Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

ben aslında ilk olarak düğün sabahı kuaförde görsün istiyordum ama sonra da diyorum ki ya beğenmediği bir yer olursa değiştirme imkanı da yok düğün sabahı o yüzden kararsızım :)

25 sayfa oku oku bitmedi =) konuların biraz gerisinde kalmışım =D

bende iyiym canım, bir an once bitsin o zamn artık okulun da bşr ohh çek

inşallah bu son dönemin bitse hayırlısıyla =)

bak canım bimle a101 in müdevimi oldum çeyizi ucuza kapatıcam bu gidişle

a101 ve bim mutfak eşyası konusunda benim de müdavim olduğum yerlerden bugün limonmatik aldım bimden gereği yoktu ama çok şirindi

Gözün aydın canım, siz bundan da kurtuldunuz ne güzel =) darısı bizlerin başına, daha askere gitmedi sevgilim ama =)

Annaammm ben ne yapayım canım bende balık düşünüyordum ama aklımdan bile geçirmemeliymişim boy 1.58 ufacığım

Özge boylarımız aynı, ama ben çooooook zayıfım bir 48 50 olsam

ve ben de fotoğrafımızı koyacağım albümüme, biraz garip çıkmışız ama

Erkek arkadaşım kendin bak gelinliğine ben senin kararsızlığınla uğraşamam diyor o yüzden ben önden birkaç arkadaşımla gezip bakıcam modelleri belirleyeceğim. Sonra annem, müstakbel kayınvalidem ve sevgilimle gidip seçeriz kendi istediğim model olur büyük ihtimalle zaten de maksat adet yerini bulsun

bende önce görsün hatta beraber secelim isterim, Özge' ninde dediği gibi beğenmediği birsey olursa son anda ne yapacağız

benim ki hayatta öyle demez ben zor beğenirim o daha çok zor beğendiği için görmesi lazım mutlaka her denediğimi :)
senin fikrinde benimkinin arkadaşlarla gezmiş hali bende sevgilimle beğenip ailelere sunacağım :)

ben gelinliği diktircem modeli bulurum son kararı annem ve sevdiğimle veririm

ben aslında ilk olarak düğün sabahı kuaförde görsün istiyordum ama sonra da diyorum ki ya beğenmediği bir yer olursa değiştirme imkanı da yok düğün sabahı o yüzden kararsızım :)

bende önce görsün hatta beraber secelim isterim, Özge' ninde dediği gibi beğenmediği birsey olursa son anda ne yapacağız

bende provada gelsin istiyorum aslında uğursuzluk derler ama hurafe ya görmesi en iyisi ayhh cok romantik olur yaa

ben aslında göstermek istemiyordum ama kendisi ya ben bir yerini beğenmezsem ne olacak dediğinden hak verdim sonuçta o benim istediğim gibi takım elbise giyecek

Heralde bıktı kuzucum yazık, her çarşıya çıkışımızda aa bak bu ne güzelmiş, dur şunun etiketinde fiyatı yazıyor gibi bakayım vitrinden, amaaan bu da dantel mi, kaçıncı yüzyıldan kalmış bu gelinlik diye diye bıktırdım çocuğu

zevkleriniz de benziyorsa ne güzel canım gezin beğenin beraber

Bende ilk beni kuaförden alırken görsün bi daha aşık olsun istiyorumm Saç makyaj tam bitince.uğursuluk diyorlar ama ben ona inanmıyorum pek. çok heycan yaptım yaw

bende provada gelsin istiyorum aslında uğursuzluk derler ama hurafe ya görmesi en iyisi ayhh cok romantik olur yaa

aslında ben de merak ediyorum, nasıl duygulanacak mı ağlar mı ne yapar ama bir de beğenmezse ikimizin de morali bozulur o yüzden önceden görmeli =)

Hurafe tabi ne uğursuzluğu canım ben sadece çok meraklansın istemiştim düğün gününe kadar ama düşündüm ki bir kere o gelinlikle görünce bembeyaz onun hayali ile beklemesi o güzelliği tekrar görmek için heyecanlanması gelinlik nasıl diye merak etmesinden çok daha güzel :)
Bir de provada ilk görmesi de çok romantik zaten saç makyaj duvak düğün heyecanı zaten güzel olur :)

Bende ilk beni kuaförden alırken görsün bi daha aşık olsun istiyorumm Saç makyaj tam bitince.uğursuluk diyorlar ama ben ona inanmıyorum pek. çok heycan yaptım yaw

o zaman zaten aşık olur canım ama bir de gelinliğin bir yerinin içine sinmemesi durumu var yoksa provada gördü diye o günün büyüsü bozulmaz ki :)

aslında pek tutmaz zevklerimiz ama beğendiğim bir gelinliği oda beğendi o tarz üzerinden gitmeyi düşünüyorum bakalım nasıl olacak ben pek yorum yapmadım gelinliklere o yüzden bıktırmayayım bari bende :)

aslında ben de merak ediyorum, nasıl duygulanacak mı ağlar mı ne yapar ama bir de beğenmezse ikimizin de morali bozulur o yüzden önceden görmeli =)

hehehe çok tatlısınız kızlarr ben gelinliği seçmeye eşimle birlikte gittim onun da benimde beğendiğimizi aldık ortak karar verdik..zaten 2. giydiğimi beğendik ve aldık damatlıktada aynı şekilde...o gün görmesiyle düğün günü görmesi çok farklı oluyor zaten saç makyaj çok değiştiriyor..ilk kez giymişsin gibi zaten hayranlıkla bakıyor sana düğün günü...merak etmeyin

o zaman zaten aşık olur canım ama bir de gelinliğin bir yerinin içine sinmemesi durumu var yoksa provada gördü diye o günün büyüsü bozulmaz ki :)

çok seçici değildir aslında aşırı açık olmadıktan sonra olumsuz yorumu olmaz. ona dayanarak o güne saklıyorum aslında ablamla yakın bi arkadaşımla bakarım o ödeme kısmını halleder prenses model düşünüyorum kabarık tüllü nasıl sizce :)

benimki benim zevkime cok güvenir kendisi de cok karışan bi tip değil beni görür görmez direk sarılır heralde o anın fotorafının çekilmesi lazım bence :78:

bende bu fikirde karar kıldım görsün önceden de tekrar görmek için sabırsızlansın

benimde favorim prenses model sizin düğün ne zaman canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…