2015 Temmuz Anneleri

Kızlar müthiş bir boğaz var B'nde bugün önce kaşık kaşık nutella yedim kavanoz indi epey , ardından pilav ve turşu yedim . SiZde böylemisşnşz ? :))
Çikolatayı hiç sevmeyen ben bile bugün kaşık kaşık nutella yedim. :) Midem de bulanmıyor Allah'a şükür. İştahım epey açıldı.

tebrikler tatlım. Herşey yolundadır inşallah kalbini ferah tut :)

Yeni haber alan arkadaslar gozunuz aydin hosgeldiniz.kizlar midemde bir yumru var sanki.özellikle yemekten sonra cook siskinlik oluyor yuruyemiyorum.2 kat oluyorum yururken dik durunca geriliyo sanki.surekli gegirme oluyo.sizde de varmi bu tur sikayetler

Hayirlisi olsun insallah :)
Ben bugün gittim 5 haftalik olarak kesr bile zor görünüyor dedi doktor. Kalp atislarini duyamayabilirsin canım.

Sağol canım bende pek tahmin etmiyorum ama belli mi olur belki süpriz olur bu hafta git haftaya gel olayını sevmiyorum geç alayım dedim randevu öyle de içim rahat etmedi

Tesekkürler iyi dileklerin icin, sen de bebegini saglikla, huzurla, mutlulukla büyüt insallah

Kizlar benimde testin bu hamileyim dimiii
Hayirli olsun, evet testte bariz belli oluyor hamileligin. Sag salim sonuna cikalim insallah hepimiz.
Hayirli olsun canim, degerlerin cok iyi cikmis. Sira kalp atislarini duymada.
Rabbim kizini sana bagislasin, insallah bebegini de saglikla kucagina alirsin canim.
Ben bugün kan verdim tam 5 haftalik hamileyim 4171 çıktı
Masallah , kan degerin cok iyi, gebeligin hayirli olsun canim
Ne güzel iki yavrunun dogum tarihleri de temmuza denk geliyor.Hayirli olsun yeni bebisin.
Kızlar müthiş bir boğaz var B'nde bugün önce kaşık kaşık nutella yedim kavanoz indi epey , ardından pilav ve turşu yedim . SiZde böylemisşnşz ? :))
Afiyet olsun, yarasin. Benim de istahim yerinde ama kilom cok oldugu icin dikkatli gitmeye calisiyorum ben...Tursu ya karsi asiri bi istah ben de var, gecenlerde gece 22.30 da yedim düsün artik

Bu iştah açılması biraz psikolojik sanırım ilk 3 ay kiloyu korumak lazım hanımlar sonra doğum sonrası o kiloları vermek için uğraşmak zorunda kalırız.Bu yüzden ben dikkat etmeye çalışıyorum akşam Yemeğini 6 gibi en çok yapmaya çalışıyorum ve faydasız,hazır ürünler,hamur işleri gibi yiyeceklerden uzak durmaya özen gösteriyorum.Fazla kilo alımı özellikle son aylar çok rahatsız edebilir.Aman dikkat kendi sağlığımızı da korumalıyız

Ben zaten 43 kiloyla başladım. Sıkıntı yok yani zaten çok zayıfım kilo almam lazım :)

Kizlar benim canim cok kahve cekiyor, kafeinden dolayi icmemeye calisiyorum. Ama gercekten aklimdan cikmiyor. Bu gün hic cay da icmedim, 1 filtre kahve icsem mi?

KıZlar ben çayı içiyorum, kendimi kısıtlamıyorum. Çalışırken işyerinde çaysız durulmuyor , günde bir tane de Türk kahvesi yada neskafe hakkı verdim kendime, malum kış gebeleri olacağız,sıcacık mis gibi çay ve kahve abartmDan içilebilir bence :))hoşuma gidiyor bana Keyif veriyor, içmeSem mutsuz oluyrm,kendimizde düşünmeliyiz çikolata çay kahve şımartılmAyı hak ediyoruz ne dersiniz :))

kahvenin fazlası düşüğe neden olabiliyormuş dr uyarmıştı beni dikkat edin lütfen arkadaşlar

Evet çay kahve pek içilmesi tavsiye edilmiyor.Ama insanoğlu yasak olan cazip geliyor.

Merhaba kızlar, benim bugün kanamam oldu acil doktora gittim çok şükür çok kritik birşey yok. Baslarda böyle olabilirmiş. Ancak bu vesile ile Dr. Cem İyibozkurt ile tanışma fırsatım oldu. Kendisi Liv Hastanesinde çalışıyor ve tek kelime ile muhteşem bir doktor. Beni dinledi detaylı muayene etti resmen psikolojim bozulmuştu psikolojik olarak destek oldu. 15 Kasım'da tekrar gideceğim kontrole inşallah herşey yolunda gider. Allahım bebeğimi sağlıkla bana bağışlansın, hepimizinkini.

Geçmiş olsun gebelikte kanama korkutuyor insanı.Umarım her şey yolunda gider bebeğin sağlıkla doğar..

mercimek varmı yok mu daha belli değil ama sizleri okuyoruz kasım 13 oğlumun doğum günü benimde hamile olup olmadığım ogün belli olacak insallah oğluma müjdeli bir haber veririm benden çok o istiyor kardeş

İyi geceler Temmuz anneleri ve minik mercimekleri
mercimek varmı yok mu daha belli değil ama sizleri okuyoruz kasım 13 oğlumun doğum günü benimde hamile olup olmadığım ogün belli olacak insallah oğluma müjdeli bir haber veririm benden çok o istiyor kardeş

inşaallah gelmiştir mercimeğin oğluşunda çifte doğum günün yaparsınız
İnşallah. 15 Kasım'ı iple çekiyorum.
Pozitif düşün,sakin ol bolca dinlenmeye bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…