• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Hedef65tir

💞 🌸 💞
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
2.659
12.771
408
40
list1.jpg
list2.jpg
list3.jpg

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 04-07-2015

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Ayrıca;
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla...

Son düzenleyen: Moderatör:
Minicik pitirciklar annelerinin gobuslerine gelmeye basladi .... Vay be ne cabuk geçmiş zaman tam bir yıl oldu ... Oglum 2.5aylik suan ... Gelecek olan anneler şimdiden tebrik ediyorum sağlıkla alin kucaklariniza yawrularinizi hamileliginizin tadini cikarim o gunler cok ozleniyor :):):):) 2014 temmuz annesi olarak her zaman yardımcı olurum size :27:

Merhaba 4 yaşında bir prensesim var ikinci çocuk istiyoruz ama bizim için zamanı olduğunu düşünüyorduk ama bir kaç gün önce kaçamağımız oldu ertesi günü de yumurtlama günümmüş 15 gün sonra belli olur Allahım öncelikle bebek hasreti çekenlere nasip etsin.. eğer benimleyse 2015 temmuz annesi olacağım şuan için beklemedeyim :)

Merhaba 4 yaşında bir prensesim var ikinci çocuk istiyoruz ama bizim için zamanı olduğunu düşünüyorduk ama bir kaç gün önce kaçamağımız oldu ertesi günü de yumurtlama günümmüş 15 gün sonra belli olur Allahım öncelikle bebek hasreti çekenlere nasip etsin.. eğer benimleyse 2015 temmuz annesi olacağım şuan için beklemedeyim :)

ah cnm Allah gönlüne göre versin 1 senedir istiyoruz ama olmuyor bnm de düşüğüm de yok..

ahhhhh sat 3 ekim.. inş bende temmuz 2015 annesi olurum aday adayıyım ama umutsuzum :KK43:

benim de sat 3 ekim :) amaa umutsuzluk yok biri mol gebelik olmak üzere 2 düşük yaşadım ama ben bile umutsuz değilim rabbim ne zaman hayırlısıysa o zaman nasip etsin bize bebeklerimizi. biz de bu ay denememizi yaptık umarım hepimiz 10 gün içinde güzel haberler alırız :)

benim de sat 3 ekim :) amaa umutsuzluk yok biri mol gebelik olmak üzere 2 düşük yaşadım ama ben bile umutsuz değilim rabbim ne zaman hayırlısıysa o zaman nasip etsin bize bebeklerimizi. biz de bu ay denememizi yaptık umarım hepimiz 10 gün içinde güzel haberler alırız :)
Inşallah güzel haberlerinizi alırız. Meslektas miyiz :) psikolojik danışmansin di mi ;) pdr yi görünce sormak istedim ;)

Inşallah güzel haberlerinizi alırız. Meslektas miyiz :) psikolojik danışmansin di mi :KK66: pdr yi görünce sormak istedim :KK66:
Insallahhhhhh :) hayir malesef degilim. Maria puderin kisaltilmisi olarak kullaniyorum ama psikolojik danisman cok arkadasim var. Ben de cocuk gelisimciyim yani ucundan da olsa icindeyim psikolojinin :)

Insallahhhhhh :) hayir malesef degilim. Maria puderin kisaltilmisi olarak kullaniyorum ama psikolojik danisman cok arkadasim var. Ben de cocuk gelisimciyim yani ucundan da olsa icindeyim psikolojinin :)
:) yine insan var işin içinde yakınız doğru.

geçen sene bu ay da 2014 temmuz anneleri topiğine yamzıştım ne kadar heyecanla miniğimi beklediğimi inş benmledir diye dualar istemiştim.. şimdi meleğim kollarımda tam 3 aylık.. Allahım bu yılıda sizler için uğurlu kılsın.. inş sizde bebişlerinizi saglıkla hayırlısıyla kucagınıza alın.

Merhaba ben 2011 mart annesiyim
Adetime 4 gun var daha bugün kan testi yaptirdim 66.78 cikti degerim 2 hafta sonra çağırdı bakalım topigimiz hayirli olsun :KK54:
ayyy hadi hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh :) darısı başımaa..ben şubattan beri bhcg düşsün diyer kan veriyorum ama ilk defa bu ay adete 3 gün kala bhcg yüksek çıksın diye vereceğimmm :)

Merhaba arkadaşlar yaptığım gebelik testiyle son bir saattir anne adayı olduğumu öğrenmiş bulunmaktayım evdeyim yalnızım eşim dahil kimseye söylemedim henüz karışık duygular içerisindeyim her zaman gebe kalma beklentisi içerisinde olmama karşın şaşkınım:110:
Burdaki takvime göre 2 Temmuz 2015 tarihinde nasipte varsa anneyim :mad:
Rabbim hepimiz hakkında hayırlı olan neyse onu verir inşallah

Merhaba kızlar bende aday adayıyim suan :) inşallah rabbimin izniyle bu ay meleğim gelir 12gun once ovitrelle ignemi vuruldum dun test yaptim cok cok acik pembe ikinci çizgi cikti inşallah test bozuk degildir olmazsam pazartesi kan vercem hakkimizda hayırlısı olsun. . Aminn :KK36:

Back
X