- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
iyi fikirmiş bende öyle yaparım canım gelinliğede tabiki karışamazlar ben iki tarafın anesi ablam bide yakın arkadaslarımdan bas nedimemle gitmek istiyorum zevkli olur yorum yaparlar ama sonunda yine benim istediğim olur :) damat ne zaman görücek peki sizde
bende iyiym canım, bir an once bitsin o zamn artık okulun da bşr ohh çek
bak canım bimle a101 in müdevimi oldum çeyizi ucuza kapatıcam bu gidişle
herkese merhaba kızlar ben de geldim 4 gün aradan sonra :) bildiğiniz üzere erkek arkadaşım 24 şubatta teskeresini aldı çok şükür denizlide yaptı askerliğini hazır ordayken gidip denizliyi gezelim dediksevgilimden önce vardım terminale beklemeye başladım öyle heyecanlıydım ki o dakikalar geçmek bilmedi sanki tırnaklarımı falan kırmışım sonra bir baktım benim prensim geliyor bana doğru o an nasıl sarıldım neler dedim hiç hatırlamıyorum sarıldık da sarıldık aşırı özlemişiz birbirimizi ben 5.5 aydan beri kavuşacağımız bu günü hayal ettim hep 1 ay bile zor dayanan ben 4.5 ay sadece konuşarak bir de ara sıra kamerada görüşerek sevgilimin yokluğuna dayanmaya çalıştım çok ağladım bu süre zarfında geçer mi bu 5.5 ay dedim bir güzel gezdik denizliyi pamukkaleyi hediyelerimizi alıp döndük yine adapazarına elini hiç bırakasım gelmedi gözlerine bakmayı ona sarılmayı aşırı özlemiştim 5.5 ay bana 3 yıl gibi geldi:) neyse ki bitti bu engeli de ortadan kaldırmış oldu sevgilim tek engel benim okulum o da seneye bitecek inşallah. Rabbim asker yolu gözleyen herkese bir an önce kavuşmayı nasip etsin kızlar ben anlatılmaz çoook mutluyum şu an içim içime sığmıyor
Annaammm ben ne yapayım canım bende balık düşünüyordum ama aklımdan bile geçirmemeliymişim boy 1.58 ufacığım
Özge boylarımız aynı, ama ben çooooook zayıfımbir 48 50 olsam
ve ben de fotoğrafımızı koyacağım albümüme, biraz garip çıkmışız ama
48-50 iyi canım aşağısı da çok zayıf kalıyor bende 50 olmak istiyorum :)
Bekliyorum resim :)
Erkek arkadaşım kendin bak gelinliğine ben senin kararsızlığınla uğraşamam diyoro yüzden ben önden birkaç arkadaşımla gezip bakıcam modelleri belirleyeceğim. Sonra annem, müstakbel kayınvalidem ve sevgilimle gidip seçeriz kendi istediğim model olur büyük ihtimalle zaten de maksat adet yerini bulsun
ben gelinliği diktircemmodeli bulurum son kararı annem ve sevdiğimle veririm
ben aslında ilk olarak düğün sabahı kuaförde görsün istiyordum ama sonra da diyorum ki ya beğenmediği bir yer olursa değiştirme imkanı da yok düğün sabahı o yüzden kararsızım :)
Erkek arkadaşım kendin bak gelinliğine ben senin kararsızlığınla uğraşamam diyoro yüzden ben önden birkaç arkadaşımla gezip bakıcam modelleri belirleyeceğim. Sonra annem, müstakbel kayınvalidem ve sevgilimle gidip seçeriz kendi istediğim model olur büyük ihtimalle zaten de maksat adet yerini bulsun
bende önce görsün hatta beraber secelim isterim, Özge' ninde dediği gibi beğenmediği birsey olursa son anda ne yapacağız
bende önce görsün hatta beraber secelim isterim, Özge' ninde dediği gibi beğenmediği birsey olursa son anda ne yapacağız
benim ki hayatta öyle demez ben zor beğenirim o daha çok zor beğendiği için görmesi lazım mutlaka her denediğimi :)
senin fikrinde benimkinin arkadaşlarla gezmiş hali bende sevgilimle beğenip ailelere sunacağım :)
bende provada gelsin istiyorum aslında uğursuzluk derler ama hurafe ya görmesi en iyisi ayhh cok romantik olur yaa
bende provada gelsin istiyorum aslında uğursuzluk derler ama hurafe ya görmesi en iyisi ayhh cok romantik olur yaa
Bende ilk beni kuaförden alırken görsün bi daha aşık olsun istiyorummSaç makyaj tam bitince.uğursuluk diyorlar ama ben ona inanmıyorum pek. çok heycan yaptım yaw
Heralde bıktı kuzucum yazık, her çarşıya çıkışımızda aa bak bu ne güzelmiş, dur şunun etiketinde fiyatı yazıyor gibi bakayım vitrinden, amaaan bu da dantel mi, kaçıncı yüzyıldan kalmış bu gelinlik diye diye bıktırdım çocuğu
zevkleriniz de benziyorsa ne güzel canım gezin beğenin beraber
aslında ben de merak ediyorum, nasıl duygulanacak mı ağlar mı ne yaparama bir de beğenmezse ikimizin de morali bozulur o yüzden önceden görmeli =)
Hurafe tabi ne uğursuzluğu canım ben sadece çok meraklansın istemiştim düğün gününe kadar ama düşündüm ki bir kere o gelinlikle görünce bembeyaz onun hayali ile beklemesi o güzelliği tekrar görmek için heyecanlanması gelinlik nasıl diye merak etmesinden çok daha güzel :)
Bir de provada ilk görmesi de çok romantik zaten saç makyaj duvak düğün heyecanı zaten güzel olur :)
o zaman zaten aşık olur canım ama bir de gelinliğin bir yerinin içine sinmemesi durumu var yoksa provada gördü diye o günün büyüsü bozulmaz ki :)
aslında ben de merak ediyorum, nasıl duygulanacak mı ağlar mı ne yaparama bir de beğenmezse ikimizin de morali bozulur o yüzden önceden görmeli =)
hehehe çok tatlısınız kızlarrben gelinliği seçmeye eşimle birlikte gittim onun da benimde beğendiğimizi aldık ortak karar verdik..zaten 2. giydiğimi beğendik ve aldık damatlıktada aynı şekilde...o gün görmesiyle düğün günü görmesi çok farklı oluyor zaten saç makyaj çok değiştiriyor..ilk kez giymişsin gibi zaten hayranlıkla bakıyor sana düğün günü...merak etmeyin
çok seçici değildir aslında aşırı açık olmadıktan sonra olumsuz yorumu olmaz. ona dayanarak o güne saklıyorum aslındaablamla yakın bi arkadaşımla bakarım o ödeme kısmını halleder prenses model düşünüyorum kabarık tüllü nasıl sizce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?