolunda, gülü seven dikenine katlanir demiKizlar bisey sorucam,ben de ki belirtiler bazen var bazen yok.dun mide bulantisiyla uyandim bu sabah bulantim
Yok..bazen goguslerim cok hassas bazen degil,bazen yorgunum bazen enerjik,bazen siskinim bazen cok rahat,boyle olan var mi ? Tedirgin oluyorum bisey mi oluyo diye
Merhaba,tesekkür ederim senin de bebegin hayirli olsunteşekkür ederim canım ev için değil yanımda taşımak içindi önerilerini dikkate alacağım :) seninde bebeğin hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah. kese ve bebek göründü mü kalp atışı başlamış mı? ben daha hiç birini göremedim günler nasıl geçecek(
merhabalar..Merhaba arkadaşlar,
Benim adet tarihim üzerinden 6 gün geçti ve sabah idrar testi yaptım. Çift çizgiyi gördüm. Ardından BETA-HCG yaptırdım ve 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Saat 14:00'te muayeneye giricem. Lütfen dua edin de dış gebelik falan olmasın.
Merhaba, hic tedirgin olma yasadigin seyler gayet normal seyler.Sanirim ilk gebeligin , endiselenmen normal.Icin rahat olsun,hersey yolunda, gülü seven dikenine katlanir demi.
Canim cevabin icin cok tesekkur ederim, izime su serptin, ilk hamileligim ve cok tedirginim:) umarim hersey yolundadir.benimde iki embriyo ama sanki tek gibi icime dogan, hayirlisi olsun saglikli olsunda onemli olan o
Evet canim evdeyiz. Uzun zamandir bu kadar yatmamistim ohh iyi geldi :)günaydın canım iyiyiz allaha şükür siz nasılsınız bebiş nasıl evde misin sen oh ne güzel yat raporun tadını çıkar :)))
6.hafta bitip 7.haftaya başladığın için takvimde öyle yazıyor mesela bende 5+4deyim ama 6.hafta yazıyor.Hesaplayinca 6+3 cikiyor ama takvim. Yaptim 7 oldu kafam karisti yaaa
anladim canim sagol hayirli olsun seninde bebisin6.hafta bitip 7.haftaya başladığın için takvimde öyle yazıyor mesela bende 5+4deyim ama 6.hafta yazıyor.
en az 5 haftalık canımbeta hcg değerim 1794 cıktı sızce kac haftalıktır ?
teşekkür ederim :)en az 5 haftalık canım
kızlar kasık ağrım dün azalmıştı bugunde hiç yok gibi.ters giden birşeylermi var.bir fikriniz varmı aynı haftalarda olanlar nolur yardımcı olun sizde yasıyormusunz ögrendiğimden ara ara ama sık sık kasıklarımda agrı batma olurdu dün çok azalmıştı bugünse nerdeyse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?