- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
Çikolatayı hiç sevmeyen ben bile bugün kaşık kaşık nutella yedim. :) Midem de bulanmıyor Allah'a şükür. İştahım epey açıldı.Kızlar müthiş bir boğaz var B'nde bugün önce kaşık kaşık nutella yedim kavanoz indi epey , ardından pilav ve turşu yedim . SiZde böylemisşnşz ? :))
tebrikler tatlım. Herşey yolundadır inşallah kalbini ferah tut :)bende kısmetse temmuz annesi olucam kızlar :) çok heyecanlıyım stresliyim iki düşüğüm oldu kalp atışlarını duyana kadar rhat edemicem aklımda bir sürü soru.4+6 yım bugün dün kan verdim snuç 741 çıktı umarım normaldir.Allah hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin
Hayirlisi olsun insallah :)
Ben bugün gittim 5 haftalik olarak kesr bile zor görünüyor dedi doktor. Kalp atislarini duyamayabilirsin canım.
Tesekkürler iyi dileklerin icindemek 2015 temmuz anneleri grubu açıldı...çok duygulandım görünce...geçen yıl tamda bu zamanlar öğrendim miniğimi,benimle oldun diye raabime yalvardım,2014 temmuz anneleri olarak hep birlikte bekledik gelecekleri günü..her günümüz her anımızı paylaştık bebeklerimizi beklerken...ilk pıtpıtlar,kese muayenesi,ikili üçlü testler cinsiyet daha nicelerii..günler geçtide evlatlarımız 4 aylık oldu bile şimdide büyümelerini paylaşıyoruz.bizler öyle güzel öyle sıcak dostluklar kurduk ki her anımız birbirimizle paylaştık,doğuma giderken ailemden hatta eşimden önce grubumuza yazdım,inşallah sizin grubunuzdada böyle kalıcı dostluklar,böyle birlik yürekler oluşur...topiğinizde bebeklerinizde hayırlı olsun allah kucaklarınıza nasip etsin.benim meleğim 5.ayına girdi bile şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor 1 yıl sonra bugünlerde sizlerde hey gidi günler der yad edersiniz bu anlarınızı :)))
Merhaba arkadaşlar sanirim bende temmuz annesi olacagim allah nasip ederse çok heyecanliyim çok mutluyum. Dun adet gunumdu test yaptim ve silik cikti test ama bariz seninleyim anne diyordu bana bebeğim :) 9 da kan vereceğim 5 gibi sonucu alirim herhalde bizim burada çok geç veriyorlar sonucu insan merak ediyor.. :)) heyecan doruktaaa...
Hayirli olsun, evet testte bariz belli oluyor hamileligin. Sag salim sonuna cikalim insallah hepimizKizlar benimde testin bu hamileyim dimiii
Hayirli olsun canim, degerlerin cok iyi cikmis. Sira kalp atislarini duymadabende kısmetse temmuz annesi olucam kızlar :) çok heyecanlıyım stresliyim iki düşüğüm oldu kalp atışlarını duyana kadar rhat edemicem aklımda bir sürü soru.4+6 yım bugün dün kan verdim snuç 741 çıktı umarım normaldir.Allah hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin
Rabbim kizini sana bagislasin, insallah bebegini de saglikla kucagina alirsin canimMerhaba arkadaşlar 3 buçuk yaşında dünya güzeli bir kızım var Allah bagislarsa bi hafta önce evde test yaptım pozitif çıktı allah isteyen herkese versin bende kısmetse temmuz annesi olucam yarın ilk randevum var umarım 5+5 im yarın kalp atışı duyulur yoksa beklemek çok sıkıcı
Masallah , kan degerin cok iyi, gebeligin hayirli olsun canimBen bugün kan verdim tam 5 haftalik hamileyim 4171 çıktı
Ne güzel iki yavrunun dogum tarihleri de temmuza denk geliyor.Hayirli olsun yeni bebisinMerhaba kızlar.Ben 2011 temmuz annesiydim şimdi de Allah izin verirse 2015 temmuz annesi olucam. Daha reglime 2 gün var ama evde yaptığım test pozitif.Zaten yerleşmeden beri hissediyorum.Cuma kanda baktırıcam.Allah hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Afiyet olsun, yarasin. Benim de istahim yerinde ama kilom cok oldugu icin dikkatli gitmeye calisiyorum ben...Tursu ya karsi asiri bi istah ben de var, gecenlerde gece 22.30 da yedim düsün artikKızlar müthiş bir boğaz var B'nde bugün önce kaşık kaşık nutella yedim kavanoz indi epey , ardından pilav ve turşu yedim . SiZde böylemisşnşz ? :))
Ben zaten 43 kiloyla başladım. Sıkıntı yok yani zaten çok zayıfım kilo almam lazım :)Bu iştah açılması biraz psikolojik sanırım ilk 3 ay kiloyu korumak lazım hanımlar sonra doğum sonrası o kiloları vermek için uğraşmak zorunda kalırız.Bu yüzden ben dikkat etmeye çalışıyorum akşam Yemeğini 6 gibi en çok yapmaya çalışıyorum ve faydasız,hazır ürünler,hamur işleri gibi yiyeceklerden uzak durmaya özen gösteriyorum.Fazla kilo alımı özellikle son aylar çok rahatsız edebilir.Aman dikkat kendi sağlığımızı da korumalıyız
43 mü?? Çok zayıfsın gerçekten boyun kaç?Ben zaten 43 kiloyla başladım. Sıkıntı yok yani zaten çok zayıfım kilo almam lazım :)
Geçmiş olsun gebelikte kanama korkutuyor insanı.Umarım her şey yolunda gider bebeğin sağlıkla doğar..Merhaba kızlar, benim bugün kanamam olduacil doktora gittim çok şükür çok kritik birşey yok. Baslarda böyle olabilirmiş. Ancak bu vesile ile Dr. Cem İyibozkurt ile tanışma fırsatım oldu. Kendisi Liv Hastanesinde çalışıyor ve tek kelime ile muhteşem bir doktor. Beni dinledi detaylı muayene etti resmen psikolojim bozulmuştu psikolojik olarak destek oldu. 15 Kasım'da tekrar gideceğim kontrole inşallah herşey yolunda gider. Allahım bebeğimi sağlıkla bana bağışlansın, hepimizinkini.
İnşallah. 15 Kasım'ı iple çekiyorum.Geçmiş olsun gebelikte kanama korkutuyor insanı.Umarım her şey yolunda gider bebeğin sağlıkla doğar..
mercimek varmı yok mu daha belli değil ama sizleri okuyoruz kasım 13 oğlumun doğum günü benimde hamile olup olmadığım ogün belli olacak insallah oğluma müjdeli bir haber veririm benden çok o istiyor kardeşİyi geceler Temmuz anneleri ve minik mercimekleri
inşaallah gelmiştir mercimeğin oğluşunda çifte doğum günün yaparsınızmercimek varmı yok mu daha belli değil ama sizleri okuyoruz kasım 13 oğlumun doğum günü benimde hamile olup olmadığım ogün belli olacak insallah oğluma müjdeli bir haber veririm benden çok o istiyor kardeş
Pozitif düşün,sakin ol bolca dinlenmeye bakın.İnşallah. 15 Kasım'ı iple çekiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?